Thursday, November 19, 2009

2012???


mari bercerita tentang cerita yang sangat dinanti..
(oleh budak rumah dakni je maybe)
okey,,
aritu g tengok citer ni..
agak gempak kan eklan die selame nih..
lambat lagi nak kua tapi orang banyak yang da cakapkan hal die..
g tengok citer ni amek tiket mid nait..
tu pon g beli tiket tengah hari hari kedua citer ni kua..
agak full nak booking..
dapat barisan ketige dari depan..
wohhh HAHAHA
tape la..
asal aku dapat tengok citer ni..
pegi 12orang..
lek jam 4a.m..

bukan tu yang aku nak cakap senanye..
mukadimah panjang bona..
huahuahuah..
yang aku nak komen senanye sal citer nih,,
die tak gempak cam citer THE DAY AFTER TOMORROW..
tak paham la aku citer nih..
orang kayes,dapat kad hijau,yang ade jet peribadi tak matik????
tak logik..
ahh citer saje pon kan..
tapi yang aku tak dapat bandingkan die ngan the day after tomorroow is,,,,,
citer die slow..
bagi aku la..
tatau la bagi korang..
TAPI yang aku suke,,
grafik die sangat santek..
cun woohh kalau sesape tau sal mende tuh..
mahap,,
kat tempat belajar aku di ajar untuk menonton wayang sambil melihat teknik yang di gunakan..
HAHAHA
pape pon tahniah untuk pembuat cerita ini..
anda berjaya untuk grafik dan jalan cerita..
tapi bukan untuk keseluruhan kerana masih mendapat kutukan dari saye..
kekkeke..

13 comments:

sI tEDI said...

aku lom tgk lg!!

capri said...

si tedi..
hahhhaa..
pegi la tgk..
tak rugi pon..
akan wat anda berfikir..

Samaira said...

tgk la cete phobia 2 lak en capri keke
ok gak kelako kah3

Anonymous said...

CitE Apa Neh ? Hahad0i . XseMPAT Polo wayANG . MakLUM la . . Kaka m0bid duk kG . HuahUAHUA

capri said...

cik samaira,,
phobia??
adeii..
da tak sempat nak tgk wayang la..
nak lek gombak da..
kang da sampai sane kompem malas kua..
n bz..
huhuhuh

capri said...

kak morbid,,
dok kampong?????
ececehhh..
dandan aja kan..

maiyah said...

akak blum tgk lagi, mesti gempak :)

capri said...

kak maiyah,,
tak gempak mane la kak..
5 bintang mybe ley bg 4 je..
huhuhu

riss mazhab telili said...

wey ye ke the day afta tommorow lg gempak?.ciss.ak igt episod ni lh gempak.ak lom tgk nehhhhhh

capri said...

ahkak riss,,
bg aku la the day after tomorrow lg best..
citer ni cam slow siket..
tp g la tgk..
tak rugi pon aku rase tok org yang suke kat teknik grafik citer yang gempak..
layan..

PROFkusut said...

aku nak tengok!!!!!

capri said...

tak tengok lagi ke propp??
adeii..
ramai lagi tak tgk nih..
hahaha..
g la tgk..
tak rugiii

PROFkusut said...

aku dah tgk..
a'a.. tak se best the day after tomorrow