Monday, February 8, 2010

ouh rase nya aku sudah ketinggalan!!!

berkaitan dengan tajuk aku rase aku sangat ketinggalan untuk ini..
hahahaha gelak dulu
ok suda..



ini tentang cerite tooth fairy..
rase ramai da tengok cite nih..
or ade yang tak tengok lagi?
sape yang tak tengok pegi la tengok..
tak rugi kot..
dan untuk yang suda tengok mari kite mule komen..
kekekek


tooth fairy cerite tentang paripari gigi..
ouh mesti ramai paham bahase barat bukan???
gagaga aku terangkan macam korang tak paham..
citer ni pasal lelaki yang tak percaye paripari dan telah di minta melapor diri di ALAM laen kerana melakukan kesalahan tentang "menghapuskan mimpi"..
kat situ die kene jadi paripari gigi untuk kanakkanak yang percaye gigi patah letak bawah bantal then esok pagi bangon gigi tu ade paripari amek DAN tinggalkan duet..
(kalau macam tu aku pon nak percaye dan gigi patah jeee)
laki tu dapat banyak kuase dari bahan yang di hasilkan lelaki yang suke menipu
(erk die memaen je kot tipu tuh)
memule die tanak percaye tapi lastlast kene gak caye dan akhernye percaye dengan hati yang terbuke..
die ade awek dan awek die adalah ibu kepade 2 org budak laki dan pompuan..
kat situ semua bersangkot paot dan akher nye berakher ngan gembira..


nak cite cam panjang la plak kan..
so kalo korang tak tengok lagi pegi la tengok..
citer ni best weh..
aku bg 4.5 bintang dari 5 bintang..
seronok buat aku gelak dan sume lagi lah..
sedey die siket aja yang ade..
cite yang simple but padan dan seronok..
tade part yang bosan..


ok tutop citer pasal nih..
tadi senanye tak rancang pon nak tengok citer nih..
petang tadi kami agak kebosanan tahap yang gaban gilerrr..
baringbaring then terpk lak nak kua tengok wayang kan..
sumpah tak terpk nak tengok citer ape..
dok pk citer ape ade tengok je lah..
tiket jam 9.2opm abes jam 11pm tadi kot..


now da bosan balek and nak tido lak..
on9 kejap je ngan harapan dak gedik pegang lappy tapi syg tak..
so tutop aja lah kan..
nunite sume..
mulekan hari esok dengan ceria eh sume..
tataaaa..


p/s: do mishmishmishhhyuuuuu

2 comments:

sya ar said...

oh, besh eh?
igtkan tak besh.
hri tu puas pk nk tgk movie ape.
skang da bz plak.
huhu~

amie said...

syaa,,bagi dakni best la...
tatau la bagi orang len..
tapi ok la cite nih..
tak la membosankan..
hihii
nyway masey singgah..
bz cane pon cari mase utk rilekskan otak keh..