Saturday, March 6, 2010

tommy di manakah........

koranggggggggggggggggggggggg,,
tommy dah hilang tadi..
sobsobss..
baru nak memanje ngan die..
tadi kuar kejap tapi time nak kuar tuh dorang tengah memaen kat luar..
memang pepetang lepas dorang maen kat luar..
elok je die maen nagn pak tam + memey yang maseh dalam mood merajuk..
momok pon ade tadi kat luar mase nak kuar tuh..
so biar je lah dorang maen kejap kan..
aku lek aja tengok ade 3 ekor aja..
si momok,memey dan pak tam..
aku try cari tommy tade..
caricaricari lagi tade jugak..
mane pergi budak kecik sumel tuh wehhh..
kesian je kat die kalau pape kan..
kaki da lah tak elok lagi..
ngan keadaan die macam tuh..
rindu nak dengar suare nyaring die yang sumel tuh..
rindu nak kene geget ngan die..
sekarang die da gumuk tau..
time datang haritu badan die
kuros aja..
tapi semalam tengok da gumuk lak..
seronok tengok badan die dah naek..
ni dah ilang cane plak badan die..
ade ke yang bagi die makan minom..
sobsss


p/s::maseh sedey atas kehilangan dak utih.tabah yaa dak tedi..kami sayang die..

14 comments:

teh'a said...

npe tomy xde??
tomy? tomy!!
mne tomy pergi tomy???

jgn sdh2...
hrap2 dia balek lah balek dkt umah amie eyh...

tomy??!!

amie said...

teh'a,,
sobssssss..
rindu die..

sI tEDI said...

semoga tommy kembali ke pangkuan.

Thanls dik amie..

amie said...

hehehhe dak tedi..
tanak sesedey lg eh..

teh'a said...

cian tomy..npe dia xde..npe dia lari..
lw sy pn rndu gak dkt kucing yg comel lg mnje tuh!

beLLa.boOlat. said...

lolx.hope u dpt jumpe alek.dun be sad okie.? :)

amie said...

teh'a,,
sobssssssss..
:((

amie said...

bella,,
:((

rossoneri said...

dun wory, nanti dia gerenti balik umah, dia mesti sayang tuan dia kan..gerenti balik nye...

amie said...

rossoneri,,
die tak sayang aku la tuh die lari..
sobss

rossoneri said...

bukanla, dia bukan lari tu, mesti ada sebab, ni mesti tengah 'merendek' neh..hahahhah.. bagi masa dlm 3 hari ke cam tu

amie said...

alaaa,,
kalo die balek pon tak dapat jumpe die dah..
dakni da lek perak..
:((

ArmaniWhite said...

uikk..da jumpa lom? tommy gi cari awek tak?hihihi

amie said...

kak nami,,
g carik awek??
kekekeke..
die kecik lagi la kak..
lagipon riso coz kaki die kan patah..
:((