Tuesday, November 24, 2009

aku suda merdeka!!!


yeayyy!!!
aku da merdeka dari sem3..
ade lagi 2 sem dan 1 sem prektikal untuk aku lepas dari diploma..
tadi last paper untuk akaon..
memang aku dari semlm lagi da cakap kat diri aku target part A n B..
coz part C(long ques) sangat la memeningkan pale aku..
then tadi stat jawap aku bukak soklan partC..
dan memang la aku wat keje giler..
selambek aku tinggal part tuh tanpe terusik ape pon..
aku juz buat part yang aku targetkan..
dan untuk 2 part tu aku try buat betol2..
insyaallah aku dapat banyak betol..
harap dapat cover lek part yang aku da tinggal tu..
huhuhuh..
esok aku lek gombak da..
mybe jarang on9..
tape la..
da puas on9 kat sini kan..
kekekkekeke..
7 haribulan aku kene masok daptar untuk sem4 lak..
abes dapta kami semue peking2 lek kL..
tido uma member then 8 haribulan kami naek genting..
sampai biler tatau la..
k la,,nak tido jap..
penat perah otak tadi..
hakhakkk..
salam..

8 comments:

Samaira said...

hehe selamat2 je en capri
slamat bercuti ye

sI tEDI said...

selamat bercuti!!

maiyah said...

kalo ada lgik mende nyer merdeka.. perjuangan harus diteruskan hingga???? :D

capri said...

cik samaira,,
hehhee..
samat bercuti gakk..
erkk,,
anda bercuti gak ke??
kekkee

capri said...

si tedi yang sumell,,
masehhh..
kekke

capri said...

kak maiyah,,
alaa..
merdeka la gak..
untuk sebulan ni cuti sem..
kekkee..
hinggaaaaaaaa abes blaja..
hingga akher nyawe..
HAHA

cik EPAL said...

g genting tuuu ;)

capri said...

cik epal mau ikot??
HAHA