Wednesday, March 31, 2010

malam yang sadis..

hahahahah tajok macam sadis sanagt..
tapi sadis la jugak bagi aku..
aku yeye aja nak jalan berblog walking kat blog korang sambel memenuhkan ruang komen..
nak komen kat post korang yang besh tuh..
tapi nak tunggu loading untuk bukak blog blog korang dah berkurun..
then aku nak komen kan,,
nak bukak je pon taley..
tade langsong tande yang  connecting with serve tuh..
ape lagi nak bukak untuk aku ruang komen..
so aku akan membantutkan walking itu ke laen hari..
maka dengan segala hormat nye aku nak offline sekarang..
kite jumpe esok kalau aku tade keje ok?
salam dan selamat malam..



p/s::aku sayang korang yang cakap aku sweet lam post INI..
huahuahuah
tak tak aku guro aja..
ilym dak gedik.. :)

7 comments: