Thursday, December 31, 2009

new year n besday wish listt..

wei wei weiii..
ade sesape baek hati tak nak bg???
hahahahha..


-lappy apple
-kete myvi or bmw 7siris
-hp baru(blekberi or sony yang terbaru)
-spot shoes baru
-motor LC baru
-duet yang bertimbuntimbun
-MIDVALLEY tu name owner die tuka atas name aku
hauhauhauhau


da lahh..
kang cakap aku tamak lak..
hahhaha
dak gedikkkk,,
pls pls plssssss..
make my wist come true..
hauhauhauha
tak teragakkk


p/s;ailebyuu dak gedikk.muahmuahmuahh

untukk propp dan si tediii..

epi besday propp..
ko tanak maken garang eh pasni..
umo ko kali ni da yang kebape tah..
hahahaha..
sebek aku bukak blog ko..
eh hope wish list ko tok taon baru tercapai tau..
muahmuahhh
hahahhaa

yang keduaa..
berite dari anak anak momok..
kekekekek..
ade 2 ekor kan..
sekor yang kaler itam tu dan sekor kaler kelabu cam belangbelang..
yang itam kami beri name pak tamm..
hahhahahaha..
yang belangbelang kami beri name memeyy..
dan kalo korang nak tau,,


memey tu akak kepada pak tam..
memey sekarang suda bukak mateeeeee..
pak tam still tak lg..
kaki memey pon da nampak maken kuat...
die da ley bergerak atas tapak die tapi kaki die still lemah lg..
yang paktam taley lg..
mybe tapak die maseh lemah..


tapi yang besttt,,
dorang da reti maen..
da reti geget sesame dorang eben gg tade lagi..
kekekkee..
dorang da reti nak geget jari aku okeyhhh..
sumel jee..

dan 1 perkara yang aku rase sangat cepat berlaku..
memey da reti gunekan kuasa kaki..
hahhahahah..
die da pandai sepaksepak tgn org gune kaki..
paktam slow siket lah...
mybe die kua lmbt siket dr memey kan..
tp paktam paleng gumuk dan bulat dari memey..
iskkk


ok itu saje berote dari kucenkucennn..
hehehhe

tag datang lagi..

lame da tak wat tag..
tag ini di beri oley kaka ctieeee..
ctie,eben i rase i da pena wat tag nih,,tape la..
untuk u i buat balek..
hehhehehehe


1. nama timangan anda di rumah...
- adekkkkkkkkk yang tak seberape nak adek ni.hahaha

2. anda seorang yang...
- inesen lagi macho.haahuahuha

3. lagu favourite
-indon.hakhakkk.tp aku minat stacyy..

4. makanan kegemaran
- nyumm..tah laa..taley nak pk pape sal makanan.lua dr pemikiran..hakkss

 
5. soalan telah daku abaikan....
- biler nak jadi matang.huhhh

6. warna kesukaan
- itam merah putih biru ceklat

7. benda yg mesti ada dalam beg
- tak bawak beggg lahhhhhhh


8. kali terakhir anda menangis
- hahhahaha.las nite.grrrrrrrr.soklan kantoikan dirikkk


9. sikap yg buat anda stress
- suke pakse org.x paham bahase,aju soklan byk kali dan byk lagi lah!!!

10. tag 6 rakan anda

tanak tag sesape..
tataaaa..

hahaahahahhaa..
jawapan mybe da berlainan darib yang sebelum nih..
arap maklum..
daaaaaaa

Wednesday, December 30, 2009

1st jan 2010..



lagi bape hari je..
bukan bape hari..
lusa dowhhhhhhhh..
cepat nye mase berlalu..
hhhuhhuhuh
maken lame maken tua..
hahahaha


happy new year
tok sume..
warga kapet..
warga blog..
kucenkucen sume lah..
hope korang akan dapat taon yang lagi elok dan bermakne dari taon nih..

lagi po kaka ctie

ily akak..
akak santek lah..
sumel macam ahli kumpulan wonder girl..
gojes macam ratu mesia..
manes macam gulegule kapas..

putih suci bersih..
baekkkkk sangat..

spoting tahap spotrim kete..
vanilla sangat santek jugak..
nak puji die la plak..
hauauhauha..
taktakk..
akak tau tak adk tatau nak taep ape..
biar je lah hati yang simpan ape adk rase sal akak eh???
wakakkaka ayat..
muahmuahsss bubu akak..
gagagaga

Tuesday, December 29, 2009

po dak gedik lak

yu nak tau,,
yu maken gedik dan gedik dan gedik sekarang..
maken kuat marah jugak..
ikot pangai ai ke ape nih???
hinshhh..


ai rindu yu paham tak?
nak kol,esok yu keje..
tak sampai hati lak..
lagipon kang kompem kene marah coz tak tido lagi tem nih..
nape eh yu suke pakse ai soh tido???

kang ai tido tak bangon kang..

haaaa..
sape jadi janda?
yu jugekkk..
huhauhauhauhauha..
kesengalan lah dear..
rili mishyu..
sobsss

 
bubu


p/s   nak pinjam bubu bawak lek perak nanti muley tak???

po kaka ctie..

hahahahah..
gedik kannnn..
khas tok akak..
nk pendek kan..
juz nak say hyeee..
huahauauha

Saturday, December 26, 2009

@#^&$^%(^

uwarghhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!
weii aku bencik lahh manusie nih..
eben aku pon manusie..
memang carik bala je keja..


woi pencurikpencurik 1 malaysia!!!
korang tade keje laen ke nak buat???
motor aku da 2 bijik korang curik dulu paham tak???
tu aku baru gune tak sampai bape bulan je..
da lesah korang amek tanpe izin..
#^^%&( betol korang nih..


now kepale 125z pon korang nak amek..
abang aku bawak lek motor tuh jam 4.3o am..
korang wat keja membukak kepale motor itewww jam berapeeeeeeeeeeeeeee
abes metermeter moto sume ilang..
ooooooooooo
mementang motor tu cover set oriii..
jual mahal kat sesape.
korang amek eh..
tapetapeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee


hinshinsssss..
pagipagi lagi da buat aku marahhhh
mangkok ayon tingkat burok berkarat betol lahhh

tak gune punye olang..
g cari keja halal la vavissssssssssssss..
hohhhhh

Friday, December 25, 2009

hukkk

siyes aku tak sedap hati..
rase macam ade seseorang yang akan tinggalkan aku..
atau aku yang akan tinggalkan orang itu..

dan aku sangat rase orang tu adalah orang yang paleng dekat dengan aku..
sumpah aku tingin giler mintak maap kat pemly aku lagilagi ayah ngan mak aku..
aku tengok ayah aku,,rase sayu giler..
dari tadi aku elak tok lepak ngan dorang..
aku dok lam bilik je..
yapp dorang punce aku wat post untuk korang aritu..
tapi dorang still pemly aku kan..
nape ego aku ni tinggi sangat???
susah sangat ke aku nak mintak maap kat sesape???
hukhukkk..
hope ape aku rase ni takan terjadi..
aku sangat memerlukan dorang lagi sekarang nih..
mama,papa,,adik mintak maap..
sobssssss..
juz berdoa takan ade sesuatu yang aku tanak terjadi..

