Sunday, March 28, 2010

asek awards je kali ni tag pulak.. :)

eh kalau korang pasan lam komen ke ape ke mesti aku akan gune smiley..
yang :) tuh la kan..
ekceli aku rase idop aku tengah happy even tak happy mane pon..
ngan kejer yang bertimbun aku gagahkan diri aku untuk gumbiraaa..
eh suda suda amie..


hahaa asek dapat awards aja kali ni aku nak jawab tag pulak..
dapat dari cik bunbun yang sumel itewww..
wehh aku bukan donkeyyy..
hohohoho
mari kite tengok ape yang die telah tag aku..


apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
-ape eh.ermm.buat mcm biase aje kot.aku bukan jenis yang tunjuk sangat sbb aku just tunjuk pape aku tak puas hati kat orang yang aku percaye.tp memang akan aku lupekan teros ko dari pale aku.no more perkataan tolong untuk kau..


6 org di hati anda ?
-mak,ayah
-family
-family makcik aku
-dak gedik
-kawan yang aku syg
-kucen aku yang oweys aku rindu


anda rasa anda comel ?
-haha.tatau lah aku sumel ke tak.tu korang lah jawab sendiri..:)


single or taken ?
-opkos im single..eh eh ngamok dak gedik..haha..tentunye taken by dak gedik..:)


blog yang anda suka ?
-kamu semua punya blog..everyday aku luangkan mase aku blog walking ke blog korang.yah mane yang lam blog list tu aku akan bukak tiap hari..:)


adakah bilik anda kemas setiap hari ?
-bilik?tak la tiap hari.lam seminggu sekali je kot..atpi katel memang tiap hari..:)


lagu terakhir yang anda dengar ?
-baby by justin bieber..dak gedikkkk..:)


last text message ?
-dak gedikkk and cakap rinduuuu..:)


last phone call ?
-dak gedik last nite..:)


hari terakhir anda menangis ?
-erkk lupe dah biler aku nanges..:)


list lima faberet colour anda .
-hitam
-merah
-biru
-ceklat
-puteh


website yang paling anda suka ?
-tatau lah nak cakap.tp now selalu bukak myflowers.com coz itu cawangan client company aku..so aku kene jadikan website die rujukan even tak best website die.HAHA..:)


orang terakhir anda ber"ym" ?
-sape ehh..aku lupe la..dah lame tak berYM even aku on9 aja..:)


game yang anda paling suka ?
-chuzzle..ok siler gelakkan aku..:)


adakah anda peminat MCR ?
-MCR??erkk tak minat..:)


apa perasaan anda semasa jawab tag ni ?
-tah la.haihhhh..:)


anda rasa tag ni best ?
-tah jugakk..muahahhahaha..:)


tag lagi 10 orang .
nak tag orang ni yang lemah..sape je yang nak buat..sobsss..korang korang lah yang rajen siler buat..:)


p/s::hihihihihhi :)

20 comments:

rossoneri said...

hakhakhakha JUSTIN BIEBER??? hakhakhakhkaa....

Aiza said...

seb baik tak knl wat.. hakhakahak

blueCITY® said...

salam,
teq tiq tuq
awrds ke aweks
ekekekek..

amie said...

rossoneri,,
hahahha..
ape ape gelak bagai?
lalalalal

amie said...

adek,,
followers kene ok..
bek buat..
:)

amie said...

kak blue,,
hahahahahahaha..
aweks la..
eh awards lah..
iskk..
:)

embun d tengah malam said...

i juga suka hitam,biru,putih..hehhe

amik award i bagi u..hehhehe

maiyah said...

salam dik.. jwb jgn x jawab hehe

cik bunbun said...

hehh, ye anda bukan donkey. hahahahahahaha:D

tengsla sudi jawab kan. walopun trpakse memilih antara donkey dan monkey. hakhakk:D

name saye miza said...

nak bg award ni.
sile amek kt my blog.
tenkiu~
:)

amie said...

embun,,
kite same..
:)

nanti saye pegi amek ok..
:)
mekasey..

amie said...

kak maiyah,,
tu lah..
kene rajenkan dirik menjawab..
huhuhu
:)

amie said...

cik bunbun,,
same same..
HAHA
time bace yang part kene pilih itu sangat tak pasti..
kekeke

amie said...

miza,,
nanti saye amek ok?
mekasey..
:)

ArmaniWhite said...

hakak rajen.. tp skrg hakak malas. nnt hakak buat.. :P

safiyyahosman said...

jom ym..hihiihihih

Aiza said...

dak amie.. nnt adek wat post tag neh kata dak amie paksa hokey.. hihik =)

amie said...

kak nami,,
ok..
:)

amie said...

safiyyah,,
hahaha..
jujum..
siler add saye eh..
lalalla

amie said...

adekkk,,
hohhhh..
:)