Friday, November 20, 2009

tade tajok..


-motif pic;hanye org yg phm akn tau-
bosan..
tapi aku rase tak larat tok wat pape..

pale cam pusengpuseng..

tangan gigil biler mnaep n wat paper..

tapi kuatkan jugak..

turon bawah tengok member kejap pastu naek balek..

dorang open table kat lua tapi aku rase cam tak larat nak join..

nak bukak mate pon cam lemah je tapi aku tanak tido..

tido ley wat aku maken lemah..

nak mandi,segarkan badan tapi ujan lebat wat aku sejuk..
rindu nye kat mama n papa..

malam tadi wat video kol ngan mama..

sejam lebey abeskan mase untuk itu aje..

lepas rindu kejap..

tingin sangat makan keli bakar mama buat..
semalam da bagitau kat mama..

mama cakap tnggu la balek sini kang ip mama ade mase mama watkan..

hope sangat mama ade mase..
-mama salu tak masak-
so wat mase ni aku kene la bertahan tok dapatkan keli bakar tu..

dak gedik je tau cane suke nye aku biler dapat keli bakar mama aku buat..
ermmm,,,
banyak yang ade dalam pale utak taim nih..
tapi tatau nak cakap cane..
sume macam berlumbelumbe nak kuar tapi tersangkut coz berebot..
ley ke camtu?

kekekee..

pape la..

aku je paham ape aku rase..

18 comments:

PROFkusut said...

huehuehuehuehue
sedap ke ikan keli..??

sI tEDI said...

buatlah keli bakar sendiri

maiyah said...

masak gulai best tu :)

capri said...

propp,,
ikan keli sedap tauuu..
nyumiii..
ko tak pena makan eh??

capri said...

si tedi,,
wat keli bakar sendiri??
tak dapek nye aih..
haha..
tak reti la..
air tangan mak je sedap..
huhuhu

capri said...

ksk maiyah,,
masak gulai???
nyummm..
haha
den org nogori..
kekekke..
tak la..
dad org sane..
so suke la gak gulai..
hikhikk

eyma said...

alolo...xlame lg je nak lek kan...mum msti wat pnye...
tc ea dear...wndunyeee kt yu taim2 niyhh...nk kejotkan cian lak..msti tgh lene tido..hikk

Samaira said...

hehe sian dia ekk sabo2 nanti dpt la tu kan

capri said...

dak gedik saye???
ekkekeke..
tggl bape hari ni la yg sekse nak nunggu cnte ati..
perit je..
tu pon ip lek mum ade mase nak masak kan tok ai..
sobss..
tapon yu masakkan nak??
hueeeeeeee..
rindu ai??
patot sampai ngamok2 ai tak bangon angkat yu kol kan..
HAHA
joking je..
ai rindu yu jugak okeyh..
muahss

capri said...

cik samaira,,
lambattttttttttttt je rase nak dpt tuh..
sobss

eyma said...

i dun wanna be without yu boyyy...
po yu..hikkk...(^_^)

capri said...

dak gedik ni tah biler2 je on9 kan..
hoho..
maseh nyway..
lebyuuu..

eyma said...

bile2 aja..hehe..
yuNgada,burokla gel ngan cha tu..
haha..

capri said...

yuNgada??
ape ke burok name nye tu dak gedik??
HAHA
hohh..
skati la ip die burok ke ape..
cinte ati sy..
ape awk nk kesa..
HAHA
die santek la..
sangat santek..
untuk sy..
ngeh ngehh..
dak gedik,,
ip nak cet ke ape ngan sy,,
on la ym..
tapon kat lua ni kan ade box tuh..
grrr..
geget kang..

Anonymous said...

HahAHa gELi ah dak GeDik nEh . Weks ! Oh m0bid p0m suKA IKe keLi bAKar . . KaT UMah ada bELA ikE KELi . Da bESO p0m . Tp UjAN2 Neh eA NAkal . P luMPAt laM PArit . Nak S0siAL ah toh . Da bUSAn dUK laM KULam . AhaKS !

eyma said...

bia la nak pggl ape ponggg..
hohhh!!
die cnte ati awk?????
abes sy ni sapee???hukkk...
ip nak cet ngan awk,sy on fon jela ea????hikhik...

oitoitt myMimi yg giless!!!
wekwekk...dush2!!!ekekeke..

capri said...

kak morbid yang santekkkkk..
hahahhahah
ade bela ikan keli??
nyumm dap nye..
huhuhuhu..
nak ey??
kekeke..
llooololo cam sumel je dok lumpat2 nak bersosial..
kakakak

capri said...

dak gedik,,
die cnte ati sy..
awk kan dak gedik sy..
kekekeke
on fon tayah cet la..
koling je teros..
haha
hephepp ape dushdushh morbid nih??
kekekek