Wednesday, December 23, 2009

momok suda banakkkkkkkkkkkkkkkk

taraaaaa..
aku da jajni haritu nak tunjok gambar momok kan..
ni gambar die ngan new babyyyyyyyyyyyyyyyyyy..
purrr purrrr..
hauhuahuahuah..
mlm td momok selamat lahirkan 2 ekor..
eh siket kan???
aku pon pelik..
tapi tape la..
sumelllll..
hhahhahahhaha..
epi okeyhh..
muahhh new baby n momokkk..
 
hikkk



 

 purrrrrrr



 

grrrrr


momok telah memilih untuk banak dalam bakol kali nih..
so kami terpakse lah letak suat kabar then letak baju lame..
eniting po yu momok..
ggagagaa..

Tuesday, December 22, 2009

untuk korang


-aku je tau motip gamba-

sumpah aku rase nak balek perak cecepat..
sebab???
aku fade up dudok rumah nih..
ape aku buat,aku cakap sume tak kene..
sume korang nak marah,nak naek darah ngan aku..
aku punye naek darah korang tak pk???
sebab korang lah aku tak penah nak dapat kawal panas baran aku..



biler aku dok perak,,
yee makan minom kehidupan aku tak terjaga..
tapi sekurangkurang nye emosi aku tak kacau bilau macam aku dok sini..
sebab kat sane tade yang brani nak naekkan darah aku..
tade yang brani nak arah aku..
sume reti nak berdikari..
sume tau erti hormat..
sume tau cane nak buat biler kiter nak mintak tlg kat seseorg..
bukan macam korang yang suke layan aku sampai aku trase macam aku ni juz anak tiri kat sini..

korang tau aku salu nanges sebab korang???
yee aku tak sembahyang..
tapi biler aku kat perak,,
aku ingat korang,aku salu doakan korang selamat kat sini..
korang tah doakan hidup aku maken jahanam..

malam ni aku nanges lagi paham tak???
rase macam da lame sangat terkubu dalam hati aku yang aku terasa dengan korang..
biler korang cakap aku ni menyusahkan hidup korang,,
biler korang cakap aku tade sini lagi senang hidup..
biler korang cakap aku ni maken besa maken tade akal..
biler korang menangkan anak kesayangan korang tuh..
biler korang cakap kalau boley tanak aku balek sini..
banyak lagi yang korang cakap buat aku trase ngan korang..

aku tau aku bukan budak yang baek..
tapi korang tak trase ke biler korang punye ayat tu boley buat aku bunoh diri???
nak tahu kenape aku hormat sangat tahap giler babi kat die yang pes skali??
sebab biler aku tade duet,,
die je tempat aku ngadu..
die tak penah pon nak layan aku sampai aku trase hati..
nape korang taley nak buat macam die buat kat aku???
aku tak mintak pon korang layan aku macam anak raje..
juz tlg lah,,
stop buat aku nanges..
penat dah paham tak???

aku tau korang akan bace ape aku tules nih..
yee,,
korang korang yang ade dalam rumah aku nih..
maap buat cani..
ni je care aku dapat luahkan ape aku rase..

jiwe kacau..
end

tasbih cinta



ramai aku rase tgk citer nih..
siyes tak banyak citer indon yang aku layan..
lagu dari indon aja yang banyak aku layan..
tapi citer ni aku layan ja..
tiap hari aku dok tunggu kat depan tv kul 2 pai 3..
cerita tentang 2 darjat..
ermmmm,,macam biasa la kan..
1 dunia ni akan berlaku hal yang same biler ade org yang berada dan bawahan..


okeyh suda untuk pembuka..
aku nak bercakap tentang lagu die..
menyesal sape tah nyayi..
tapi best je lagu die..
first dengar aku teros suke..

semula ku tak yakin
kau lakukan ini padaku
meski di hati merasa
kau berubah saat kau mengenal dia

bila cinta tak lagi untukku
bila hati tak lagi padaku
mengapa harus dia yang merebut dirimu
bila aku tak baik untukmu
dan bila dia bahagia dirimu
aku kan pergi meski hati tak akan rela terkadang ku menyesal
mengapa ku kenalkan dia padamu


swit kan lirik lagu die..
nak dengar lagu die klik kat sini..
tatau la korang suke ke tak tapi untuk aku,,siyes aku suke..
kehh.

Sunday, December 20, 2009

ailoveyuu dear..
pomis will neber hurts yu again..

Thursday, December 17, 2009

kes ragut

ape lah nak jadi ngan manusie zaman sekarang nih..
1 kes ragut telah berlaku pada makhluk dalam rumah sayeeeee..
dan mangse kali ini adalahhh..
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
dak momok yang sangat la baek hati..
die ni diam je ip ade sesape nak wat pape kat die..
dan rantai die yang baru aku belikan haritu dah ilang..
mestilah keje manusie kan..
takan kucen sesame kucen muley meragut..
ape tah nak jadi..
rantai kucen pon nak amek..
iskk iskk iskkk..
terpakse belikan momok yang baru nnt..

p/s;momok tak meletop lagi perot die..
kenape kali ni aku rase macam lame sangat nak tggu..
sobss

Monday, December 14, 2009

wangsa walk..

