Wednesday, March 3, 2010

terima kasih semua..

buat mase ni mood aku maseh lagi tak betol..
maseh lagi agak kegillan sedey melanda..
pagipagi bangon je mood aku dah tak baek..
tapi dak gedik tu asek dok pujokpujok sampai lastlast aku pk sian lak kat die kan..
hauhuahuaha ampunn..


pic tade kene menga.tetibe lapa.huahauha




aku try happykan diri aku then die kol..
hahh dengar sore die aku ok la kan..
then dapat lak part die citer menipu lagi aku rase nak geget die..
ekceli time tu tgh tgk citer cine kat ntv7..
kami tengok citer yang same even bukan atas kerelaan aku..
die pakse aku tengok citer tu tiap hari weiii
citer yang pasal princess ape tah aku pon tak ekhlas nak nengok nye..
then sampai kat 1 part tu aku perasan ade 1 mende kilat bulat kat pale gundik tu tade..
aku bgtahu die tp da tuka kat tmpt len lak citer tuh..
biler pegi balek kat tempat gundik tu dandan die cakap die pon pasan mende tu tade kannn..
tapi aku tengok ade elok aja..
nampak sangat nak jage hati aku kan uollsss..
huahauhauha
penipu punye budak gedikkk..


..po dak gedik..




ok tutop citer dah pasal tuh..
aku sebenarnye nak say thanks kat semua yang dah banyak bagi aku katekate semangat..
banyak problem yang aku cerite kat blog ni dan banyak jugak yang bagi aku semangat..
siyes biler aku terfikir masalah,aku akan bukak blog ni then bace komen korang..
even banyak dan berulang kali cane pon aku tetap akan bace..
seronok untuk tahu ade orang yang still nak amek berat kat aku
ouh kau sgt perasan kan amie


korang mcm ni ngan aku.salu ade utk tarek aku berdiri semula


korang nak tahu tak???
aku sayang korang ouh..
korang la tempat aku nak ilangkan bosan..
dengan pergi blog korang time tension dan tetengah malam taley tido..
berblog walking sambel klikk nuff korang yang salu terjage tengah malam tuh..
kalau dah abes aku blogwalking senarai blog list aku kan,,
aku pergi kat GB then kat chatbox aku tanye sape nak aku terjah dan klik..
huahuahuaa tade laip la kau ni amie
tu je lah keje yang aku happy untuk buat..
bace kerenah korang semua kat blog..
aku seronok untuk itu..
mekasey lagi skali..


ni po koranggg




p/s::ily dak gedikk..really do okay?muahhh

23 comments:

AuraFIza said...

visit from gengblogger.com


bukak blog ni sebab nampak KEK itu!!
Meleleh air liur!! I want it!!

huuu~

;)

Fida Jai OWN said...

aishiteru too .
hehe ... nak la skit kek .. bloehh ...

joegrimjow said...

ahakss
bnyak kalori
;)

amie said...

aura,,
huahuahuaha..
tak rugi la nih letak pic tade kene mengena tu kan..
gagagagg..
nk??
jummmm awk banje sayee..
gagagaga
:))
thnks nyway..

sayuri said...

kek sedap!
yamyam

amie said...

fida,,
nak??
boley boleh..
siler la copy aja pic itewww..
kekekee

amie said...

eh fida,,aishiteruuuu..hakhak

amie said...

joe,,
banyak tu la yang tarek awek masok blog aku..
huahuahuaha

amie said...

sayuri,,
hinshinsss..
jum sicret resipi..
awk banje sayeeeeeeee..

eyma said...

wakaka ..btol la yg psal mende kilat tuhh,mana da tipuuu!!!
grr..sipaksipakkk!!!
btw,tajok die 'My Fair Princess' laa..:P

gundik tu bkn org gaji okee,,gundik tu mini maharaja tuu,maharaja tu kan byk mini,yg pes opkoz jd permaisurii,yg ke-2,ke-3 n lpas2 tu dorg pggl gundikkk..nak jgak menang ckp gundik tu org gajii...lalala..wekk..

you ,,ilyt ..sipaksipakk..kekeke:)

amie said...

dak gedikk,,
eleyheleyhhh tanak ngaku..
huahuahuah..
kamon la..
mate i kan tajam..
ngehngehh..
sipaksipakkkkk..
tanak tau tajok die ponggggg
lalalalal..

alaaaaaaa nak jugak org gajiii!!!
hohhhhh
wekwekkkk

hikhikkk..
siyumsiyummmmm

Misz Pinkie Winkie said...

amie.
kalo terima kasih ditujukan utk saya.
sama-sama juga saya membalasnya.
mungkin tidak pernah bertemu
tapie dengan cara member2 blog amik berat, bangkit sama-sama bila jatuh..
menjadikan masing-masing jadik rapat.
kawan selamanya.
kim salam juga kepada dak gedikk..
gedik, gedik sentiasa.
hihihihi

sI tEDI said...

nak pegang tgn!!
la la la

amie said...

misz pinkie,,
kekkeke..
thnks po sume dear..
utk awk jugak..
akan sy sampaikan kat dak gedik..
:))

amie said...

dak tedi,,
meh mehhh..
kite pgang tgn samesame..
kekeke

Aiza said...

kan bgus camneh.. always cenyum.. jgn moody ag oke.. kehkeh.. hmmm , lebiusss tussss dak amie.. tapi syg sy kat awk tak lbh dari sy syg tucen sy.. hahaha... sgt skema ayat..


akk vv, ily jugak.. jgn laa syg dak amie sorang.. uhuks :(

ekekke, gediks lak.. out laa :)

~Kak AZZ~ said...

nak gelang yg banyak2 kt tangan tu....nak semua tau....kalau tak bagi nnt akak sipaksipak kaki ko.... hahahaha....


siyumsiyum dak gedik....hua3....

pasal citer kt tb pon boleh gaduh ke... baik gaduh pasal bola.... ekekekeke....

amie said...

ade,samekan dakni ngan kucen?
sobssss
sian dakni..
hukhukkk

amie said...

kak azz,,
wekwekwekkkkk..
hahahah
tanak bg..
sipaksipakkkkkk
dakni aja ley siyumsiyum dak gedik
iskkk

hahaaha..
tak minat bola cane?

eyma said...

siyumsiyum kak azz..kekeke:P
dik iza,,ilyt sygg..siyumsiyum dia..:)

sipaksipakk dak ngada ,,;p

amie said...

sobsss..
tapeeeeeeeeeeeee

Aiza said...

ahahhaha... yea laa.. msti kena samakan.. huahauahua..

masyih akk cc .. muachk.. siyumsiyum dia :)

amie said...

akak cc?????????????????????????
huahuhauhaua..
sapekah??
bini dakni no2 eh??
gaggaga