Monday, December 14, 2009

wangsa walk..

ade sesape pena pegi tempat ni tak??
baru bukak..
besa la gak..
tp dalam die macam serabot siket..
dekat ngan jusco n k4..
aku rase lepas ni 2 tempat tuh da tak laku..
muahahaha..
motipnye nak citer kat wangsa walk tuh ade kedai mintang name pet ape tah..
aku g semalam masok la kedai tuh..
kat belakang sekali ade la 4 cam ape tah name die..
setiap part tuh ade kucen tok di jual..
ade 3 je..
lg 1 tade lagi kucen..
sekor waner oren full,sekor oren putih n itam..
weiiii sume sumel..
tuan kedai tu kuarkan yang waner oren full..
umo die 4 bulan lbey kot..
lg oren putih tu aku agak umo die lam 3 bulan then itam tu 2 bulan setgh..
pegang sekor tuh,,astaga aku rase nak bawak lek teros..
buluu die kan,,sangat sangat sangat gebu dan tebal dan blablabla lah!!!
macam bekie aku dulu yang da ilang..
manje teramat kucen tuh..
aku belikan momok rantai baru tp die yang sebok nak pegang la nak geget lah..
aku rase die nak kot..
tggu KAU jadi kucen aku yaa si comel..
sebek laki akak aku da cakap kat tuan kedai tu simpan untuk die coz die nak beli..
weii harge rm1388..
bapak tercungap ip aku yang nak beli..
kakakakaka
kucen tu jantan..
haaa,,ni ip momok nak banak bape kali pon aku tak kesa..
kompem sumel tak ingat anak2 momok nnt..
tapi jujor aku lg suke kucen yang wane itam tuh..
dak gedik,,
ai nak pls???
die sumel sangat..
sobsobssss

hikhikk..
suda..
tata

12 comments:

~** PROFFY **~ said...

takde gambo keeeeeeeeeeee!

capri said...

gambo tak sempat nak amek la propp..
leka sangat maen ngan budak sumel tuh..
nnt la next taim aku g kedai tu aku maek gambo die eh..
mesti nnt ko geram..
ahahaha..

eyma said...

xley...

Aiza said...

lalalalla

capri said...

sobsss dak gedik..

capri said...

iza ni...................
grrrrr

Aiza said...

wakaakaka.. bro cap marah, iza ngadu kat akk vv..

eyma said...

heppp..awkNgada jgn nak mara iza ea..

Aiza said...

bro ngadaaaaaa, akk gedikkkkkk, adik iza xde dalam ini citer.. haiyooo, masak la aku jap ag neh.. alahai..-dalam hati-

Aiza said...

bro ngadaaaaaa, akk gedikkkkkk, adik iza xde dalam ini citer.. haiyooo, masak la aku jap ag neh.. alahai..-dalam hati-

capri said...

hahahaha..
tau takot dek iza nih..
kekeke

Aiza said...

tak tatut pun.. wakakakaka.. lalalalala