Saturday, February 27, 2010

rindu sangat.. ;(



aku rindu kau..
srius dan sangat aku maksodkan..
kau tak kan..
kau senyap je..
tah sape yang teman kau sekarang nih..
aku lak sesorang cube untuk happy kan diri dengan kawan kawan on9 aku..
nak contact kau tapi kau pon tak contact aku nak wat ape kan..
errmm..
macam ape je aku rase sekarang kau tahu tak???
rindu yang teramat..

18 comments:

sugar2 kapas strawberry said...
This comment has been removed by the author.
sugar2 kapas strawberry said...

rndu pkwe ke??huhu

eD's photography said...

auw..hehe...sweet

amie said...

sugar kapaskapas..
rindu awek la..
kekekek

amie said...

wkakakaka ed..
dan dan aja ko komen kannn..
syhhhhh

sipisenan said...

klw rindu, call la si die tu.. =)

NARDtheNERD said...

call je kalau rindu u...wat pe tahan2..hehe~

eyma said...

sy sorg2 ja wak..
xde sape teman..
say thx kat kwn2 on9 tu ea coz teman awk..
imissyou more than you :(

ArmaniWhite said...

kat aii tak windu kew...sobbbssss..

*larikkk

Aiza said...

akk vv mishh u too...

eyma said...

dik iza ,missyou 2,3,4 sygs..
siyumsiyum ..(^_^)

amie said...

sipisenan,,
ego bro..
huhuhu

amie said...

nard,,
huhuhuhuhuhu..
ego egooooo

amie said...

dak gedik,,
yg teman dek iza tuh,nolez ngan makcik aja pom..
huhuhuh
i rindu u..

amie said...

kak nami,,
rindu je kak..
kekekek..
tayah larikk...
kkkekeke

amie said...

kekeke dek iza..
mane tau nih..
iskkk

Aiza said...

ekekek.. biar ar.. daktu jeles... siyumsiyum akk vv :)

jgn gado ngan dak amie oke :)

amie said...

wekkk dek izaa..
dakni dapat siyumsiyumm yang baekkk punye..
tak jeles ponggg..
hauhauhau