Saturday, March 13, 2010

twilight lagi untuk kamu semua..


sape minat citer twilight nih?
ade tak sesape yang minat?
tapi aku agak ramai aja yang minat and ikot citer nih kan..
citer yang twilight the moonlight itu sangat mendapat bintang dari ramai orang lagilagi sekali dari pihak perempuan bukan..
aku tak minat sangat citer nih tapi setakat nak layan untuk hilangkan bosan tu boley la kot..
hehehehe..
ok ok sudah lah..


nak citer yang citer nih akan berjumpe dengan kalian lagi untuk kali ke bape eh?ke3 kan?
kalau salah jangan marah eh coz aku bukan peminat citer nih..
aku dah tengok die nye sinopsis then ok la..
untuk yang pernah layan sebelum ni kan..
kekekeke
so untuk yang pernah melayan citer ni dan minat giler kat citer nih..
nantikan ok citer yang mendapat sambutan ramai ini..
hujung bulan 6 nanti citer nih kuar la kat panggung wayang berdekatan anda semua..
:)


p/s::saket maseh tak elok lg..:(

22 comments:

Admin said...

best ni...tk sangka bulan jun keluar cerita ni...i dah baca bukunya..tp nk tgk movie juga

maya

http://coretanmayaku.blogspot.com/

amie said...

admin,,
buku?wah kompem minat giler..
:)

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

aku pling mnat awek lam cite ne...
tp syg la..da brpunye...

amie said...

luz,,
huhauhuhuahah..
tolonglah ok..
gaggagagagag

eyma said...

xikot sgt la cte niyyy...
lalala..
awk,,siyumsiyummm

eyma said...

xikot sgt la cte niyyy...
lalala..
awk,,siyumsiyummm

rossoneri said...

baca bukunya tapi tak minat movie nya, sbb hero tak hensem langsung! hahah..tp bg kita part eclipse ni la plg xsuka..

Afzainizam said...

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
”Selintas camar yang lalu
membawa sarat harapan
nun di puncak awan biru
sana sayapnya meluas membuka
ruang pandangan manusia
agar mengheret dukanya pergi”

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”
Salam kenalan dari kami… ape pun kami sedang baca older entry pos korang ni… thanks kongsi cerita..thanks sebab aku menerima respond yang baik dari blog korang ni…
Salam sebuah persahabatan….

blueCITY® said...

best ke citer tuh?

semoga cepat sembuh ya dik


tq singgah n komen blog akak

jaga diri
xoxo

amie said...

dak gedikk,,
saye tahu la awk tak ikot citer nih..
kalo tak awk da mekak da nak tgk wayang kannn..
hahhahaa
siyumsiyumm..

amie said...

rossoneri,,
kompem minat buku yang panjang2 kan..
huhuhuhuh
uik bukan ramai pompuan suke ke hero die..
kekeke

amie said...

afzanizam,,
salam jugak..
emkasey singgah..
:)

amie said...

bluecity,,
tatau la best ke tak..
huhuhuh..
mekasey doakan saye cepat sihat..
:)
samesame..
:)

mizara said...

im waiting for this movie!!..pasti akan tgk..

Hanida Ibrahim said...

buku ok...movie kureng sikit =)

amie said...

mizara,,
mesti minat giler kan..
hehehhe

amie said...

hanida,,
tak same ke?

rossoneri said...

tak tak tak, hero dia TAK hensem..werewolf lagi hensem dr vampire, mana ley!...

amie said...

rossoneri,,
hahahhaa..
taley trime kenyataan..
dakni duedue citer tak layan..
so tatau mane best dan mane hensem..
gagagag

aisyah ^^ said...

tak sabaaaarrrr nk tengok!!!
suka dua2 hero!!tak taw nk pilih mn 1...hehee~

rossoneri: edward ensem ar!!huhuhu

amie said...

aisyah,,uik uik..
kekekek..
minat sampai tatau nak pilih mane 1?
ehehehe..

hahahhaa rossoneri pon kene jugak..
hinsss

rossoneri said...

tak, tak tak...hahahahahah... werewolf si Jacob tu lagi hensem..pastu tgk trailer(sbb kene paksa tgk), vampire yang jahat tu lagi hensem cam ne ...hakhakhakh