Saturday, February 13, 2010

tentang hari ini....

hari ni bangon jam 1oam..
ekceli bukan 1o kot..
jam 6 dah di kejot oleh mum tok bangon..
die tanye nak balek kampung ngan die tak..
aku cakap tanak..
ok then..
die kejot lg jam 8am kot..
aku cakap tanak gak..
dalam jam 1o die kejot lg aku cakap tanak gak..
die bagi rm2o tok blanje..
but mybe ptang kang aku ikot akak ngan abg aku lek..
iskkk kene gak balek..
hahahaha terpakse kot


bukak mate aku da on9..
tatau nak buat ape aku soh dak gedik on9 gak..
so berYM ngan die aja lah..
sambel ni aku tengah tengok kucen aku si paktam n memey maen charger lappy aku kat bawah nih..
kalau kene kejutan letrik dakni tak tggung ya kucenkucen..
hahahahahha..
dorang maken notty dan ngada..
nak tido atas yang empuk aja..
biler angkat je marah..
bukna marah ape la..
bunyikbunyik aja..
nak maen..


semalam memey maen fon aku weiii..
die bawak fon aku sampai ke mane tah..
then mak aku amek la fon tu bg kat aku..
dak memey marah je..
jalanjalan then sampai kat mak aku die geget..
hauhauhua
aku cakap uik memey marah nye..
die naek atas lappy aku nak tido..
ciskek betol..
hahahaha..


ok la..
nanti sambong lagi..
petang kang nak lek kampong..
ade kenduri kate nye..
tah aku pon tatau..
cam malas nak amek tahu..
still marah + trase + sume lah..
salam..

3 comments:

Aiza said...

hehe.. pendek jek entry tapi best.. ingat taw nak gmbar tucennnnnn

amie said...

hehehe iza..
kang sume post buat panjangkang sume tak larat lak nak bace..
kekeke
astagaa..
tgk la nnt eh..
huhuh

Aiza said...

oryte =)