Monday, November 9, 2009

perakhiran..

kames ni stat da final exam..
tak saba nak habes sem yang memenatkan nih..
tapi takot nak melangkah ke dewan exam..
banyak yang aku kene push lagiLAGI untuk subject akaon n cs2 aku..
sangat lemah kat due subject nih..
tapi aku akan try push diri aku supaye tak malas dan lupekan fon serta katel yang menenangkan hati..
hauhauhaha..
lappy maybe aku kene gak sentuh coz aku kene banyakkan wat coding html..
rase nye aku da lupe kesemuanye..
masok exam lak kan cane codingCODING tuh..
sobss..
ermm,,
sem depan mesti lagi berat dari sem ni kan..
dgr citer sem depan ade 6 subject tapi juz 3 yg ade exam..
lagi 3 hanye bergantung kat project besa je..
mesti lagi memenatkan..
aku harus kuatkuatkuat bukan..
lumrah belajar la tensiTENSI nih..
huhuhhu..
mak aku da uraURA mahu menyeruh aku menyambung ke degree..
baru tadi die luahkan perkataan itu..
LUAHKAN???betol ke ayat nih??
hauhauhuahau..
aku hanye mampu mendiamkan diri..
tak mampu untuk menjanjikan apeAPE..
now aku kat gombak..
balek sekejap sementara mahu exam..
okeyhh tata..

7 comments:

Samaira said...

en capri good luck for final ya

maiyah said...

slmt brjaya dik.. truskan mncapai impian :)

capri said...

cik samaira,,
mekasehhh..
kekeke

capri said...

kak maiyah,,
mekasehh..
dakni try wat terbaekk..

Anonymous said...

I haTE blaJA . Haha . . ExaM2 . . PeniM PALe aU . . WuwUWu . . Tp If x blaJA mcM NEr na dPT Kije beH2 . . HmMmM . . PaTOt ah m0biT kijE 7E aje . Hu2 . Xpe La . ReZEKi jgAK . .

capri said...

kak mobid keje 7e??
kat maneeeeeeeeee..
wahh,,
mesti org datang tak henti..
hikhikk..
alaa,,
org keje 7e tade pelajaran??
tade camtu pom..
eh lame tak kontek saye kan kak??
sobss

capri said...

eh eh kak mobid,,
tanak wat blog ke??
nak gak tau citer die..
kekeke