Saturday, March 6, 2010

gambar awek melayu tersebar..

tadi blogwalking sangat lamee..
hahaha bangon aja teros blogwalking sampai habes blog list aku..
semalam kan agak kemalasan so pagi ni tebos lek blog mane aku tak terjah..
jalanjalan habeskan mase pagi nih sampai kat satu blog..
lupe dah aku name blog tuh..
kekekeke..


cerita die tentang minah melayu aka awek melayu..
muke die alahai sumel aja KALAU kau berperangai baek lah..
mesti kau sangat sumel kalau kau pakai baju kurong dudok kat beranda rumah kat kampong..
tapi sayang lah kan..
aku rase kau dah rosak..
aku tak paham la anak gadis macam nih..
kau buat mende tu semua da lah kat tempat yang tak kene bayaran..
kau pon bagi kat lelaki tuu tade mintak bayar pape..
kau sedap je bagi barang kau then laki tu pon sedap ajaaa rase barang kau..
dah lelaki kan..
buaye mane nak lepaskan bangkai aite..
macam yang pernah cakap dulu,
GRO lagi mahal dari minah macam aku..
GRO tu orang nak rase die kene bayar tau..
die nak kat hotel lagi..
minah macam kau lak?
bagi percuma pastu buat kat taman aja..

apekah?
tak fikir mak bapak yang besarkan kau ke?
maen bagiiiii aja ikot suke hati..

kang biler perot tu dah berdua..
dah beranak anak tu kau buang ikot suke hati padahal anak tu tak salah pon..
kau yang bodoh sebba bagi macam tu je..
wehh wehhh..
laki kalau sayang kan,,
die takan mintak tau semua tuh..
errkkkkk siketsiket ade lah..
tapi tade la sampai ape yang kau buat..
siap amek gambar then masokkan kat internet..
ape la perasaan mak ayah kau biler die ternampak picpic tu semua..


iskkk da lah amie..
kau ni kalau pasal membebel no1..
ni pic yang aku tengok tadi..
biler tengok satusatu rase macam kau pompuan yang sangat bodoh..
korang jangan fikir aku suke tengok pic camni..
yelaaaaa..
tengok jugak tapi marah dan rase nak hempuk pompuan tuh semua ada..
macammacam adaaa..
mari kite cuci mate..


taley lah nak kuarkan macam  tu je kan..
hauhauhua..
click here to cuci matee..

25 comments:

Aiza said...

gi mandi cptttttttt

ZACK ENTRY said...

sensored..=)

sweet.ants said...

tu laa ppuan skg dah xde maruah diri lgsung...

kasi malu kaum hawa jer...sedih :(

amie said...

adek,,
aikk??
ape kene mengena lak ngan soh dakni mandi nih??
huahuahuahuahauhauhua

amie said...

ZE,,
hahahaha..
sebab tu aku tak letak pic teros..
mau aku nye blog kene banned..
gagaga

amie said...

sweet ants,,
kekekke..
da dah..
sebab die sorang takan sume pompuan camtu..
ilek keh..
die tu je budus..
iskk

sugar2 kapas strawberry said...

huhu..yup mmg xsume pmpn cmtu okeh...
sbb tu jgn tgk sebelah mata..
yg lawa xsmstny baik..
dan yg pkai tudung jgk xsmstny baik..
ape yg pntg hati dan reti bw diri ;)

Aiza said...

sbb da amie msh tak mndi ag kan.. tgk , bgn tdo trus bkk lappy.. haa, jwb2

ika honey bunny said...

gile bangang pompan camni. serius memalukan kaum pompan je der. kadang2 disbbkan pompan2 camni lah pompan2 yg len / baik dicop same.

amie said...

sugar2 kapas,,
yuyup..
asal ok aja..
cantek ke ape tak penting aite..
:))

amie said...

adek,da mandi la..
grr

amie said...

ika,,
ilekilekkk..
kekeke..

mieza said...

hahahhaha...siyes aku tergelak tgk pic2 betina murah cmtu..cian mak ayah dia...iskkkk[mengucap pnjg]
da lar t***k x lawa..buruk doe..hahhaha....
1 je ayat yg sesuai utk betina cm ni..BETINA SUNDAL...hahhaa..ok x?

nolez said...

muahahahah auww ikan duyung
pic ape kah itu?
nyampah tgk jante 2 dpt pgg2 sume 4 free kakakaka

amie said...

wkakakakak opahhhhh..
kau memang suke nak kutok lelebey kannn..
ni lom masok lagi mak ngan makcikmakcik kat umah perak nun..
gagaga..
mesti kau sangat pokus kat t***k kan..
huahuahuahuah..
betina sundal???
erkkk betine murah ok gak kot..
kekkeke

amie said...

weh pakcik nolez..
wkakkakaka..
ko nak kah?
pi mntk kat awek mung..
moge dapat penampor..
kekkeek

rossoneri said...

mak aiiiiiiiiiii terkejut aku jap!!!..terus pangkah okeyyyyyy... adeiii seb bek xmuntah tadi..amie ni bukannya nak bagi warning awal2! ingatkan apa laaaa tadi 'cuci mata' hahahahahhaha adeiii sakit jantung den

amie said...

rossoneri,,
hahahhahaahaha..
da ayat pon cuci mate..
gaggaga

ArmaniWhite said...

giler ahh... tgk muka cam budak tak abeh skolah lagik. rupanya da khatam bab menyundel..

c + t + i + [E] said...

memg murah gle la pmpn tu.. ape nk jd la..

sayuri said...

uhhhh ta bule blaa arhh pmpuan cmtu...
heee agak kemaluan je tgk picpic bodo dea uh...
pe nk jadi la manusia zaman skg..
murah betul ehh dea uh...
ksian mak ayah dea..
ish3...

sayuri said...

uhhhh ta bule blaa arhh pmpuan cmtu...
heee agak kemaluan je tgk picpic bodo dea uh...
pe nk jadi la manusia zaman skg..
murah betul ehh dea uh...
ksian mak ayah dea..
ish3...

amie said...

kak nami,,
hahahah..
tau tape..
muke mude giler kan..
laki tu pon mude aja..
iskk

amie said...

eh eh kak ctie lah..
kekekek..
murah kan..
iskk..
macam budus..

amie said...

sayuri,,
kekeke..
tu lah..
mesti mak ayah die sedey kalau tengok picpic nih..
huhuhu