ade sesape pena pegi tempat ni tak??
baru bukak..
besa la gak..
tp dalam die macam serabot siket..
dekat ngan jusco n k4..
aku rase lepas ni 2 tempat tuh da tak laku..
muahahaha..
motipnye nak citer kat wangsa walk tuh ade kedai mintang name pet ape tah..
aku g semalam masok la kedai tuh..
kat belakang sekali ade la 4 cam ape tah name die..
setiap part tuh ade kucen tok di jual..
ade 3 je..
lg 1 tade lagi kucen..
sekor waner oren full,sekor oren putih n itam..
weiiii sume sumel..
tuan kedai tu kuarkan yang waner oren full..
umo die 4 bulan lbey kot..
lg oren putih tu aku agak umo die lam 3 bulan then itam tu 2 bulan setgh..
pegang sekor tuh,,astaga aku rase nak bawak lek teros..
buluu die kan,,sangat sangat sangat gebu dan tebal dan blablabla lah!!!
macam bekie aku dulu yang da ilang..
manje teramat kucen tuh..
aku belikan momok rantai baru tp die yang sebok nak pegang la nak geget lah..
aku rase die nak kot..
tggu KAU jadi kucen aku yaa si comel..
sebek laki akak aku da cakap kat tuan kedai tu simpan untuk die coz die nak beli..
weii harge rm1388..
bapak tercungap ip aku yang nak beli..
kakakakaka
kucen tu jantan..
haaa,,ni ip momok nak banak bape kali pon aku tak kesa..
kompem sumel tak ingat anak2 momok nnt..
tapi jujor aku lg suke kucen yang wane itam tuh..
dak gedik,,
ai nak pls???
die sumel sangat..
sobsobssss

hikhikk..
suda..
tata
weii aku buntu lah..
iskk

Wednesday, December 9, 2009

tag tag dan tag

wei propp,,
aku wat ni coz aku baek tau..
kalo tak memang aku tanak wat tag nih..
huahauhuah
sebek aku syg ko sebagai kawan..
iskkk

eben bilik aku tade meja..
tapi ade ni je tok ganti meja..
senanye bukan meja pon..
ni kan yg tok letak tb tp jd aja tempat letak barang..
bilik aku kecik je..

HAHA
Rules :


1.Amik gambar barang-barang atas meja peribadi/make up
2.Edit/listdown barang-barang tersebut
3.Ceritakan kenapa korang pakai benda-benda tersebut
4.Tag 5 blogger lain 

no1 dan no2

 

hah tgkk aku tak kemas ape pom..
siyes aku masok bilik teros snap..
huahauhuahua..
sangat kemalasan..

no3
=piala menembak..
ni memang aku letak situ tanpe terusik sikit pon..
sesape kemas bilik ni pon tade yang brani kot alih.ip alih tgk la aku ngamok..
tatau nape.tapi aku sayang giler kat piala nih.yang wat name aku naek kat sek untuk ektibiti menembak..
=tb untuk maen ps2..
aku tak maen sangat pom.bukan tak sangat,rase nye da lame giler aku tak maen.juz abg aku yang hantam ps2.aku tak giler game..
=bekas hikmat
tade la hikmat mane.haha.dalam tu ade macam2 terutama yang berkaitan ngan barang2 comp..
senang kan.tade la aku nak mencari srate dunie.haha
=helmet
ip tade mende ni da bertimbun la kan surat cinte aku dari pulis..
hauhauhaua
=dunhill deodoran,dunhill,dabel blek polo n silky men..
untuk membusukkan badan la kan..
hauhauhauh
=ubat resdung..
aku ade resdung la aku rase.idong aku asek gatal.tatau la betol ke tak.aku makan aja..hakkk
=mouse
tok tangkap anak momoknanti.kakakak
=pen
tok cunteng buku sek..hikkk
=earphone
tok dengar lagu ikot idong.muat tak??
ahhahahaha
=cd kosong
untuk wat cd cetak rumpak lah..
huahuahuaha



n04
aku tanak tag sesape.HAHA
ok dah.muahsss proppp.
hoh hoh hohh

Monday, December 7, 2009

HAHA

tajok cam tade kene mengena.
ahauhauha
weiii propp,,
celkom ni macam tak pena nak izinkan aku upload pape gambar..
nanti ip ok aku wat la tag ko eh..
huhuhuhuh..
sumpa aku rase nak bako syarikat pape yang wat brodben..
ngehngehh..
bg aku strimix gak besh tapi tem ujan cam hampeh gak..
macam astro je tade siaran..
muhahhaaha..
belahbelahhh..
jiwe kacau

Friday, December 4, 2009

pencinta kuceng..


sape kawankawan aku yang cinte same itu binatang kucen???
aku rase ramai je kan..
lagilagi si propp ngan si tedi..
kekekek..

okeyh aku sala sorang orang yang suke giler kat kucen..
sangat sumel..
tapi dak gedik aku tak suke kucen pom..
bukan la tak suke..
die cakap die geli ke takot tah aku lupe..


dari aku kecik umah aku sentiase ade kucen..
minatang laen jugak kure kure,hamster,mcmmcm jenis ikan dan blablabla lagi..
tapi yang tak pena putus adlh kucen..
banyak da kucen aku bela..
now tinggal momok..


before momok aku ade bela kucen kaler putih..
full putih dan name die pon utih..
siyesly die kucen yang paleng pemily aku sayang..
die pandai sangat sampai berkawan dengan bobo..
bobo tu sejenis hamster yang sangat pandai pena aku bela
bayangkan dorang maen kejakeja lam umah ni,bobo ley tido kat pelok utih dan dak utih tu suke nak masok lam sangkar bobo eben kecik je sangkar tuh..
sumel je kan mereka bersame..
tapi dak utih tak lame idop..
kami tak risau die kuar sebab die reti balek..
pemily aku tak suke kurong binatang lam sangkar..
dulu ayah aku ade bela burung..
dari kecik sampai besa die jage n sampai tahap die tak kurong burong tu tapi burong tu akan lek umah tiap hari..
swit je kan???


berbalek ke cerite sal dak utih..
pagi tu bangon tengok lua uamh ade dak utih..
mulot die berbuih macam kene makan racun..
badan die lukeluke..
menangis kami 1 pemily tengok keadaan dak utih..
macammacam aku sumpah seranah orang yang sanggop wat utih camtu..
tapi aku tak syak langsong jirang tetangge aku coz dak utih mmg baek ngan dorang..
kekadang sampai dorang yang cari dak utih nak pinjam tok maen kat umah dorang..




cucicuci dak utih pai bersih then ayh aku nak g tanam..
aku tak bagi..
eben dak utih masih ade sisa kotor kat mulot tu,,
aku tetap ciom die sampai kene marah..
aku rase tem tu aku tak g sekolah sbb nak teman dak utih yang da tade..
biler petang ayh aku bwk g tanam..
aku ikot siap letak kaen kat tempat dak utih..


siyes aku rindu nak tengok dak utih maenmaen ngan bobo..
bobo pon da mati coz jato dari tingkat atas umah aku nih..
tatau la nape ade manusie yang kejam sangat..


lagi 1 citer pasal anak momok dulu..
kecik lagi tapi petang tu aku biar lepas maen kat luar..
biler aku kuar umah,,
ade budak kecik yang tengah campak anak momok ke dinding tanpe siket pon rase kesian..
aku kejar budak tu pai die lek umah..
aku tggu je die kuar tapi tak kuar gak..
aku teros g kat anak momok..
tengok da mengigil ank die..
aku bawak kat momok then bagi die nyusu kat momok..
bayang la kecik die yang masih menyusu..
kesian sangat..
tak tido malam aku jage die,urot die siket2 then tak bape hari die da ok..
alhamdulillah..
tapi tak lame pastu ilang dah..
hukhukkk..


gambar semua dari ihsan pakcik gugel..
nanti dak momok da banak insyaallah dakni kuarkan gambar mereka eh..

sekian mekasehh..

