Sunday, March 14, 2010

saye dapat tag lagi!!yeayyyy!!!

kali ni dapat tag dari kaka wanita..
hikhikkkk..
selalu yang bagi adek iza j ekan..
kali ni kaka wanita lak bagi..
hinshinsss..


kaka,,
gigi dah bertambah baek dan btter dari hari ke hari setelah menelan tiap malam panadol 2 bijikk..
tapi bengkak die maseh ade dekat belah kanan ni haaa..
tatau lah biler die nak baek kan..
iskkk


mari kite mulekan dengan tag yang saye dah dapat..
tag nih kite kene jawab dengan jujor..
eh bukan jawab lah ekceli dakni rase..
kite kene listkan 1o mende tentang diri kite dengan jujor dan saksama..
HAHA*gelak jahat*
marii..
eh harus lah kan gambar untuk tag yang dah di beri di tampal dulu..



ok ini tentang dirikkkkkk dakni..*senyumm*
  • seorang pelajar dekat salah sebuat kolej dekat ipoh perak
  • sedang dalam sem4 yang mane kebanyakkan sud adalah mereka yang berumor 2o tapi dakni maseh berumor 19*sering di panggil adekk*
  • seorang yang panas baran dan sentiase rase cepat nak mengamok
  • seorang yang penakot dan sangat penakot
  • pencinta akan ape juge binatang lagilagi kucennn
  • sangat tak suke orang melayu yang pemalas tapi tahu nak mengkomplen aja
  • sangat selalu saket terutama bahagian gigi,kepale dan perot
  • seorang yang addic kepada phone tak kire mahal atau murah
  • siyesly aku benci tengok aduan rakyat part yang kubur kotor@makan sampah *dorang semua pemalas dan sangat pemalas!kubur tu boley soh orang kampung ramai2 bersihkan.ko sorang pon boley je buat mende tuh.ni nak tggu sampai masok tb then soh yB kawasan turon padang.kalo aku jadi yB,aku cakap 'keje senang mcm ni pon nk aku buat ke?@yang makan sampah tu semua ade tulang 4kerat yang maseh elok untuk berkerja!!!*
  • aku tak suke atau lebeh tepat taley tengok cerite atau video yang ngeri mcm orang eksiden.oto aku rase nak muntah*pernah tengok video budak pompuan yang kene hentak pale ngan batu.time tu kat tmpt keje.muntahmuntah then teros kene soh balek cuti*
dah 1o kan korang??
hehhehehe..
now nak tag orang lak..
sape ehhh..
sesape je lah nak buat tag nih..
seronok what citer pasal dirik korang ngan jujor..
:)

p/s::saket kepaleeeee

12 comments:

cikwanik said...

eh adekk...

font merah tu cam saket mata jek..

ke salah mata melihat?

amie said...

saket ape????

Aiza said...

amie kan tak suka adik tag .. sbb tu mls dah tag bro :(

p/s: aa , sakit mata.. tukar laa warna dia

Wanita Itu said...

wah sudah buat..

rajin rajin..

kamu belajar dekat ipoh?

wah nanti kakak turun ipoh kita leh jumpa la yer hahaha..

nurbayamahadzir said...

kita serupa.sy jugak xbuley tgok video ngeri.=) video org kena rotan pon sy dh mula pening2. =)

sugar2 kapas strawberry said...

hahaha..pas saket gigi..sakit kepala plk??/
hihi

btw sy stdy kt uniten,kampus pahang..
ambik accounting.first year. ;)
in deg

tunbegia said...

sungguh rajin buat tag gitu,

salamm,

amie said...

adekk,,
alolololoool..
mane ade tak suke lah dekk..
hinshinsss
yelayelaa tak buat waner merah dah..
:(

amie said...

wanita itu,
opkos rajen..
kekkeke..
haaa..
siler lahhhh..
kkekek

amie said...

nur,,
yeayyy!!
gipme paiff..
heheheh

amie said...

cik gule2 kapas,,
hahaha..
bese la budak antibodi tak kuat memang canih..
:(
in deg?
wahhh..
terer math nih..
hehhe

amie said...

tun,,
da org bg buat je lah..
ley ilangkan bosan lgpon..
:)