Wednesday, December 23, 2009

momok suda banakkkkkkkkkkkkkkkk

taraaaaa..
aku da jajni haritu nak tunjok gambar momok kan..
ni gambar die ngan new babyyyyyyyyyyyyyyyyyy..
purrr purrrr..
hauhuahuahuah..
mlm td momok selamat lahirkan 2 ekor..
eh siket kan???
aku pon pelik..
tapi tape la..
sumelllll..
hhahhahahhaha..
epi okeyhh..
muahhh new baby n momokkk..
 
hikkk



 

 purrrrrrr



 

grrrrr


momok telah memilih untuk banak dalam bakol kali nih..
so kami terpakse lah letak suat kabar then letak baju lame..
eniting po yu momok..
ggagagaa..

18 comments:

Aiza said...

cumilnya.. tucen iza pun peknen tunggu meletop jea.. ekekke

sI tEDI said...

Ya Allah.. comelnye anak momok.

bubu lalink.. nanti update dari masa ke semasa anak momok okey??

pastu momok tu nak biar terus pegnen lagi ke atau nak kasi/mandulkan?

bapanya ada?

D'Hunter said...

gemoknyaa momokkk...geramm je...hehehe

capri said...

iza,,
kekkee..
nnt tunjok la pic kucen iza..
k??

capri said...

si tedi,,
kekkekeke..
insyallah yang..
nnt bubu letak picpic anak die dr mase ke semamse eh..
hehhehe..
tatau la dear..
mybe nak bg mandul kot..
da banyak sangat die banak..
hheheheh..
bapak nye tade..
nak kene cr ni sape yang bertanggungjawab..
kekkeke

capri said...

ek kipass..
kkekkee..
gemok kan??
hhahaha..
tgk tuan la..
tuan pon gumuk..
lallala..
tapi kali ni die gumuk len macam la..
hauhauhuah..
geram??
i pomm..
gaggaga
salu jd mangse ciuman momok nih..
die lak jenis diam je biler kene kishh..

~** PROFFY **~ said...

grrrrrrrrrrrrrrrrrr

aku chopppppp anak dia yang kelabuuu tuu


ekekekkeekek


mwahhhss :)

ArmaniWhite said...

laaa..2 ekor je? badak bkn main gedabak

capri said...

kak armani,,
tu lah..
siket jee..
huhuhuuh..
badak?
ke badan??
kekekek

capri said...

propp,
kekkekeek..
amek amek..
siler letak name eh..
hahhaha

eyma said...

nak cop tuan momok leyy takk???
hikk..:p

Aiza said...

oke cap... xpasan lak de warne kelabu.. nyesal tak chop awal2.. sobsssss... ekekeke

capri said...

dak gedikk,,
nak cop tuan momok??
siler tanye cinte hati tuan momok dulu yah boley ke tak..
lalalal

capri said...

kekekke izaa..
propp da cop awal2 la yang..
yg kaler itam tu tade sape nak cop ke??
sian die..
die sumel tauu

eyma said...

xnak sudaaaa..gla kat cinte ati awk tuhh.huh

capri said...

olololo..
nak nakkkkkk..
saye nak cinte hati,,dak gedik,ngan ****..
kekekke

eyma said...

hikk..<3

capri said...

sukeeeeee diee..
lalalla