Monday, March 8, 2010

demam..


harini aku start demam..
badan start dari petang tadi da panaspanas dah..
tido petang tadi pon aku mengigil kesejukan..
ce bayang suasana yang panas aku ley tido mengigil kesejukan..


bangon aja macam dah tak larat sangat..
so baring jap then buat macam bertenaga aja kan..
then mandi time..
mase mandi sumpah aku mengigil tahap gaban..
kejap je aku mandi..
dak gedik pon cakap jangan mandi lelame..
macam ape je weh balek sini teros demam..
now mate dah berair aja sebab panas..
aku sangat benci time demam napas panas..
rase macam tersekatsekat napas aku..


dak umah ajak kuar sekarang..
aku macam nak tapi tanak..
ngan demam nih then duet lak macam sepoi bahasa aja..
even cukop untuk sampai ujong bulan aku still risau aja..
dorang nak ajak karok..
then mesti pergi makan..
bulan ni nak bayar sewa umah lagi setengah rm235..
esok lah kene bayar..
ujong bulan ni lak nak kene bayar duet booking umah rm1oo..


aku tanak ikot tapi dak umah semua pergi..
takan aku nak tinggal umah sesorang ngan keadaan aku yang lemah and penakot nih?
tapi kalau aku ikot duet lak kene kuar kan..
karok lagi makan lagi..
sekurang nye kalau tak kuar aku boleh buat duet makan..
iskkk


kesimpulan nye aku kene gak kuar coz aku tanak kuar umah sesorang..
then tadi member aku offer nak banje..
tapi badan aku still lemah gemalai nih..
cane tah aku nanti..
ngan muke sememeh nye nih..
huhuhuhuh..
benci demam kat sini tapi aku gak benci demam kat gombak..
duedue aku tak suke coz tade pon yang amek berat sal aku..
kekekeke..

maaf eh semua..
malam ni mybe tak ley pergi blogwalking..
korang jangan lupe klik nuff aku eh?
hehehehhe
p/s:: sobsss..nak beli bubu baru tapi dak gedik tak bg.. :(

24 comments:

sI tEDI said...

mam ubat di mie..

luvly mya said...

get well soon ok..
makan ubat=)

Wanita Itu said...

rehat dulu ye dik..

eyma said...

tc dak degil sy..

cik bunbun said...

alah ciannye dia.. demam..

mamam ubat! ;) rest enough!

dakMikez said...

get well soonnn

sayuri said...

ahahahha amie penakot!!!

adehhh ciannye...
makan ubat yerhh...

moge cepat sembuh!
:)

teh'a said...

ni sbb dmm sket gigi kot?
hahaha~~
*kejam ketawa kn org laen!

mkn ubt bnyk2 k~~

nabilah_2908 said...

ni dmm sebab sakit gg ke..?

hmm...take care..get well soon.. :)

sweet.ants said...

cpt2 baik ok...

amie said...

dak tedi,,
mekaseyy..
panadol pon tak beli lagi nih..
huhuhuh
:(

amie said...

luvly mya,,
mekaseyyy..
:(

amie said...

wanita itu,,
yuyup rehat sebentar dari on9 tapi mlm td jelah..
huhuhuh..
ni bukak blog kejap aja..
:(

amie said...

dak gedikk,,
hukkk

amie said...

cik bunbun,,
kesian je?
kete sport sebijik ke tade?
kkekeekek
masey eh..

amie said...

makcikk,,
hikkk..
muahhhhhh..

amie said...

hepp sayuri..
gelakkan org eh..
grrr..
masey..
:(

amie said...

nabilah,,
hephepppp..
mane ade sbb gigi..
dakni kuat aja nak tahan saket gigi..
kekekeke..
masey..

amie said...

teh'a,,
hohhh..
ni same je macam nabilah ckp demam sbb saket gigi..
grrr..
masey..

amie said...

sweet ants,,
hekk..
mesasey kak..
:)

Misz Pinkie Winkie said...

alolo..
siannya demam
lin plak sakit mata.
bulan ini bulan berpenyakit agaknya.

rossoneri said...

patutlah dah lame xde entry baru... demam rupanya...take care ye

amie said...

misz pinkie,
huhuhuh..
saket mate?
wah tak best..
kekeke
kang kene tudoh ngidai org..
muhahhaha

amie said...

rossoneri,,
sobsss..
mekasey..