Sunday, March 7, 2010

perak menantikan aku..

aku sekarang dah selamat sampai kat perak..
sampai sini untuk meneruskan sesi pembelajaran yang tinggal separoh aja nih nak sampai sem5..
sobss nak kene perah otak lagi start harini..
sedey untuk itu tapi gembira untuk bertemu kawankawan..
kat gombak aku taley nak huhahuha sangat kan..
kat sini macam tade sape nak sekat aku,tade sape nak marah aku..
so aku ley buat ape saja yang aku nak..

petang tadi aku amek tiket jam 4.3o kat pudu rayaaa..
sape cakap pudu tutop?
elok aja terbukak dan seperti biase penuh dengan makhluk sekalian alam..
rimas gak ngan keadaan macam tu tapi aku kene la biasekan diri..
takan la aku nak suroh bapak aku hantar aku sematemate kat perak ni lak..

dalam bas agak kebosanan tahap taley blah..
da la macam kerimasan aja..
tak senang dudok aku di buat nye..
tatau nape macam tak selesa aja lam bas tadi dan aku rase coz lapa..
tetibe kannnn,,
dalam bas dapat panggilan dari ayah aku yang mengatakan samting yang wat aku rase nak menjerit ajaaaaaaaaaaaaaaa..
sobsobsss..
kunci motor aku tertinggal kat perak..
so motor aku taley nak di hidupkan lah kan..
esok kot mak aku baru pos..
so esok pergi kelas naek bas saja yah amie..
no more rempit untuk esok sahaja..
kekekkeke

tadi tunjok kat member montage yang aku buat lam flash..
dorang macam cakap ok..
kekekke..
suke lak kan..
huahauhuahuahua..

p/s::jangan noty yah dak gedik..:))

8 comments:

teh'a said...

bye2!! bljr leklok..jgn jd budak nkal..nti mak n dak gdik mrh~~
hihihi...
ambk course pe eyh??
perak..ouh! nk jd ckgu eyh?

heheh..maen bantai aje teha nie lah..

teh'a said...

ouh! lupe..hbs tommy cne? ape cter??

eyma said...

tataa youu ..:)
tc yaa ..
jgn mggatal ngan org len yee..
sipaksipakk kangg ..;p

amie said...

teh'a,,
balja kos multimedia lah..
dakni panas baran wokk..
mane ley jadi cikgu..
mau abes sume pelajar kene sipaksipakk..
hahahah

amie said...

teh's,,
tatau la ngan tommy..
sobss..
kalo die lek pon dakni da tade sane..
:((

amie said...

dak gedik,,
siyumsiyumm..
pomis tak gegatal kat sini okay?
ily..

eyma said...

okay dak ngada ..
siyumsiyum ..:)
ilyt..

amie said...

hikk..