Friday, March 12, 2010

selamat pagi malaysia dan seluruh duniaaa..

erkkkkk macam satu dunia aja yang bace blog aku nih kan..
hahhahaah..
caner hari hari anda semua semalam?
dah macam dj radio lak aku rase..
gagagaga..


ok ok stop dreaming amie..
now jam 8.05am..
aku maseh atas katel untuk pergi ke kelas..
sangat kemalasan tapi aku adalah yang terawal bangon..
tu pon sebab dak gedik kejot aku bangon awal..
kalau tak mesti tak dapat lagi pegang gelaran paleng awal bangon..
harini aku ade 2 kelas yang sepatotnye 1 kelas aja..
ade kelas ganti tapi pergi je lah kan..
belajar jangan malasss..


owh yeee,,
aku dah dapat result untuk exam haritu..
agak kecewa tapi agak gembira..
aku dapat 2A dan 2B..
seronok untuk itu ok..
tatau la kalau korang cane kan..
iskkk


eh k lahh..
pasni aku akan berblogwalking seperti biasa..
aku pergi kelas duluan yah semua..
moge hari korang harini penoh ceria..
tataaaaaaaaaaa


p/s::ily ok.i dah update.jagan nak komplen.haha

6 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

morning!
ahahaha..good luck in ur life.. ;)

Misz Pinkie Winkie said...

g kelas jgn malas..
huhuu.
nantie kalo dapat kijer besar, gaji besar jgn lupa blanja.
hihihi

eyma said...

hik ..mekaseyyy update ,lalala..;p
ilyt lahh..

amie said...

sugar2 kapas..
mekasey..
:)

amie said...

misz pinkie,,
kekekekekekekekekekekeke..
hahahaha

amie said...

dak gedikkk..
:)