Thursday, December 3, 2009

momok

momok yang memang suda gumukk,,
biler mahu meletop itu perot???
tak saba suda nih mau lihat anak mu yang entah kaler hitam semua kot macam sebelum2 nih..
HAHA
tiap hari pegang perot momok..
perot die ade gerakgerak..
hikhikk

friends..



thanks kawankawan..
sayang korang..

Wednesday, December 2, 2009

mari berfikir..


tajuk cam ape je..
HAHA
aku juz nak bercakap tentang ADIK kat mesia yang sangat pandai itu..
baru 10tahun tapi kepandaian die dasat kan..
tade sape ley sangkal lagi kepandaian die..

yup sebagai rakyat mesia aku bangga untuk ADIK itu..
tapi sebagai insan biasa aku terbalik..

kasihan aku lihat ADIK itu..
dengarkan saja ciptaan nya,,
"kepandaian ku untuk di tonton,untuk di UJI dan untuk di puji.
mana pergi mata hati?"
aku fokuskan ayat itu..
hampir lupa dan mungkin silap tapi sama seperti itu..
kecil lagi tapi dia suda dihantar kesana sini untuk di uji..
untuk menghasilkan formula..
untuk membantu menyelesaikan masalah..
kecil lagi suda di bebani dengan segalanya..
punyai masa yang di gelar STRESS..
ermm,,
umur seperti dia layak nya sedang bermain bersama kawan..
menjadi nakal dan degil sedegilnya..
pergi ke masjid dan surukkan seliper org..
bawa basikal beramairamai dan pergi mandi di sg tanpe izin ibu..
merosakkan permainan di taman juga mungkin..
mengejar kucen atau ayam di kampung..
melastik kawan atau kerbau..
tapi dia???
yaa dia bermain game..
tapi banyak mana lah sangat masa yang dia ada andai kerja nya byk begitu?
tak rugikah?
setiap org akan rindu saat kanakkanak..
saat yang buatlah ape pun takan ada yang dapat melarang..
namapun kanakkanak..
sejauh mana lah kena marah..
saat yang tiada masalah untuk di fikirkan..

tiba saat dewasa dan akan ade anak di sisi nya..
juga mungkin cucu cicit yang bersama..
apa saja mau di ceritakan?
tiada cerita seperti "atok dulu suka curik siper org kat masjid"
tapi yang ada hanya "atok mahu kamu berkawan dengan buku saja pada umur ini"
mahap,,
hanya celoteh dari diri yang bosan..

hepi besday..


dakgedik,,
epi besday..
may god bless you cyg..
da 22 kan..
eh silap..
still swit 17 aite???HAHA
maken mude lak kan..
erm,,moge maken sumel keh cyg?
ailebyu lah..
sangatsangatsangat.
hope you suke ape ai wat today keh???
n mahap semlm ip ai nyayi besday song tak besh..
ai tahan mate dari tido tem tu..
nak jadi org pes yang wish tapi akhirnye keciwa..
jadi org kedue..
tape lah..
asal ai on taim kan..

muahhhhssssssssssss..
epi besday lagi sekali..

Tuesday, November 24, 2009

aku suda merdeka!!!


yeayyy!!!
aku da merdeka dari sem3..
ade lagi 2 sem dan 1 sem prektikal untuk aku lepas dari diploma..
tadi last paper untuk akaon..
memang aku dari semlm lagi da cakap kat diri aku target part A n B..
coz part C(long ques) sangat la memeningkan pale aku..
then tadi stat jawap aku bukak soklan partC..
dan memang la aku wat keje giler..
selambek aku tinggal part tuh tanpe terusik ape pon..
aku juz buat part yang aku targetkan..
dan untuk 2 part tu aku try buat betol2..
insyaallah aku dapat banyak betol..
harap dapat cover lek part yang aku da tinggal tu..
huhuhuh..
esok aku lek gombak da..
mybe jarang on9..
tape la..
da puas on9 kat sini kan..
kekekkekeke..
7 haribulan aku kene masok daptar untuk sem4 lak..
abes dapta kami semue peking2 lek kL..
tido uma member then 8 haribulan kami naek genting..
sampai biler tatau la..
k la,,nak tido jap..
penat perah otak tadi..
hakhakkk..
salam..

Friday, November 20, 2009

tade tajok..


-motif pic;hanye org yg phm akn tau-
bosan..
tapi aku rase tak larat tok wat pape..

pale cam pusengpuseng..

tangan gigil biler mnaep n wat paper..

tapi kuatkan jugak..

turon bawah tengok member kejap pastu naek balek..

dorang open table kat lua tapi aku rase cam tak larat nak join..

nak bukak mate pon cam lemah je tapi aku tanak tido..

tido ley wat aku maken lemah..

nak mandi,segarkan badan tapi ujan lebat wat aku sejuk..
rindu nye kat mama n papa..

malam tadi wat video kol ngan mama..

sejam lebey abeskan mase untuk itu aje..

lepas rindu kejap..

tingin sangat makan keli bakar mama buat..
semalam da bagitau kat mama..

mama cakap tnggu la balek sini kang ip mama ade mase mama watkan..

hope sangat mama ade mase..
-mama salu tak masak-
so wat mase ni aku kene la bertahan tok dapatkan keli bakar tu..

dak gedik je tau cane suke nye aku biler dapat keli bakar mama aku buat..
ermmm,,,
banyak yang ade dalam pale utak taim nih..
tapi tatau nak cakap cane..
sume macam berlumbelumbe nak kuar tapi tersangkut coz berebot..
ley ke camtu?

kekekee..

pape la..

aku je paham ape aku rase..

