Monday, February 15, 2010

kehidupan sepanjang hari..

harini hidup agak membosankan..
pagi bangon cam biase lah..
jam 5pm kemas baju mandi semua nak balek ipoh..
tergesagesa sampai pudu pergi kuanter konsertium dulu coz aku memang suke naek bas tu je..

tanye tiket pergi ipoh jam bape ade..

die cakap 6.30pm..
padahal taim tu da jam 6.35pm..
die cakap cepat coz bas nak jalan dah..
aku pon berlari pergi kat bas..
naek je dapat single sit..
ok la aku memang suke single sit..
1 line 3 sit..
1 sit single 1 lagi sit dabel..



yang sebelah aku bangla datang cari cerok dunie mane tah..
ni aku nak marah nih..
ade 4 ekor bangla tuh..
yang dok belakang aku tak heran lah kan..
ni yang dok kat dabel sit tepi aku..
da lah bercakap macam syial punye kuat..
then boleyyyy pulak minom arak kat lam bas tu kan..
minom arak ok
korang tau jela kalau bau arak kuat die nyaketkan hidong+macam syial bau..
siap kuarkan gelas kace dan ais tu taley tahan..
aku dah tak senang dudok dah coz aku benci bau arak
tatau la cane orang yang minom ley tahan.mesti idong dorang ade prob
da tak tahan aku letak la minyak angin kat idong..
ok tape lah then tu kan..
lepas tu boley pulakkk kuarkan makanan wehh..
kalau makan yang ringan ke aku tak kesah sangat..
ni makan yang berat!!!
nasi laok ayam kari tak silap aku..
perghhh bau die 1 bas aku agak..
makan da lah gune tangan..
korang dapat bayang tak cane dorang basoh tangan tu after makan???
ni jawapan die..
dorang tak basoh ok..
juz jilat tangan dorang then lap kat sit yang depan dorang..
korang tak rase macam euwwwwwww sangat..
pengotor+pengemis+pape je lah!!!
dorang pk bas tu restoren ke ape?kedai mamak???
tu baru pergi ipoh..
kalau pergi johor tah ape lagi dorang bawak kan..




then maxsis lak..
ni lagi 1 hal yang agak buat aku fade up..
apsal eh line kaxsis malam ni macam ape je???
padahal cNy semalam..
ape hal pulak malam ni yang kene effect???
aku nak kol teksi amek aku pon taley!!!
sebek aku jalanjalan jumpe ade 1 teksi nih..
patot dapat rm8 je tapi die amek rm1o..
tape la asal aku dapat balek..
sampai umah teros masok toilet membuang..
ahhahahaah saket perot masey tak ok lagi..




naek atas tengok kat bilik sebelah ade Big Apple..
nyumnyumm..
tp as usual la kan..
semangat je nak makan..
padahal makan 1 je teros muak..
alalallala..

 
 

now lepaklepak sambel tunggu meset dari sesape masok..
maxsis lambat betol nak baekk nyee..
isk isk iskk..
esok mule bz..
nak setelkan kiosk aku yang tergendala tuh..
k tata ollss..
penat suda..
salammmmmmmmmmmmm..

p/s::mushhhhhhhhh

4 comments:

«♪Ruff♪» said...

bongek tuk org tuh...
boleh minum arak dlm bas

Qisha said...

sedapnya nampak big apple di pagi hari..laappaaaarrrr..

amie said...

ruuf,,haaa tau tape..
bongokkk gilerr

amie said...

hahahah qisha..
sedappp kannn..
lalalala