Friday, March 26, 2010

awards lagi untuk sayeeeee!!!

yes yes yessss..
fofular la plak kan taon 201o nih..
gagagagag..
dapat 2 lagi awards..
dari cik sweet ants yang sumel..
ahaaaa kene puji coz die puji aku cute kat blog die..
hahahaha..


1 awards untuk semua followers die..
lagi 1 untuk yang terpilih dan aku adalah yang terpilih itewww..
wahhh nampak sangat aku baek kan..
ade aja yang nak bagi awards kat aku..
erkkk ok aku perasann..


suda sudaa..
mekasey eh cik sweet ants..
mumumumumumumushhh..
lalallalal..
ni untuk semua followers die..
so aku akan amek la coz aku salah sorang followers die kan..
-
-
-
dan ini

untuk yang terpilih aja..
name aku di letakkan dan aku akan amek jugak..

as usual opkos ade syarat kan kalo dah dapat awards itu..

1- Letak dalam blog anda dan link kan pemberi award ini :P
2- Macam biasa, kalau rajin pass kepada sesiapa yang anda rasa layak menerima.

tapi tanak letak name untuk yang dapat..
mereka yang followers dan mengikuti blog saye adalah yang terpilih..
so korang..
:)

p/s::sorry..


2 comments:

sweet.ants said...

tahniah2...
simpan bebaik yea :)

amie said...

hehehe..
mekasey sweet ants..
:)