Thursday, November 19, 2009

2012???


mari bercerita tentang cerita yang sangat dinanti..
(oleh budak rumah dakni je maybe)
okey,,
aritu g tengok citer ni..
agak gempak kan eklan die selame nih..
lambat lagi nak kua tapi orang banyak yang da cakapkan hal die..
g tengok citer ni amek tiket mid nait..
tu pon g beli tiket tengah hari hari kedua citer ni kua..
agak full nak booking..
dapat barisan ketige dari depan..
wohhh HAHAHA
tape la..
asal aku dapat tengok citer ni..
pegi 12orang..
lek jam 4a.m..

bukan tu yang aku nak cakap senanye..
mukadimah panjang bona..
huahuahuah..
yang aku nak komen senanye sal citer nih,,
die tak gempak cam citer THE DAY AFTER TOMORROW..
tak paham la aku citer nih..
orang kayes,dapat kad hijau,yang ade jet peribadi tak matik????
tak logik..
ahh citer saje pon kan..
tapi yang aku tak dapat bandingkan die ngan the day after tomorroow is,,,,,
citer die slow..
bagi aku la..
tatau la bagi korang..
TAPI yang aku suke,,
grafik die sangat santek..
cun woohh kalau sesape tau sal mende tuh..
mahap,,
kat tempat belajar aku di ajar untuk menonton wayang sambil melihat teknik yang di gunakan..
HAHAHA
pape pon tahniah untuk pembuat cerita ini..
anda berjaya untuk grafik dan jalan cerita..
tapi bukan untuk keseluruhan kerana masih mendapat kutukan dari saye..
kekkeke..

Friday, November 13, 2009

rumah nye line tenet tade..
masalah tol..
takan tuan umah rumah tak bayo bil??
aku da bayo abesss wei..

memang nak kene la kan ip tak bayo..
kakaka..
so aku terpakse la on9 kat cc..
sobss..
sian aku..

Tuesday, November 10, 2009

momok saye peknen lagiii..
agakagak ip kire kan,,
rase nye da 5o ekor kot anak die..
hauhuahuah..
tapi sume tade kat umah ni..
tak paham saye..
mane je tah sume..
tem die banak,dakni ade je tgk anak die..
lek perak then lek sini lek,da tade..
hahahah..
moge momok takan peknen lagi pasni..
penat da nak layan die tem peknen..
sentiase nak org teman..
lagilagi tem die nak banak..
nak org tgk woo..
siap usap2 perot die..
kalo tawat,die tanak banak..
erkk,,boley ke camtu?
hauhuauhuah..
gatal owh momok ni..
asek nak banak je..
iskkk

Monday, November 9, 2009

perakhiran..

kames ni stat da final exam..
tak saba nak habes sem yang memenatkan nih..
tapi takot nak melangkah ke dewan exam..
banyak yang aku kene push lagiLAGI untuk subject akaon n cs2 aku..
sangat lemah kat due subject nih..
tapi aku akan try push diri aku supaye tak malas dan lupekan fon serta katel yang menenangkan hati..
hauhauhaha..
lappy maybe aku kene gak sentuh coz aku kene banyakkan wat coding html..
rase nye aku da lupe kesemuanye..
masok exam lak kan cane codingCODING tuh..
sobss..
ermm,,
sem depan mesti lagi berat dari sem ni kan..
dgr citer sem depan ade 6 subject tapi juz 3 yg ade exam..
lagi 3 hanye bergantung kat project besa je..
mesti lagi memenatkan..
aku harus kuatkuatkuat bukan..
lumrah belajar la tensiTENSI nih..
huhuhhu..
mak aku da uraURA mahu menyeruh aku menyambung ke degree..
baru tadi die luahkan perkataan itu..
LUAHKAN???betol ke ayat nih??
hauhauhuahau..
aku hanye mampu mendiamkan diri..
tak mampu untuk menjanjikan apeAPE..
now aku kat gombak..
balek sekejap sementara mahu exam..
okeyhh tata..
baru aku tau kau da rabak..
memang sangat padan ngan diri kau..
patot kau murah..
hahhaha

Friday, November 6, 2009

kau MEMANG buat aku rase nak mengamuk then bunuh lelaki tu la perempuan!!!
rase macam nak post kat myspace pasal kau sampai kau melutut kat aku mintak mahap..
kau memang perempuan tahap syial yang pena aku kenal..
ingat aku simpan ape yang kau ade..
tolong ar jangan buat aku panas hati dengan care kau kalo kau tanak pape masalah dengan aku..
sumpah aku da tade mase nak mainMAIN lagi dengan kau..
jangan buat aku dendam dengan kau..
mengnangis kau karang..
aku tau kau cun..
kau pk semua lelaki ley kau dapat dengan petik jari aja..
tolong jangan buat aku buat semua lelaki da tanak kat kau..
sekejap je aku boley buat semua tu..
aku rase kau paham ape aku cakap kan..
so tolongtolongtolong jangan buat aku mengamuk..
nanti kau yang susa..

Wednesday, November 4, 2009

panas baran..

aku cepat sangat marah sekarang..
sangat cepat..
member aku pon sume cam da paham ngan pangai aku..
marah tak tentu hala..
mende kecik pon aku ley ngamok bagai nak rak..
bile aku tade mud,,
jangan la cube cakap ngan aku coz sume tu ley wat korang kene maki..
haritu ade budak kolej kene maki ngan aku coz maen lif..
member aku guro siket aku da melenting..
semalam aku senyap..
senyap adalah jalan terbaek kan..
supaye tade hati yang saket dengan kata aku..
dalam cafe member aku tanye,,
""mie tade mud ea?""
aku juz anggukkan pale..
ade sorang yang tak paham bahase tego cakap gado la tu..
aku juz diam..
member aku yang bertanye td yang tlg jwpkan supaye budak tu tak teros ckp hal yang ley wat aku melenting..
tatau ape masalah ngan jiwe aku..
dulu aku sangat panas baran..
tapi aku berjaye kurangkan..
lamelame maken kurang..
tapi now da jadi lek..
ade sesape ley tlg tak cane nak ilang kan pangai PANAS BARAN???
takot lamelame kang maken terok..
abes sume org kene ngan dakni..
sangat memerlukan bantuan..

