Friday, March 12, 2010

perlukan bantuan pakar gigi dan gusi!!!


wehhh ade sesape yang blogger kat memana aja pakar gigi tak?
eh bukan gigi ekceli sebenarnye..
tatau lah mane satu yang ok ke ape ke..
mulot aku dah bengkak tahap gaban nye saket nih..
nak makan pon bukak mulot siket punye susah weh..
tapi aku hentam gak nak makan nasi bagai kan..
ape aku heran..
hahahahah
tapi agak ketahanan gak la kan kesakitan die..
now aku nak tutop mulot macam dah taley coz bengkak kat gusi itu..
tapi aku tutop jugak coz takan aku nak biar terbukak kan..
tiap malam aku tampal koyok kat tepi pipi nih..
nak telan air liur semua lah aku kene menahan kesakitan yang teramat..
semua suruh pergi klinik tapi aku tanak..
ramai gak yang suroh kumor air garam tapi kan wei aku minom air masok pon pedih..
caner tuh?
nak berus gigi pon aku kene lah menahan dan beragak untuk memberus..
huhuhuhuh
so aku memerlukan bantuan mereka yang bergelar pakar gigi mulot dan gusi..
apekah yang harus aku buat untuk menghilangkan sakit nih..
nak baek aku tahu lambat..
aku just nak kurangkan aja saket nih..
perit wei saket gigi nih..
help me please.....................


p/s::tahap dah tak tahan aku hentam ubat tahan saket kawan aku.tah pape

12 comments:

Wanita Itu said...

amie duk mana yer...

cuba google dik, rasa leh tgk dalam google kan kan :)

cian dia..

ika honey bunny said...

nak tumbuh gigi kot ni. gigi last yang kat blakang skali tu.

cikwanik said...

pakai la sensedain

huahua. pakar gigi menasihatkan anda untuk berjumpa doktor gigi

nabilah_2908 said...

aduhai...tak sudah lagi dgn sakit gigi dia...

amie....pergi jer la klinik...sakit sikit jer 2..more sekejap jer pun sakitnya...pas tu dah ok...tak perlu merana mcm ni..g jer la..

sugar2 kapas strawberry said...

g la jmpa pakar..huhu
nk advice pon sy ni bkn pakar gigi..bakal accountant...hik2 ;)

amie said...

wanita itu,,
duk gombak..
nape..
huhuhuhuh

amie said...

ika,,
memang nak tumboh gigi pon..
tu yang saket tuh..
:(

amie said...

cikwanik,,
kekeke..
pakar penakot cakap takot nak pergi jumpe doc..
haa cane?
kekkeke

amie said...

nabilahh,,
pegi klinik adalah TANAK..
huhuhuh

amie said...

gule2 kapas,,
kekeke..
jumpe pakar itu jumpe doc kan..
ouh TANAK..
saye PENAKOT..
hahaha

rossoneri said...

ya ampunnnn, amie xpegi jumpe doc lagiiiiiiiiiii??????????!!!!!!

amie said...

rossoneri,,
melummm..
:(