Tuesday, March 2, 2010

arghh!!!!ade sesape tau nak buat cane tak???

korang koranggg..
aku dari haritu try tuka theme blog aku..
aku try manyakkk kali..
nape taley je??
kalo tuka kan mesti jadi samting yang tah pape je..
cam vungukss giler je tengok..
huhuhuhuh
nak ubah theme..
asek baby blue aja..
kang sume cakap aku ala ala jambu je..
muahahahhaa..
cane tah nak buat..
aku da lah sangat kemalasan nak tengok codingcoding pastu nak tengok pape yang patot..
ade sesape tau care yang senang tak weiii??
iskkkkkkkkkkk

21 comments:

hanna said...

gne je template kosong blogspot punye
hahaha,

nway do leave ur link in my blog
(^.^)

Aiza said...

bro amie delete ar menda neh.. insyallah.. baby ble neh tak kuar.. kekeke

s y i e r a said...

haha .
ira just gune template minima blogspot tu je .
then just add layout dr web (:

amie said...

hepp hanna..
iskkk..
kekekeke

amie said...

baby mane ni adek?

amie said...

syiera,,,da try td..
huhuuhuh..
bile gune template minima die kua bukan layout lg..
die kua template..
lg taley edit da..
huhuhuhu

fara the kawaiian said...

try tuka classic templet

s y i e r a said...

cuit cuit .
amie nak delete background ni ke ?
kan ke code utk background ni ,
kte add gune HTML kat gadget tu an ???

s y i e r a said...

err cuit ,
sori if tsalah paam .

iyda7 said...

try gune tuka classic template dulu.. pastu masukkan theme baru kat edit html tu.. try lerr

amie said...

fara,,
da try tuka classic tuh tp template lame still ade..
kire macam kalo amek minima black tu kan,die tgh tuka je..
tp tepi tak..
jadi macam tepi tu still cam ade corak2..
erkk paham tak??huhuhu

amie said...

syiera,,yuyup kat add gadjet tu aja..
da dilet but then die akan tuka ke minima black kan..
yg tgh jd itam cam bese..
tp kat tepi tu corak die still ade..
tatau nape..

cuit cuitt..
kekekke sumel aja..

amie said...

iyda,,
suda try dear.
tp tak jadi..
die jadi macam ape tah..
hauhauhauha..

enyheartsdiamond said...

biar je la template ni..da ok :D

Aiza said...

baby blue laa dak amie.. typo tu.. dia kena add guna widget kan tuk dapatkan background neh??

amie said...

enyhearts,,,
alaaa..
template ni nampak jambu sgt..
gagagaga..
lg pon da lame gune yg nih..
tp biler pk lek ok gak..
huahauhua

amie said...

adek,,
yuyup add gadjet tok dptkan BABY nih..
hauhauhuahuah

~** PROFFY **~ said...

buat la 3 column... tak ilang punya la...

amie said...

propp,,
mung dok ckaap kat kawe yang dok reti maen blog..
sobss..
aku tak reti wehhhhh...
adoii..

Aiza said...

xnak tuka background pun xpe.. yg neh pun dah oke..

pandai gak mung kecek bhs klate erk??? miahahaha, mung neh brjiwa sungguh :)

amie said...

adek,,siyes jwb yg ni ok ke tak??
hahahah
kalo tak ok nak gledah lg blog nih..
biar jd tunggang langgang..
kang da fade up tutop aja acc..
kkekekee..

opkos kawe pandai kecek qlate..
kawe pung 1 mesia..
apa mu ingat mung aja 1 mesia???
wkakakaka
wkkakakak
wkkaakkaa
menanges org qlate dok bace kawe punyo blog
muahahaha