Monday, March 15, 2010

fikiran bercamput aduk..

pagi tadi bangon pergi kelas macam biase..
mood hari isnin memang sangat lah tak gembire kan..
kene bangon awal balek tak macam hari cuti..
so jam 7am dak gedik dah kejot suroh mangon mandi..
aku ye kan aja padahal tido balek 15minit..
memang itu yang aku sering buat tiap kali die kejot..
aku takan bangon tepat time die kejot itu..

then pergi kelas dengan muke mengantuk tu masok la belajar..
setengah jam pertame ok lagi..
masok je lepas setengah jam itu aku dah mengatuk..
ok layanlayan kepale dulu tapi still pokus kat depan..
lepas sejam aku dah tak tahan..
dudok bersandar kat kerusi sambil mate melilau tengok orang..
aku tengok yang laen pon dah menahan mate..
rase nak je cakap kat lect tu soh bagi rest 1ominits..
tapi cam tak best la plak kan kite yang cakap..
dengar je lah die cakapcakap kat depan disamping aku yang tengah berusaha memahami nih..

pastu mybe die pon perasan yang kami semua macam dah taley nak tumpu die ngajar..
die mule bercerite tentang ape tah..
tade kene mengena pon sebenarnye ngan ape kami belajar..
die citerciterciter kami semua tumpu wokk..
ala macam lect yang tengah bagi soalan bocor untuk exam..
camtu la kami tumpukan perhatian ngan ape die cerite..
lame gak la die citer..

habes je citer tu kan,,
die punye ayat perli kat kami semua,,
"cerite ni tade pape motif pon.tapi yang menakjupkan kamu semua tumpukan perhatian macam ape je kan.kalau saye mengajar tu baru sekejap awk semua dah pandang sane sini tapi biler citer yang tah pape,semua tumpukan perhatian.."
hauhuahauhuahuaha..
terase macam ape je tah time tuh..
tapi sebba satu kelas buat kan so tade pape lah..
hekhekkk..

abes tu teros die sambong cerite balek dan kami start mengantuk balek..
lastlast die tanye awk semua nak abeskan kelas awal ke harini..
hahahah kami ape lagi..
tapi ade sorang tu cakap tape la puan,sambong aja pai habes..
tape la tak kesah lah..
tadi untuk 1 subject tu je kami kene menonton slide show powerpoint yang berjumlah 78 slide..
dapat bayangkan tak macam mane kami menahan mengantuk untuk menghabiskan 78 slide tuh..
sobsobsss
abes kelas teros cari makan then pergi lobi coz ade jualan stud..
beli ais blend dengan buttons stud buat..
kami kan multimedia stud.. :)

eh bulan ini sangat bz dengan project final yang perlu di hantar..
ade 6 subject yang perlu untuk ak setelkan..
mpm kene buat website for a company yang kami cari..
ima kene buat E-resume dalam bentuk gamming..
cite kene buat presentation next week..
vb esok dapat untuk project final..
idc kene present tak silap kot..
ti kene hantar final documentation..
so bukan ni adalah bulan yang sangat bz..
bulan depan dah boley pergi genting..

ouh yeee ahad ni aku pergi putrajaya untuk kelab photography kolej..
ade hot air balloon kan..
so kami kene lapor dirik di sane..
tak sabar untuk bergembira..
banyak lagi jadual yang dah di tempah..

p/s:::dak gedik,dak gedikk!!!hikkk

16 comments:

eyma said...

yess yess!!ade org pggl kee??;p
owhh tdo blk ,xperr xperrrrrr........huh

amie said...

dak gedikk,,
kekeke..
aah ade org pggel..
ala alaaaa..
tak sgaje..
mate ni yang lelap lek..
hehehhee

eyma said...

sape pggl,sape pggl??;p
pasni tdo lek kene laa..huh

amie said...

dak ngada pggel!!!
hekkk
alaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ArmaniWhite said...

nk tanya 1 soklan, bercampuT aduk tu apa?hahaha :p

Fida Jai OWN said...

wahhh . tido itu nikmat.....................................

Fida Jai OWN said...

wahhh . tido itu nikmat.....................................

Misz Pinkie Winkie said...

besnya kalo dapat tido panjang.
lin pon bosan hari isnin
paling gumbira hari jumaat
huhu

miss lolly a.k.a luvfareda said...

erk*

yg gediks tu bukan l0lly kan ?

chemay said...

lect tuh perli time dye da abes cite
=_____="
lawak kot
hhahhaha

amie said...

kak nami,,
hinshinssssss

amie said...

fida,,
hahahahha..
tapi tak terlalu nikmat la..
coz tido lame saket kepale..
:)

amie said...

misz pinkie,,
hahahah..
hari jumaat saye pon sukeee..
gagagag

amie said...

cik lolly,,
rase itu diri anda kah?
kalo ye siler la nyaot..
huahuahuah

amie said...

chemay,,
huahuahuahuah..
tahu tape..
kami dah merah muke kene perli time tu..
kekeke

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情