Monday, November 2, 2009

huhh hohh!!!

gamba tade kene mengena ngan pape pon..
juz untuk bg semangat kat diri sendiri supaye tak mudah putus asa..
kesenangan yang bermula dengan kesusahan sangat akan dihargai..
project digital animation aku kene rijek???????????????
apakah yang berlaku??

hahaha..
sangat
hepi okeyhh..
hauhauhauh..
semua suda tertekan..
kesian kami..
ahh bukan kami..

semua nya..
yaaa,,

ke
semuanya yang hantar..
dari kelas lain sampai ke kelas kami sampai ke kelas lain lagi..
semuanya di rijek mentah-mentah..
marah mungkin miss itu..

jika aku pon mungkin aku akan marah..
untuk project digital audio video kami semua pulun untuk buat yang terbaik.. tapi untuk subject digital animation??
semua hanya buat mahu tak mahu..

ermm..

ape pon semua nya telah di
rijek..
kene buat yang baru..

jumaat ini sebelum 5.3o perlu siap ada di atas meja miss..

gagal,,

kosong teros markah untuk sub ini..
baru mahu ber
hoyeh-hoyeh di rumah..
hahhaha..

tata semua..

mahu bermeset-meset..

winkwinkkk..

salamssss..
aku bangon awal harini..
sebabnye semalam aku da hantam tido lama..
bangon ade meset miskol dari dak gedik yang malam td nye..
sian die tggu aku..
then ade gak miskol dr minah muurahan..
tatau ape lg die nak..
stat meset dak gedik die gtau tak g keje..
abah die tak sehat..
demam kejap panas kejap sejuk then meracau..
sian die..
so sambel wat keje pg ni sambel aku teman die men meset..
okeh aku dapat meset dr member kelas cakap ade kales pg ni..
sangat menggangu..
baru nak poyespoyes kat uma..
hahhaha..
tata sume..
nak andi..

Friday, October 30, 2009

menantikan..

isnin..
aku menantikan hari isnin yang sangat akan membuat aku rileks sepuas-puasnye..
sepatotnye harini aku da boley rileks tapi 1 pojek tak dapat setelkan tadi..
so submit isnin aja..
tatau miss terime ke tak..
hanya berharap..
kesian lak kat miss..
die cam da tade mood coz stud tade yang anta keje..
maybe coz sume pokus kat keje digital audio video aja..
then keje die sume cam ketepikan..
miss,,group saye da try wat secepat yang mungkin..
tadi da nak siap..
tapi editor untuk group saye terpakse balek kL..
saye taley nak push dorang untuk stay eben saye nak sangat hantar tadi..
saye try gak wat2 yang mampu tadi tapi 1 part amek mase sejam untuk kaler sahaja..
belum trace yang laen then kaler lagi..
kami harap miss terime isnin yaa..
hikhikk..

okeh kembali..
aku risau kat sub cs2..
sangat sangat sangat risau tahap tatau nak cakap cane..
aku cam dapat rase2 aku akan ripit sem depan untuk sub ini..
astaga..
tanakTANAKKKKK!!!
tapi aku rase aku tak mampu tok cs2..
hukkk..

tadi kuiz last tok akaon..
aku macam org tak pena belajar!!!
nape ni AMIE??
ape tah da jadi ngan pale otak aku..
sume ilang macam air..
mase sejam tapi 2ominit terakhir baru aku try paham siket2 then wat..
tok 1 aku dapat,tp yg ke2 aku da lost..
masalah nye jawapan final yang miss bagi aku dapat..
juz jawapan tengah aku tak betol..
di sebabkan itu,mark aku untuk soklan 2 tak di kire..
sangat la cuai kau ni amie.pangpangpang!!!
aku kene cr mase untuk kelas tambahan aku dengan miss..
aku da cakap kat miss ip aku sorang nak wat die sanggup datang tak..
die kate sanggup..
aku ok je..
aku kene push pale otak aku kat akaon n cs2..
tp rase nye cs2 da tak dapat nk selamatkan lagi..
sian aku..
iskkk..
jangan putus asa amie.kau boley!!!

tok lg 3 sub,aku da tak risau sangat..
taim exam aku hanye perlu push lebey ip aku nak dapat A..
coz yang tu sume mark courswork sume da wat aku up..
tadi hantar pojek final digital audio video..
aku rase puas hati..
miss seronok ngan hasil keje group aku kali nih..
presen hari kames kat hall..
uwahh..
sangat tak saba..
tadi agak la lect yang nak datang menantikan hasil kerja kami..
berbaloi kami semua membanting tulang tade rest sabtu ahad untuk shooting..

okey aku senanye kebosanan..
tingin kepsi..
bile nak kua nih..
rindu bowling..
sobss..
rase da lame tak maen padahal baru hari tu maen taim pegi taiping..
sekian mekasih..

Tuesday, October 27, 2009

hurmm..
tade mood..

menghitung hari..

menghitung hari detik demi detik
menunggu itu kan menjemukan..
tapi ku sabar menanti jawab mu..
jawab cinta mu..

jangan kau beri harapan pada ku..
seperti ingin tapi tak ingin..
yang aku minta..
tulus hati mu bukan pura-pura..

jangan pergi dari cintaku..
biar saja tetap dengan ku..
biar semua tahu adanya..
dirimu memang punya ku..

belum pernah ku jatuh cinta..
sekeras ini seperti padamu..
jangan sebut aku lelaki..
bila tak bisa dapatkan engkau..
jangan sebut aku lelaki..

Monday, October 26, 2009

keBZan..

aku sangat sebok untuk minggu nih..
rase cam tade mase..
kkakaka..
bese la kan..
oweys aja sebok..
tapi minggu ni aku betolbetol sebok..
minggu anta projek weii..
kkakakka..
kames ni anta 3 projek..
tapi 1 pon aku tak siap lagi..
cam hampeh je rase..
ahakss..
bilerrrrrrr nk abes niii..
sobsss..
tak saba..

Sunday, October 25, 2009

mishyu dak gedik..
sangat..
rindu sore yu..
sory tak nyayi banyak tadi..
tade mud nk nyayi senanye..
tapi sebab yu da rikues semlm and ai tak dapat nk nyayikan tem tu,,
ai tebus la tadi..
hehehehehhe..
sangatsangat rindu yu okehh..
ip yu bace ni,,
kol ai teros ea..
bg kishh ke..
kekkekeke

ape korang pk??

semlm aku tade keje..
aku cr la pic kek..
or tempat yg wat kek..
ade la aku nk kan..
cr cr aku jumpe kek nih..
hauhauhau..
sangat melampau okehh orang yang reka bentok kek nih..
sangat tnggi daya imaginasi anda kan tuan buat kek..
iskkk..
cane tah ley hasilkan kek bentok cani..
huakakkaka..
tatau nk cakap banyak..

