Saturday, February 20, 2010

blog buat masalahhhhh!!!!

harini kebosanan yang tahap gaban giler babaeng punye..
layan citer hantu sampai 2 citer..
then da abes tuh g bantai cuci motor lak..
dak gedik sampai cakap aku jage betol kat motor iteww..
opkos la kan..
tu je gadjet aku yang ade..
huuhuhu


eh nak cakap pasal blog sebenarnye..
blog aku buat masalah tadi..
bukan tadi je la pong tapi now pon same..
abes da aku punye side bar tu ape je jadi..
semua suda ilang..
ni la gatal tangan lagi kan amie..
iskk iskkk iskkkkk..
sekali dengan nuffnang aku ilang..
so kene la aku masok lek nuff tuh..
yang coding tuh..
sangat macam syialll..
even hidup aku selame 3 tahun ni belajar gune coding kan aku tetap tak suke maen coding weii..
huhuhuhu
tengok la nuff yang dekat post tade pon..
aku pening lak nak cari coding die nak letak kat mane..
adeiyaiii..


ni da edit siketsiket ok la nampak nye..
kalau korang ade masalah dengan blog aku gtau eh..
mahap sesangat yah semua..


p/s:: cepat la balekkk dak gedik!!!!!!!!!!!!

10 comments:

~Kak AZZ~ said...

hahahahaha.......

sipaksipak tangan dia....

sape soh gatal2 lagi...

hehehehe...

dakgedik balik umah akak la Bubu...hua3..

**akak tau dah sape yg mrh2 kt ko tu...Td akak g masok blog kapet tu kejap... Kejap je tauu...tak sampaipon seminit.... Segan laa masok situ...ekekeke....

ArmaniWhite said...

tu la gatal tgn.. haaa kann disaster..hakkhakk...


iols pon tau sape.tapi tak kenal la..hikk

eyma said...

kekeke kak azz ..
balek sudaa bha ..
siyumsiyumm ..(^_^)

amie said...

hohh kak azz..suke je nak sipaksipak tgn org..
huhuhuh
da masok eh??heheheh..nape lak segan??

amie said...

kak nami,,
kekekekekekek..
tu la tgn nih..
gatai je..
huhuhuh

akak pon da tgk eh..kekekek

amie said...

dak gedik!!!siyum sape tuh??hohhh

eyma said...

siyumsiyumm awk lahh ..lalala

amie said...

heheheh..
siyumsiyumm

Aiza said...

oke, blog brtambah cun.. camneh laa leh gatei tangan tu.. tsk tsk tsk :)

amie said...

huhuhuh dek iza..