Friday, February 19, 2010

ade aku pdulik ke???

kat blog sorang ni cet box die aku kene hentam..
blog orang KAPET..
kat komen die pon aku ade gak lah..
cakap tak suke aku coz.....yang aku pon tatau nape..
and aku agak budak yang hentam aku tuh budak kapet gak..
ade la sekor due kot aku tak pasti..
tapi aku agak sorang je senanye tapi gune banyak name..
sebek cet box tu taley cam iP add ko weh..
kalo tak siap ko..


sebelum pape tolong rawat hati kau




aku tatau la ko bukak ke tak blog aku..
tapi aku rase ko bukak kan pengecut???
sebab tu kau tahu ektibiti aku..
sebab tu kau tahu aku gedik aite???
hahahahaa..
nampak sangat ko addic kat aku kan???


meh aku nak cakap siket eh kau yang berhati busuk taley tengok orang senang..
ade aku kesah ke kalau kau tak SUKE aku???
kau awek aku kah?
kau yang bagi aku makan kah?

kau 1 rumah dengan aku kah?
kau kawan terbaek aku kah?
DAN
kau ni aku kenal ke eh???
kau tu kenal aku kah?
ok kau nak cakap aku gedil kat blog orang tuh..
orang tu tak kesah pon tak silap aku..
dan awek aku tahu aku menggedik dengan die..
dan awek aku tahu aku menggedik dengan sape kat blog orang iteww..
dan mereka yang aku GEDIKKAN itu tahu aku sape..
kau tu kenape?
jeles kah aku tak meggedik dengan ko?

asal yang marah sangat?
kau tu balak dorang kah???
weh since aku kenal ngan dorang memang pangai aku camtu..
ekceli aku tak la gedik sangat tapi mybe sebab dorang layan aku
DAN kau jeles kan???
atau kau jeles sebab aku kat kapet ala ala pemes???
awek kau terpikat dengan aku eh???
eh eh aku tatau kau laki ke pompuan..
kalau pompaun mybe kau ni penah aku maenkan kottttt..
or kalau kau lelaki aku penah rampas awek kau kan?
hahahaha tolong lah wei..
kalau kau nak cari pasal dengan aku gune identiti kau yang sebenarnye..
kau gune lah nick kau yang tak mempemeskan diri kau tuh..
ni cari pasal dengan aku gune GUEST..
ape barang wei kanakkanak tak cukop umor???
DAN aku tak puas hati kau cakap aku menyamar dekat koen orang itew..
weiweiwei makhluk tak gune..
aku bukan macam kau lah nak menyamar ape bagai..
aku kalau nak komen orang gune identiti aku..
yang dairet LINK ke blog aku nih..
ape masalah nak nyamar wei???
aku da cukop rase name aku ni sedap..
kau je yang tak reti nak hargai name mak bapak bagi pai gune ANONY kannn..
kau nak cakap pasal aku gune name BUBU..
wei SUKAHATI aku lah kan..
blog aku hidop aku dan care aku..
kalau kau tak suke ade aku kesah?cakcakcak hahahahah


so please eh anony ke guest ke cari pasei ke wat eber lah..
kalau nak cari pasal dengan aku siler ikot list nih..
-gune lah name betol kau yang busuk tuh
-pastikan kau kenal aku before bercakap tentang aku
-pastikan kau bagi aku makan kalau kau nak aku amek kesah
-bagi jelah tahu nick kau kat kapet tuh yang bawak syial kat kau sampai kau jeles akt aku sebab kau tak    pemes macam aku
-pastikan kau bercakap ikot umor kau.tu pon kalau kau da besar.aku still agak umor aku tak mimpi indah lagi aite atau kau tak kluar darah lagi


aku post ni saje nak pemeskan kau yang tak pemes tuh..
siyes cet kat kapet mengajar aku untuk TIDAK same sekali melayan permintaan untuk bergadoh yang akan membuat kau naek kat kapet dengan care busuk..
moderator kat kapet pon ramai yang  mengajar aku supaye TIDAK melayan makhluk BUSUK hati macam korang yang jeles akan kesenangan orang laen..
itu je untuk kau..
tolong jadi diri sendiri sebab untuk ade hati yang busuk sangat senang untuk jatuh kene laggar lari..


da berani kenalkan kau sape baru tegor aku sebab start dari post ni aku memang takan layan kau lagi dekat memane biler kau cube nak cari pasal dengan aku..
aku dah melepasi umor yang membenarkan aku masok club,balek lewat malam dan apeape lagi..
so aku tade mase nak melayan dan menghabeskan waktu untuk orang BODOH macam kau ya budak kecik belum cukop umor..


tak salah kalau kau cube untuk jadi seorang yang baek hati dan mudah mintak mahap


p/s::: aku sentiase ikot nasehat dak gedik aku yang sememangnye gedik..hahahah mushhh!!!!

18 comments:

~Kak AZZ~ said...

blog sape tu Bubu.... Akak jarang la masok blog org kapet ni....sbb dorang tak baper suka dgn akak...huhuhu...

Nasib baik cikKipas baik je, layan komen akak kt blog dia tu....ekekeke...

ArmaniWhite said...

ilek2... kasi can aje dia lps geram kat ko dik. tak luak apapun kan.. sakit ati skit je kann..hahaha..

ArmaniWhite said...

kaka azz, sape yg x suka akak tu? meh kasi libas skit ekor totoi kat dia..

eyma said...

yeayy!!!da update ...ahaks:P
sape gedikkk?????hohhh
sipaksipakk ..haha..
biala org ituhhh!!
ignore ignore dia ..heks..

p/s:siyumsiyumm .hee~

amie said...

kak azz,,
blog mod la..
kekkeek..
tah sape je tah..
sape tak suke akak lak??

amie said...

kak nami,,
huhuhuhuhuhuh..
saket hati siket la..
sape tak saket hati biler ade org cr pasal kan..

amie said...

hah kak nami,,jum libas org tuh..
momok nye ekor skali..

amie said...

kekeke dak gedik..
suke eh..
u la yang pakse i update..
iskk..
u kan gedik??
tanak ngaku la tuh..
hahahaha..
siyumsiyum!!!!

kak azzzz..
meh siyumsiyum / sipaksipakk..
hahahaha

~Kak AZZ~ said...

takmo la siyumsiyum ko Bubu....

baik akak sipaksipak je ko tu...

muahahahahaha....

nak siyumsiyum dak gedik laaa.....ekekekeke...

eyma said...

siyumsiyumm kak azz ...ekeke:)

Aiza said...

adesss.. sabo jea laa..

amie said...

wekkk kak azz..tanak siyum da..
sy pon nak dak gedik je yang siyumsiyumm..
lalallaal
mane ley siyumsiyum dak gedikkkk sayeeeeeeeeeee

amie said...

dak gedik tak siyumsiyum saye ponggg
hukk

amie said...

dek iza,,
saba la nihhhhhh..
hehehe

eyma said...

siyumsiyumm dak ngadaa ...:)
siyumsiyumm dik iza ...:)

amie said...

wekkksuke nak siyumsiyum org len gak..huhhh

Aiza said...

hahaha siyumsiyum akk vv.. bro amie dah jeles.. lalala..

oke cukup dah 5 kali komen dah neh.. setiap entry de komen dek iza.. keke

amie said...

wekk dek iza..
hohhh
slambek siyumsiyumm dak gedik sayeeee..
hehehe
mekasey dek komen..