Saturday, October 24, 2009

aku kesempitan segalanya..

bosan..
aku tatau nak wat ape..
da lame aku tak update kan..
jiwe aku kelam kabot sekarang..
aku makin tensyen..
siyes..
banyak keje aku nak kene wat..
nak kene pk..
aku da malas nk wat keje,esaiment n pojek yang betimbun..
aku bantai dok kat bawah beramai-ramai ngan member tampe wat sebarang keje..
kiteorg juz dudok dan bersembang sampai tido..
padahal esok nye kene anta keje..
biar la..
otak aku memerlukan mase untuk rehat..
layankan aja otak yang penat..
semalam aku bernaek dengan dak gedik..
kami bergayut sampai nk tido..
dekat bape jam kami bergayut..
selesa mungkin melepaskan segalanya selepas bape hari kami bergado..
duet poket untuk bulan ini suda habis..
aku bergantung dengan duet tabung sahaja..
ini pun hampir habis..
mengharapkan mama dan papa bank in..
tapi segan untuk meminta..
semua kerana aku membayar hampir 3/4 dari duet elaon bulanan untuk sewa rumah..
buntu..
bulan ini terlalu banyak duet yang aku mahu gunakan..
banyak pojek yang memerlukan duet untuk aku laburkan..
bukan aku saja..
semua yang berada di rumah ini sedang mengalami masalah kewangan..
arghhh!!!
sempat aku memikirkan spicy mc dilaks..
melampau bukan??
hahahhaha..
apa saja tika tiada duet aku laparkan..
aku mahukan..
banyak saja yang aku mahu bebelkan..
fon aku yang hilang dua haritu biat aku marah..
jika tak hilang suda dapat aku gadaikan..
tentu aku suda dpt byk yg aku mahukan..
kesian aku untuk bulan ini..
tak sabar menantikan elaon yang baru..
tamat

Tuesday, October 20, 2009


ailebyu so much dear..
_smile_

Monday, October 19, 2009

sepi senja ku..

keheningan gelap yang memilu..
cahaya awangan menghiasinya..
sanubari cerah sang mentari..

kita berdua bagaikan
malam dan siang..
kan bersama hanya pada
waktu senja..

oh kekasih..
kan ku hiasi senja ku..
bersama mu..

oh tuhan..
satukan lah jiwa yang tak sehaluan..
namun hati kita sama dalam cinta..
kita berdua bagaikan malam dan siang..
kan bersama hanya pada waktu senja..
yang suram..
setelah bape hari umah aku koneksen tenet tak dapat..
akhirnye aku dapat gak on9..
1 umah da try gunekan kretibiti masengmaseng tok betolkan jadah alam tuh..
tapi sume cam da putus asa..
lastlast kami kol strimix..
3 kali kol..
makan kami nye kedit lebey 3oinggit..
memang rase nk sarotsarot..
die dok terangkan kat lam tepon tgk ni tgk tuh..
kami da try tp taley gak..
kami cakap la soh dorang anta org betol kan..
jawapan yg sangat la cam vavis makan spegeti..
"kami tak sediekan perkhidmatan anta org"
rase nk sepaksepak je mamat yg cakap tuh..
aku baka kete awek ko kang..
ahuahuha..
cam aku tau awek die ade bawak kete kan..
then aku da paneh,,
dak gedik pon da marah kedit fon aku da nk abes,,
aku kol tuan umah..
lg cam sial..
setelah aku bebelbebel kat die terangkan masalah umah nih,,
die sedap aja kate,,
"u try la sampai dapat"
ni lagi wat aku rase nk ngamok..
abes ngan dak gedik kene ngan aku..
hakhakk..
maap yaa dak gedik..
so td aku g kelas pglam ati aku da ckp,,
ip lek ni tak dpt lg mmg nk kene maki strimix tuh..
bile lek je da elok..
wkakkakaka..
mesti takot ngan aku..
hauhuauah..
puas hati aku dpt in9..
tade tenet,,
sume keje pon x dpt wat coz kami sume wat keje perlukan tenet..
hinsss..

Thursday, October 15, 2009

po dak gedik



yu tau tak ai terasa dengan yu.yu sekarang da macam tanak cerite pape kat ai.tem yu macam ade prob,ai tanye yu tak pena nak jawab.ai tatau yu memang tanak konsi ngan ai or yu rase kang yu nyusahkan ai.tapi cayelah,ai suke bile yu cite prob ngan ai,rase macam yu nk kongsi sume ngan ai,eben ai je slame ni kongsi prob ngan yu.

yu tau tak,ai sedey bile yu cakap 'thanks sbb da jarang luang mase tok ----'.siyes ai tak sengaja.ai bukan tanak luang mase tok yu.tapi ai bz.ai harap sangat yu paham.sekarang ai nak makan pon da macam tade mase.kalau boley,ai nk sangat luang mase ngan yu macam dulu.ai tau yu rindu tem dulu kan.tapi nak buat macam mane,ai sedang menimba ilmu.

ai tau yu marah bile yu kol je,akan ade sore gel laen kat sini.memang umah ai ni tak pena lekang ngan laki pompuan kua masok.tapi caye la,ai tak pena ade sesape kat sini.ip yu nak tau,kat sini sume tau ai dengan yu.sebab fon ai sentiase ade meset yu masok.bile fon ai bunyik je,dorang cakap 'mie.acham kol/meset'.ai nak yu epi bile tau kat sini sume kawan je dengan ai.bile yu soh cakap kat dorang diam tem yu kol,,bukan ai tanak wat.tapi kawan ai tak macam kawan yu.kang lagi dorang bising.lagi yu saket hati kan.

yu nak tau,,ai suke kol yu bile yu da tido.sian yu,salu tggu ai tok meset pai tetido.then bile ai kol,sore yu manje je.tem yu segarkan sore yu ganas.kekekke.tem tu nk cakap ape pon yu layan je.then bile ai soh yu tido,yu soh ai tido gak.kekadang ai punye keje banyak lagi.tapi yu soh tido gak.yu cakap ip ai tak tido,yu tanak tido.tak lame pas letak,ai kol lek,tgk yu da tido.poyo je kan cakap tanak tido ip ai tak tido.dr dulu sampai sekarang same je.

eh dala.kang berkurun lak nk bace.kekke..
pape pon ai nk yu tau ai sayang yu sangat..
nanti pas ai abes sem3 ni,ai luang mase tok yu ea..
ade mase sebulan b4 sem ai mule balek..
tem tu mybe ai lebey bz dr sekarang..
heheehehhe..
lebyuu dak gedik..

