Thursday, March 25, 2010

aku datang kembali!!!!

holaaaaa kamukamu semuaaa..
setelah lame aku tak update blog yang agak bersawang nih..
eh tade la lame mane pon kan..
lam 3 hari aja pongg..


ekceli tatau aku nak update ape..
tapi nak gak update supaya blog aku yang tersayang nih tak bersawang banyak..
dak gedik pon dah bape hari tak mintak aku update blog..
die tahu aku sibuk kot bulan nih..


so setelah beberape lame aku kesibukan yang melampau sampai taley nak update blog kan..
statistik orang yang datang blog aku pon berkurang dengan mendadak nyeee..
jumlah mate kat nuffnang pon maken la berkurang opkos kalau da kurang orang yang datang..
sobsss sedey nyee..


wei aku ponteng harini..
adei ponteng kelas lagi..
due kelas lak tuh aku tak pergi..
bangon dah pagi tadi tapi g bantai tido lek..
then ingat nak bangon jam 9.3oam coz nak pergi kelas kedue sebab ade kuiz..
aleyhaleyh bangon tengok jam dah 10.3oam..
bapak terlajak tido harinihhhh..


eh aku still tak buat keputusan ape nak hantar kat sir nanti..
still tade gambar yang bagi aku ok..
gatal aku kat badan pon still tak elok..
maken terok dan terok ade lah..
dak gedik da mule pakse aku pergi klinik..
cane tah nak buat orang paham yang aku tanak pergi klinik..


p/s::bosannn ngan stadi..:(

12 comments:

sweet.ants said...

hah!
kite pon ponteng class arini..
ngantuk gilerrr

sugar2 kapas strawberry said...

waa..bgos2..ponteng lagi..hihi

amie said...

sweet ants,,
hepheppp..
bese ni pontengponteng kelas..
grrr..
haha

amie said...

cik gulegule kapas,,
ni ape nih soh budak kecik ni ponteng kelas..
HAHA

nabilah_2908 said...

aiyoo....mana boleh bosan dgn study..kena buang perasaan tu..bahaya utk masa depan.. ;)

if tak suka pergi klinik..pergi farmasi..cari ubt... :)

Fida Jai OWN said...

apakah bosan ?? terok lah ... jgn jadik mcm i ... tak dapat nk p stdy ... huk3 .... ntw ,,, alway move on ya ... go go go .... ngeh2 ,....

amie said...

nabilah,,
huhuu..
tgh try buang pasaan itu..
tahu sangat bahaye..
:(
da pergi farmasi..
da beli ubat makan..
nnt nak beli ubat sapu..
:(

amie said...

fida,,
aiyakkkkk..
kekekek..
bosan bosan bosannn lah idop kene dgr ckp lect..
tak sukeeeeeeeeeee

pensel kontot said...

uik..rajin monteng....


hehehe esk aku plak monteng....3 kelas skali....jom juin...hehehe

rossoneri said...

hahaha sama la, ponteng dua kelas gak hari nih, g kelas petang jek.. kalo ikutkan kelas ptg tu pon xnak g, haha tp sbb nxt week exam kan.. eh, xg kuiz xapa ke

amie said...

pensel kontot,,
3 kelas?
wokk manyak nyeee..
hahaha..
aku ponteng 2 kelas aja tadi..

esok?
esok aku memang tade kelas la..
nak monteng ape nye..
gagagga

amie said...

rossoneri,,
hahahah..
kite same la..
aku pon ponteng 2 kelas aja td..
nak ponteng kelas pagi tapi taley coz ade presentation..
:)
kuiz?
tape kot..
amek next week la kalo ley..
kalo taley tu halal je la mark 0..
tp rasenye ley..
:)