Friday, March 26, 2010

ermmmmm

kekadang aku rase aku bukan yang terbaek untuk kau..
even aku sayang giler kat kau..
kau tahu tak kekadang akan datang 1 fikirang yang akan buat aku tak percaye kau..
bukan sebab aku tak pernah percaye kau..
dah sebati pon yang aku percaye kau..
tapi kekadang akan datang jugak perasaan tuh..


dan malam tadi datang lagi perasaan tuh lam diri aku..
dah tentu untuk orang yang panas baran macam aku nih akan mengamok..
even mende tu kau buat atau tak aku tetap akan mengamok..
just kelembutan kau aje yang ley buat aku sedar diri aku balek..
biler kau meset cakap tolong jangan buat kau macam tu aku da lemah..
aku kol kau untuk dengar kau pujuk aku..
aku mengharapkan kau pujuk bukan sebab aku saje nak mengada tapi sebab aku nak kau sejukkan hati aku yang tengah panas nih..


tapi laen yang jadi..
kau cari kesalahan aku yang aku pon sendiri akan mintak maaf dekat aku..
yee aku mengaku aku salah coz pergi bergurau senda kat blog orang laen..
aku akan mintak maaf sendiri dekat kau..
tapi perlu ke kau nak sebut kesalahan aku time aku tengah tak percaye kau?
time aku tengah perlukan kau untuk pujuk aku?
logik ke kalau kau nak mengharap aku mintak maaf time aku yang tengah marah dulu?

malam tadi aku harap kau meset aku wish nite coz tu yang kau selalu buat tapi kau tak buat pon..
kau diam aja kan..
pagi ni kau kejut aku mybe kau ingat aku ade kelas..
sokey aku dah mule sejuk hati dengan sendiri nye..
then aku bangon seterus nye kau tak meset..
tape aku tunggu mybe kau tido lagi..
dah tengah hari kau still tak meset dan kol..
aku pujuk hati aku..
aku try kol kau tapi tak dapat..
duedue number kau dah off..
tape lah..


akhernye kau tahu ape aku rase?
give up coz kau tade pon try buat aku percaye kau..

thnks nyway..
:)


p/s::rindu sangat

11 comments:

╚► capital S hana ◄╗ said...

alolo~~
lek2 , bg ira an .
klu jnis pns bran ni xde la susa sgt kot .
klu ira jnis x kesa nk pjok2 org .
tapi, yg blah org yg pns bran ni , sumtime kne tru bsaba gak .
taw , mmg susa tp cuba kau cuba ;D

╚► capital S hana ◄╗ said...
This comment has been removed by the author.
ArmaniWhite said...

sila muhasabah diri memasing.. :)

amie said...

iera,,
tgh try..
:)

amie said...

kak nami,,
:(

Aiza said...

sabar anywayy... hihik =)

~Kak AZZ~ said...

pulak dahhhh......

ishh3.... Benda kecik jgn la dibesar2kan... Banyak lg perkara lain yg nak kena fikir...

*Takmo campo hal personal org... Kang tak pasal2 akak lak yg dapat sipaksipak... ekekekeeke....

siyumsiyum dak gedik... Jgn la majok... huhuhu...

amie said...

adek,,
:(

amie said...

:) kak azz..

Nay-MrsNurl said...

setuju dgn pendapat Nami ..

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網