Tuesday, March 30, 2010

cakuncakkk taik cicakkk

halu haluuuu semua warga blogger..
dah bape hari bersawang blog nih ngan ketiadaan aku untuk mengupdate..
bukak aja tapi tatau nak taep ape untuk di ceritakan..


eh nak tanye korang pernah pergi lubuk timah tak kat simpang pulai perak?
i guess la kat simpang pulai namenye tempat tuh..

santek jugak aku tengok tempat tuh..
otw nak sampai sejukk aja tempat die..
aku pergi beramairamai ngan naek moto haritu..
sampai sane taley nak mandi coz badan aku naek ruam ni tak menizinkan..
so tengok aja lah kawankawan aku mandi dengan gumbiranya..
tapi aku jadi photograper la kan..
opkos tu keje sambilan aku..
tapi pic aku tak uplode lagi masok lappy nih..
nanti la aku uplode then tempek kat sini..
ramai cakap banyak yang mati kat situ.sobsss


malam semalam aku pergi tournament bowling kat ipoh parade..
anjuran kolej..
best la jugak coz group aku dapat miss faizah yang sumel itu..
then sebelah lane aku group farith n puan syarida..
memang bisin tak ingat lah..
kami memang rapat..
duedue dah mcm bukan lawan tapi 1 group..
tapi sayang untuk 3 game just dapat 1o8+ aja mark kami..
so tak menang..
just tak puas hati coz banyak group maen tipu..
tape lah kalau kamu nak menang sangat..
kami just maen untuk sukesuke..


hahh untuk kesekian kalinye aku ponteng kelas lagi pagi tadi..
dah banyak kali aku ponteng kelas lab untuk multimedia autoring..
malas nak bangon di tambah dengan tak suke subject itu..
tatau nape tapi aku tak suke subject tuh..
ekceli banyak subject yang aku tak suke sem nih tapi aku terpakse harung jugak..
tade subject yang menrek perhatian aku..
ramai jugak yang cakap macam tuh..


tadi lam kelas yang terakher kene buat system database untuk visual basic..
dah semangat nak buat aleyhaleyh sampai separoh jalan ade silap..
rupenye ade yang simpan name keje database same dengan name yang aku simpan..
so biler aku dah masok lam visual basic itu die jadi laen..
teros aku malas nak buat then jadi pembantu untuk orang sebelah aja..


time nak balek hujan lebat selebatnye lah..
dari semalam lagi..
so kali ni adlaah hari kedua aku dan kawankawan redah hujan yang lebat..
sampai umah basah kuyup..
tu ponn tak serik tanak mandi..
sampai dak gedik dok pakse soh mandi baru nak mandi..


p/s::cerite kali ni tentang hari aku.maaf kalau tak best.tayah la bace eh..hehe :)