Wednesday, March 17, 2010

tiada kata..


maaf blog sebab aku mengabaikan kau..
bukan sebab tade cerita tapi sebab aku tiada masa..
masa yang ade aku luangkan menhadap adobe..
adobe photoshop,adobe dreamweaver dan adobe flash..
masa yang ade jugak aku luangkan mencari dan menelaah website yang ade..
yang perlu untuk aku jadikan contoh pada hasil kerja ku..

semalam aku hampir mengamuk kerna apa yang aku mahu jalankan terhenti..
hanye kerna buttons yang aku mahu buat tapi aku tak mampu berfikir bagaimana..
sampai ke tengah malam aku cuba..
habes semua orang aku call..
mungkin aku terlalu push untuk kali ini..

semalam aku ponteng kelas pagi..
rase menyesal tapi benda dah buat..
so aku pergi kelas tengahari dan petang saje..
dah bangon tapi kemalasan melanda sampai aku sanggup memonteng..
sangat rugiiii :(

tadi pergi kelas pagipagi lagi dah jumpe quiz..
adeii serabot pale hutak aku..
then habes aja teros pergi jumpe lect flash aku sem lepas..
bertanya dan meminta ilmu lagi sedikit untuk kali ini..
banyak yang die ajarkan yang mungkin dapat aku manfaatkan dalam kerja aku nanti..
ouh progress ripot aku untuk 3 minggu aku tak hantar lagi..
tadi dah mintak kebenaran hantar esok..
sangat cuai biler bende yang sepatotnye hantar tiap minggu aku tak dapat lakukan..

tadi jugak tunjuk contoh website yang aku sudah buatkan interface..
lect cakap dah ok..
design semua dah ok just perlu ubah konsep website aku..
seronok untuk mendapat pendapat membina dari lect sendiri..
seronok jugak dapat berjumpa lect lame dan bertanye tentang subject sem lepas..
aku perlukan bantuan graphic designer,instrustional designer dan project manager..
aku dah tak mampu nak berfikir..
aku dah cakap dan terangkan konsep ape dan aku dah cakap ape perlu dorang buat..
dorang just cari dan bagi kat aku..
tapi bukan maknenye aku tak mahu membantu..
aku still akan membantu biler mase mereka perlukan aku..
kalau tak bukan 1 kumpulan la namenye..
ape yang penting kerjasama kan..

aku runsing tentang sem nih..
banyak bende yang aku tak buat lagi..
banyak project yang aku tak siapkan lagi..
semua aku tatau nak mulekan dari mane dan biler..
macam orang yang tahu mane mahu pergi tapi tiada jalan..

untuk blog walking pon aku sudah tiada masa..
dalam sehari aku hanye berjalan dan berlari paleng banyak 2o atau 3o blog..
mungkin sebab aku dah sibuk dengan kerja dan biler mase rehat aku lebih suke berehat dan berkoling dengan dak gedik..
itu pon kalau aku ade mase..
kasihan die seban selalu menanti..
biler meset tanye buat ape cakap tengok tv aja..
heheeheheh..

ouh tak sabar bulan depannnn..
tolong lah cepat sebab aku rase bulan nih sangat sibuk dan jadual aku sangat padat..
nak blog walking macam dulu..
sehari mau dekat beratos aku jalankan kerja menerjah..
hahaaaa tade kerja namenye pon kan..

jage diri yah semua..
ade mase aku akan lawat jugak blog kalian..
tataaaaaaaaaaa

18 comments:

s y i e r a said...

jgn la cpt bln dpan
x abes pk nak apply ape ntok UPU ni .

pensel kontot said...

cayalah....
mesti meletop website yang ko wat kan...

erm website biasa je ke..or ade database

amie said...

syiera,,hahahahha..
maaf tapi saye nak cepat jugakkkk..
kekeke

amie said...

pensel kontot,,
database wajib..
:)
harap akan gempak macam yang lect mahukan..
:))

Misz Pinkie Winkie said...

kesiannya.
takpe...saat ini kamu susah.
esok lusa kamu sudah senang.
lakukan yang terbaik tuk diri kamu dan keluraga.

amie said...

misz pinkie,,
thnks..
:)

sI tEDI said...

jaga diri amie..

amie said...

si tedi,,
mekasey..
:)
anda pon same keh..

eyma said...

cian die..cian saya..hekk

amie said...

dak gedikk,,
:)
ily..

eyma said...

yess,,ilyt..:)

rossoneri said...

GANBATTE KUDASAI!!!...
sama2 lah kita mengharungi sem ini..
hohohohoho...

sugar2 kapas strawberry said...

chaiyok2..
berusaha :)

Afzainizam said...

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

amie said...

dak gedik,,
:)

amie said...

rossoneri..
hahhaha..
bahase ape itu?

amie said...

cik gulegule kapas,,
hik..
mekasey..
:)

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網