Friday, December 4, 2009

pencinta kuceng..


sape kawankawan aku yang cinte same itu binatang kucen???
aku rase ramai je kan..
lagilagi si propp ngan si tedi..
kekekek..

okeyh aku sala sorang orang yang suke giler kat kucen..
sangat sumel..
tapi dak gedik aku tak suke kucen pom..
bukan la tak suke..
die cakap die geli ke takot tah aku lupe..


dari aku kecik umah aku sentiase ade kucen..
minatang laen jugak kure kure,hamster,mcmmcm jenis ikan dan blablabla lagi..
tapi yang tak pena putus adlh kucen..
banyak da kucen aku bela..
now tinggal momok..


before momok aku ade bela kucen kaler putih..
full putih dan name die pon utih..
siyesly die kucen yang paleng pemily aku sayang..
die pandai sangat sampai berkawan dengan bobo..
bobo tu sejenis hamster yang sangat pandai pena aku bela
bayangkan dorang maen kejakeja lam umah ni,bobo ley tido kat pelok utih dan dak utih tu suke nak masok lam sangkar bobo eben kecik je sangkar tuh..
sumel je kan mereka bersame..
tapi dak utih tak lame idop..
kami tak risau die kuar sebab die reti balek..
pemily aku tak suke kurong binatang lam sangkar..
dulu ayah aku ade bela burung..
dari kecik sampai besa die jage n sampai tahap die tak kurong burong tu tapi burong tu akan lek umah tiap hari..
swit je kan???


berbalek ke cerite sal dak utih..
pagi tu bangon tengok lua uamh ade dak utih..
mulot die berbuih macam kene makan racun..
badan die lukeluke..
menangis kami 1 pemily tengok keadaan dak utih..
macammacam aku sumpah seranah orang yang sanggop wat utih camtu..
tapi aku tak syak langsong jirang tetangge aku coz dak utih mmg baek ngan dorang..
kekadang sampai dorang yang cari dak utih nak pinjam tok maen kat umah dorang..




cucicuci dak utih pai bersih then ayh aku nak g tanam..
aku tak bagi..
eben dak utih masih ade sisa kotor kat mulot tu,,
aku tetap ciom die sampai kene marah..
aku rase tem tu aku tak g sekolah sbb nak teman dak utih yang da tade..
biler petang ayh aku bwk g tanam..
aku ikot siap letak kaen kat tempat dak utih..


siyes aku rindu nak tengok dak utih maenmaen ngan bobo..
bobo pon da mati coz jato dari tingkat atas umah aku nih..
tatau la nape ade manusie yang kejam sangat..


lagi 1 citer pasal anak momok dulu..
kecik lagi tapi petang tu aku biar lepas maen kat luar..
biler aku kuar umah,,
ade budak kecik yang tengah campak anak momok ke dinding tanpe siket pon rase kesian..
aku kejar budak tu pai die lek umah..
aku tggu je die kuar tapi tak kuar gak..
aku teros g kat anak momok..
tengok da mengigil ank die..
aku bawak kat momok then bagi die nyusu kat momok..
bayang la kecik die yang masih menyusu..
kesian sangat..
tak tido malam aku jage die,urot die siket2 then tak bape hari die da ok..
alhamdulillah..
tapi tak lame pastu ilang dah..
hukhukkk..


gambar semua dari ihsan pakcik gugel..
nanti dak momok da banak insyaallah dakni kuarkan gambar mereka eh..

sekian mekasehh..

15 comments:

nursarah87 said...

aku suka kucing...kat rumah ada bela 2 ekor..

siannya kucing diracun?..sampai ati...isk!

Anonymous said...

dakni pun suka kucen.. wakakakak...

clap2 my hand coz daktu dah abis citer... ahahaha

~Aiza~

~** PROFFY **~ said...

sedey lak aku dgr kisah dak utih tuuu
sobbbs

riss double H said...

hmm okey la,pengakuan ikhlas ni.ak takan dekat dgn kucen.hek ak bkn takot tp truama kot

capri said...

nursarah??
kkekee.
maseh singgah..
ermm,,
sangat kejam kan org camtu..
iskk

capri said...

hepp aiza..
grrr..
maseh clap..
haha

capri said...

propp,,
sobss gak..

capri said...

ahkak riss,,
sangat jujor okeyh..
HAHA
awat ko trauma weh??

Anonymous said...

cama2 cap..

riss double H said...

tanak btua nape.nati mesti semua gelak kan ak ajeee

dakMikez said...

aku suka n tak ska sama byk je. tak tau nk ckp la. heuheu

capri said...

iza,,
kekekek

capri said...

ahkak riss,,
kene gelak??
ermmm,,
sape yang brani nak gelakkan ko??
kekeke

capri said...

ermmm aryana..

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室