Friday, February 26, 2010

kepulangan yang mungkin tak pernah di nantikan..

sedey je ayat post..
huhuhuh
semalam balek tanpe di jemput tanpe di nanti dan tanpe di rai..
tape lah nak buat macam mane kna..
tanak la citer sedey dah..


semalam tiket bas jam 5.3opm..
naek bas konsertium dekat medan gopeng ipoh perak..
dalam bas dudok sit single lagi..
kesejukan wehh aku dalam bas tuh..
dah pakai sweater pon aku agak kegelisahan dalam tuh di sebabkan kesejukkan..
macam ape je rase..
dah tutop ekon tapi ekon tu still kuar lagi..
aku agak tempat aku punye ekon cam rusak lah..


sampai kat hentian rawang ade budak soh benti coz nak turon kat situ ade yang amek..
tetibe ade mamat india ni turon gak..
mybe die fikir bas tu benti nak bagi org pegi toilet kot..
yang die pon tak reti lah nak turon tu bagitau dulu kat pakcik bas..
elok je die turon bas jalan..
da separoh jalan bas tu gerak dari hentian rawang baru kawan die bgtau pakcik tu yang die turon coz nak g toilet..
adoiyaii kawan die ponggg..
ape la salah nye time pakcik tu gerak bas sebelum kuar dari hentian tu da bgtau yang die tu turon nak pei toilet..
dah separoh jalan memang tak dapat la kan nak soh U balek ke ape..
kesian gak lah kat budak tuh..
iskkk


then sampai pudu ikot member aku pergi uKm ade bola..
ikot aja lah kan eveb da ngtok tahap giler babeng..
masok kete teros lelap jap..
muahahah
dah tengok bola pergi makan jap..
sambel tu kacau ade baby tuh kembar..
yang amek kami tuh abg ipar kawan aku..
die bawak kaka die..
kaka die lak bawak si kecik kembar tuh..
sumel aja..
sorang nanges sorang melalak..
tapi yang sorang tuh demam sian die..
kat meja makan dok kacau die wat muke la,tarek bantal musok die la..
kekekkek
then time nak balek kat dalam kete aku tido lagi dan lagi dan lagi..


bangon nih teros adap kapet jap then ni adap lappy..
iskkk kehidupan tak menentu.
petang kang nak pergi umah kawan aku lah..
nak kuar tapi poket kusongtahap gaban..
tata ollssss..


p/s:: sory dak gedik

13 comments:

Aiza said...

slmat brcuti eben budak skolah tgh skolah.. huhuhu

amie said...

kekeke dek iza..
alaaa kang korang cuti dakni plak ade kelas..hihihi

Aiza said...

hmmm :(

sweet.ants said...

hehe bestnyer cte kamu...
sonok bace

dakMikez said...

kesimpulan kisah di atas ialah .. ?

Wanita Itu said...

oke wat..jadual penuh hee...

amie said...

ololo..nape nye yg sedey tu dek??

amie said...

sweets ans tu perli ke ape tuh??iskkk
kekeke

amie said...

kesimpulan nye kalo nak turon bas pls gtau pakcik bas dulu..
kekekeke

amie said...

wanita itu,,
kekekek..
jadual yang tak best kan..
hinss

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hahahahahahhahaha macam2 setory eh ?

amie said...

yalaa cik lolly..
macam anda nye story bout sign in kannn..
hauhauhuhua

Aiza said...

hahahaha.. nothing laa bro :)