Monday, October 19, 2009

sepi senja ku..

keheningan gelap yang memilu..
cahaya awangan menghiasinya..
sanubari cerah sang mentari..

kita berdua bagaikan
malam dan siang..
kan bersama hanya pada
waktu senja..

oh kekasih..
kan ku hiasi senja ku..
bersama mu..

oh tuhan..
satukan lah jiwa yang tak sehaluan..
namun hati kita sama dalam cinta..
kita berdua bagaikan malam dan siang..
kan bersama hanya pada waktu senja..
yang suram..

6 comments:

Mikez Ahmad said...

pelis beb jgn givap.
i know ur feeling sbb aku pun penah rasa sume ni. yeah agak susah nk terima bila org yg kita syg ckp suruh gi cari org lain. ekceli kan, dia ckp gitu maybe sbb dia rasa dia nyusahkan ko, byk wat ko saket ati n tak selesa. aku yakin dia ckp cmtu bkn dia mean it pun, just ayat n kata2 masa tgh down. i hope both of u will be okay.

sI tEDI said...

aduhai... sabar!!

Samaira said...

jgn cpt putus asa..
try lagi pujuk2 mana tau ok ekk

capri said...

yanaa,,
aku try..
keh?
thanks weh..
ko tau je kan aku syg die..
hehhe

si tedi,,
yaa..
saba n tabahkan ati je nih..
nnt try ok kan balek ship ktorg..
ade lg pluang rase nye..
huhuhu

cik samaira,,
dakni try ea..
juz tem mnaep tu sume da rase cam tade pluang..
tp bile meset si dak yana tu masok je manjang..
mmg penoh kate semangat..
ekkeke..

PROFkusut said...

sedeynyer
dan..

jiwangnyerrr...

pes time tgk laki jiwang mcm ni...

lalalalala

capri said...

propp,,
kekkee..
aku mmg jiwang..
huahuahua