Friday, November 6, 2009

kau MEMANG buat aku rase nak mengamuk then bunuh lelaki tu la perempuan!!!
rase macam nak post kat myspace pasal kau sampai kau melutut kat aku mintak mahap..
kau memang perempuan tahap syial yang pena aku kenal..
ingat aku simpan ape yang kau ade..
tolong ar jangan buat aku panas hati dengan care kau kalo kau tanak pape masalah dengan aku..
sumpah aku da tade mase nak mainMAIN lagi dengan kau..
jangan buat aku dendam dengan kau..
mengnangis kau karang..
aku tau kau cun..
kau pk semua lelaki ley kau dapat dengan petik jari aja..
tolong jangan buat aku buat semua lelaki da tanak kat kau..
sekejap je aku boley buat semua tu..
aku rase kau paham ape aku cakap kan..
so tolongtolongtolong jangan buat aku mengamuk..
nanti kau yang susa..

8 comments:

eyma said...

yu...jgnla layan...
bia je ea...

ArmaniWhite said...

dek, ko kopipes je eh entry ko ni.. banyak ulang tayang la..hua3 *larikkk

maiyah said...

seligi kepala die dik, wat pe nak sakit2 kapla.. tulak jauh2 je :D

capri said...

dak gedik,,
paneh ati la kat pompuan cani..
huhhh

capri said...

hohhhh kak amani..
grrr

capri said...

kak maiyah,,,
kekekek..
nak je wat ip ley..
sepoksepok pale die skali ke..
hahhaa

Samaira said...

en capriii awat ni
sape yg kaco2 ni
dgr mcm cun je tu ekeke

capri said...

cun tp rusakk cik samaira..
tak gune gakk..
kekke