Wednesday, March 10, 2010

ampun maaf semua..

tajok macam hari raya dah nih..
kekkeke..
tatau nak taep ape tapi nak gak update tanak biar blog bersawang..
korang korang korang semua,,
mahap eh tak dapat nak blog wakling lai..
keadaan yang maseh tak sehat membantutkan hari sayeee..
kepale aku yang terok nih sangat membuat aku rimas..
kat kolej aku rase macam nak tumbang..
harini adalah hari yang paleng terok aku rase..
nak muntah,nak tumbang semua aku rase..
nak bukak mate pon rase tak larat sesangat..


gigi aku yang saket pon dah maken terok..
now aku sedang mengalami bengkak kat mulot..
kat gigi nak tumboh tu lah..
nak bukak mulot pon dah taley nih wehh..
huwaaahhhhhhhh
cakap pon member aku cakap da macam citer katon tuh..
nak makan apetah lagi..
hahahahha...
ok ok nak pergi beli makan..
caittt taley makan tapi nak makan memacam lak..
huahuahuahua..


keh tata...
muahhhhssssssssssssssssssssssssssssssssss


p/s::syggg korangggg. :))

11 comments:

Aiza said...

kjap sy.. kjap aku.. ishk... yea laa , marah neh bro amie tk g jalan2.. huh.. moga cpt smbuh yek.. sayang bro amie jugakkssss

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

rlek la ye...
kjap je skit 2...
dah sembuh...kite horey la kan...huhu

eyma said...

xnak g klinik cmniy la..
than ea,,nnt baekla tu..
hehe ..siyumsiyumm..:D

amie said...

adek,,
kekekekekek..
kang cam gune aku blog ni mcm tak hormat yang lg tue aja..
heheheh..
marah dakni?
sobsss

amie said...

luz,,
hahahahha..
betolbetoll..
pas da elok horeyy lek..
iskkk

amie said...

wekk dak gedik..
huhuhu
siyumsiyumm

Wanita Itu said...

dah terjangkit demam adik huhu..

Misz Pinkie Winkie said...

alolo ciannya dia.
jaga kesihatan tue k.
nantie kalo dah sakit lagi susah.
tapie skang pon dah sakit ekk..
takpe..lin doakan cepat sembuh
amin.

amie said...

wanita itu,,
olololo..
demam dah??
kekekek..
makan ubat eh..

amie said...

misz pinkie,,
huhuhuh..
mekasey..
:)

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室