Wednesday, October 14, 2009

jumaat ni aku kene anta 1 pojek final..
tapi aku tak siap lagi..
arini aku kene anta 1 esaiment..
sebek aku sempat..
malam tadi aku ingat nak wat pojek tuh tapi nape tah aku rase cam badan aku sangat la penat..
aku tido jap..
lam kul 11 aku soh dak gedik kejut..
die kejut tu aku terjage..
tapi aku tertido lek..
meset die 1,2 teros aku lelap lek..
mybe coz semalam aku non stop wat keje tade rehat..
kul 8.3o aku kelas pai 10.3o..
then aku teros g amek kuiz yang aku tertinggal tem akak aku kawen aritu..
abes wat kuiz tu aku teros g lab..
wat pojek kat situ..
kelas stat kul 1.3o..
aku turon tok makan kul 1..
abes makan aku teros naek kelas lak..
pai kul 3.3o..
lek je,,
teros mandi n g shooting..
lek tu aku teros bukak lappy pai tetido..
sobsss..
aku rase cam sangat tade laip sekarang..
sian dak gedik..
aritu die cakap aku da jarang ngan die..
jarang meset die..
sebek die paham aku..
arap sangat sem3 ni berlalu ngan pantas..
aku nak cuti..
makan minom,waktu tido rehat sume da berterabor..
nak rehat..
nk spend taim tok dak gedik..
hukkkk..
penatttttttttttttt..

Sunday, October 11, 2009

aku baru pulang..
3 hari aku kat taiping..
g uma housemet aku coz akak die nunang..
die ajak,,ikot je la..
lg pon bosan..
tambahtambah tem tade wet nih..
g kenduri makan free..
huahuhauha..
otw g taiping ade laggar orang..
sobss..
sian apek tu..
tp cam tak sure la apek ke pakcik..
tgk cam apek je..
kuat gak..
aku tengok belakang die pegangpegang perot die..
mesti saket..
da kete tem tu tgh laju..
yg bawak kete tak benti pon..
aku cam nk soh benti tp siyes mulot aku tem tu cam tak terbukak..
huhuhuhuhu..
sabtu lak majlis..
pg da bangon tlgtlg pape yg patot..
dok uma org takan nk dok diam je kan..
ehhehehe..
pastu polow mber aku g anta akak die g mekap tok nunang..
nguap nguap aku tggu kat lam tuh..
huahuauah..
sgt lame..
pas abes,,
mber aku bwk kete akak die..
then aku ngan mber lg 3 org bwk kete kancil mber aku tuh..
kete tu da la cam prob..
mber aku soh aku bawak,,
aku tanak..
die terpakse la bawak..
brek je matik..
wkakakak..
paleng taley tahan kat lampu merah..
aku ngan mber aku lam kete tu puas la gak dok gelakkan yg bwk tuh..
die ade lesen tp jarang bwk kete..
lgpon kete kancil tu cam masalah siket..
bukan siket..
banyak..
huahuahuauha..
da lek ipoh,,
lam bas tgk org dr seberang(indon) bercinte atas bas..
aku da gelakgelak da..
adeiii..
pasni pk sal keje lak..
mggu ni kene anta final pojek tok sub wat web aku..
huhuhu..
tata..
nk gayot..

Tuesday, October 6, 2009

sobsss..

okehh aku da dilet post sal gel yg aku tak kenal tuh..
maap dakgedik,,
coz ai wat yu nanges ngan post tuh..
pls jgn pk bukanbukan..
ai tak kenal pon gel tuh..
huhuuh..
yu tau kan ai sayang yu aje..
tok aryana,,
ko cakap betol la..
tak sempat aku nak dilet post tuh,,
dakgedik da bace..
ton,,
sory wat kawan ko nanges..
aku tak sengaje..
siyes weh..
huhuuhu..
thanks gtau..
kalo ko tak gtau,,
kompem aku tatau yang die nanges...
die wat senyap aje..
huhuhuuh..
maap sume..

Saturday, October 3, 2009

aku nak lek gombak petang kangg!!
yeayyy!!!
shooting tok arini abes cepat..
alhamdulillah..
dapat aku lek awal..
tata sume..
muah muah koranggg..
dak gedikk,,
waitin po me k??
hikhikk..
sekian..
salamss..

Friday, October 2, 2009

aku kesedihan..

sedeyyy weiii..
tadi aku kol uma aku kat gombak..
aku dengar bisin sangat..
sore riuh rendah pemly aku..
hukhukkk..
sume pon da berkumpol..
sedare mare aku sume pon ade..
besh nyee..
aku je yang tak dapat nak merasakan meriah nye kakak aku nak kawen..
aku tak dapat lek..
pagi ahad tu baru aku dapat lek..
mybe aku sampai,,
majlis da mule..
pastu malam aku da kene lek perak lek..
senin aku ade test lab ke kuiz tah..
uwaaaa!!!
rase cam nak lek ari senin..
bia je kuiz or test lab tuh..
ley tak??
huahuahuah..
aku nak lek esok pon taley gak..
kalo ley aku da bla arini da..
tp esok ari sabtu aku kene g shotting..
malas giler..
aku ingat nskip ajaj pojek tuh..
tp taley lak..
aku audio speSIALis..
kene ade kat tmpt tuh..
nak lekk..
huhuhuh..

p/s:::sayang yu la dak gedik..
yu tau ni kan??
so tayah riso ai gegatal ngan sesape ea..



Wednesday, September 30, 2009

tag tag tagggg..

jika di beri peluang,ape yg anda mahukan dalam hidup?
=

emak atau ayah?
=

abang atau kakak?
=

kereta KANCIL atau superbike?
=

jet peribadi atau kapal selam?
=

awek atau balak?
=

kawan atau kekasih?
=

kemewahan atau kebahagiaan?
=

5 handfon murah atau 1 handfon mahal?
=

belajar dalam negera atau belajar luar negara?
=

kawan yang serius atau kawan yang lawak?
=

lappy acer atau handfon apple?
=

meksis atau celkom?
=

anda rase anda best?
=

bg 1 name yg anda rase die suke dekat anda?
=

yg anda rase die tak suke dekat anda?
=

perkara yang pernah memalukan anda?
=

lasttt,,,
jika anda sedang berjalan di kawasan orang ramai,
tibe2 anda terjatuh..
ape yang akan anda lakukan???
=

hahhaha..
sekian masehh..
korang yang rase kawan aku,,silerrrrrrrrr buattt..