Saturday, March 20, 2010

hot air ballons..


korang pernah pergi tengok hot air ballons tak?
pernah naek?
aku pernah la tapi time kecik aku agak..
kalau tak tu maknenya dalam mimpi la tuh..
nak naek mende tuh kene bayar tapi tak la mahal..
baru rm1o aja pong kan..
tapi tu untuk dewasa kalau kanakkanak aku tengok rm5 aja..
so berbaloi la ngan pengalaman yang ley dapat..

sekarang mende nih tengah berlangsung kat putrajaya..
1 dunia aku rase yang masok lam acara nih..
sampai esok aja tapi dah start dari bape haribulan aku pon tak ingat dah..

Putrajaya akan menjadi tempat aku bertapa esok..
jam 6 pagi aku da bertolak pergi sane..
pergi kesane bukan untuk mencari pape atau sebagai pelawat sengaja..
aku akan ke sane sebagai photograper terpilih..
ramai yang nak pergi acara hot air ballons nih tapi just 4o orang yang dapat pergi..
pergi mewakili club photograpy kolej..
bukan untuk sukesuke tapi untuk mendapatkan hasil yang terbaek..

aku pasti esok ramai kat sane kan..
lagilagi esok last day mende tuh kat situ..
hope dapat hasilkan tangkapan gambar yang menarek..
kali ni pergi bawak nikon..

ok lah..
esok kalau balek awal aku akan update lagi keh..
tapon mybe hari senin mlm ke update bagi korang layan gambar sekali..
mybe korang ley bagi komen ke nanti..
ok?
p/s:: dak gedik tayah riso ok?dakni jalan pandang bawah aja.kekekke. :P

8 comments:

eyma said...

grrr ...main2 lahhh ..
sipaksipakk ..tc yea kat sane nnt..

sweet.ants said...

dak gedik x nk ikut? hehee

eyma said...

dakgedik xikot..dak ngada xbg ikot..nnt dia xdpt ngorat2 kat sanee..lalala :P

Aiza said...

heee.. my brother pun pegi gak same as u as a fotografi n bla..bla..bla.. apa tah.. huahuahauahaua

amie said...

dak gedik,,
kekekekekekekekke

amie said...

sweet ants,,
dak gedik taley ikot.
die kan puteri lilin..
taley kene panas..
HAHA

amie said...

mcm tak ikot pon dapat aja ngorat2 kat saneeeeeee

amie said...

adekk,,
tak ikot abg ke?