Wednesday, February 3, 2010

weeeee :))))

nampak tajuk macam orang happy yang da abes blaja..
hahahahah
tade la camtu pon..
happy coz kerja banyak da siap..
erkk da ke???
huhuhuhu..

esaiment visual basic ngan CITE da siap..
tenang siket la hidup nih..
juz nak wat esaiment untuk ima lakk..


balek kelas tadi jam 3.3opm then wat itu ini dapat la tido kejap..
rase lame dah tak tido petang..
asek sibuk aja kan..
tapi now dah saket pale..
saket pale + nak muntah..
lapa mybe coz pagi tadi makan jam 11am then teros kelas dairet..
penat tapi tak trase sangat..
ouh pagi tadi kol client tanye nak jumpe tak esok tapi dorang bz..
sokey la coz die pon mmg cakap nak jumpe senin kan..
tapi senin kami semua kelas full till khamis..
khamis tu plak dah kene present..
but tadi tanye lect,die juz cakap present a bit aja about client tu kan..
lega siket hati..


ok tajuk laen tapi malas nak buat post baru..
hahahah


dak gedik sekarang da pandai merungutt..
merungut coz dakni rep meset wish nite n morning da ley kire ngan jari la itu la ini laa..
gagagag
bz la dak gedikkk..
iskkk
bukan ape pom..
bukan mengatal ngan orang len ke apeee..
tu pon nak majok la nak merungut la..
sipaksipakkk
lallaal

qenittt,,
aku happy ko da sehat seperti sedia kala.
rindu lak nak gegedik ngan ko wehh
tggu aku lek eh..
gegedik kat kapet cam dulu..
gagagaga




p/s : mane la kak ctie kann..rindu die..
     

2 comments:

eyma said...

see see???????
ade ckp rndu kat dakni????
kat org lain yg die rndu...
nseb la kan...da xpenting da..

~Kak AZZ~ said...

bukan malam tadi ada cet kt kapet ke....muahahaha....

manaleh cet kt kapet selalu....mahal wooo kena caj.....ekekeke....