Friday, February 12, 2010

saket hatiiiiii saket sekaliiiiiii.......................


arghhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!
kenape susah sangat nak paham ape aku nak???
bape kali aje aku mintak tolong dalam hidop aku nih???
aku bukan tak bayar balek..
aku just nak pinjam je..


kalau pasal kawan kau tuh cepat aje kau tolong..
kawan kau mintak tolong bayarkan hutang die yang beribu ribu tu pon kau sanggop..
padahal kau baru kenal die tak sampai setahun pon..
kau sanggop pergi kedah sematemate dari kuala lumpur nih..
kau sanggop ok!!!
padahal aku belajar kat perak..
dalam otw kau nak pergi kedah tuh kau lalu kat perak..
lalu ok paham tak!!!
kau lagsong tak terfikir nak singgah jenguk aku kan???
tiap hari tiap mase kau kol die..
kau maen meset ngan die..
kau ber3G ngan die..
tapi biler aku miskol kau boley lak tak kol balek kan..


kau paham tak aku saket hati biler kau bergayot dengan kawan kau depan aku???
biler kau bermeset ngan kawan kau tuh aku saket hati tau tak???
aku rase macam kau lagi pentingkan die dari aku nih..
kawan kau demam kau tau macam ape je..
siap kol tanye dah makan ubat ke belom ke ape blablabla..
tapi kalau aku saket???
kau rase kau tahu tak???
tak kan coz kau tak penah amek tahu pasal aku..
aku menanges ade ke kau tahu???
tapi kau sibok bagi nasehat kat kawan kau tuh..



kau nak tahu tak??
sumpah kalau aku dapat tahu kawan kau tuh tipu kau,,

memang aku pergi kedah tuh cari die..
tak gune punye orang..
kau pon tolong lah tak payah nak saiko sangat dengan kawan..
sebab kalau pape jadi kat kau di sebabkan kawan kau tuh memang terok aku kejekan die..



p/s : lebyu dak gedik..sangattt

16 comments:

joegrimjow said...

kan bagus klu bgtau je depan2
tp
sebab ada blog
gtau kat blog dlu la ye
;)

isha said...

rileks la jgn marah2

Aiza said...

sabar laa bro.. adesss.. bro neh salu de masalah tau.. hari tu kat fb pun mcm neh.. tapi ngan org len.. skang pun mintak2 laa ngan org len lak k.. aiza dah serik dah dgr masalah bro ngan dia jek.. huhuh ..

dalam hal neh, kte masing2 ta leh menyalahkan antara satu sama lain tau.. dia de life dia sndrik.. bro pun.. bro ingat ayat iza neh keh.. dalam satu prhubungan tak kira laa kawan, teman istimewa or family masing2 jgn laa sikap selfish sgt.. sbb brsikap pentingkan dri sgt laa aiza kehilangan seorg kawan baik tau..

amie said...

joe,,blog je la tempat nak luahkan pape..
huhuhuhuhu..
kalau nak luahkan kat depandepan banyak hati yang kene jage..
orang bukan nak jage hati kite pon..
juz kite je yang kene pk n jage hati orang..

amie said...

isha,,
hhehehehe..
try tok coolkan dirik nih..
adeii

amie said...

iza,,
ni bukan sebab fb ke ape ke..
ni bukan sebab kak vv ke ape..
ni sebab diri dakni je..
and cs vv pon tatau lagi hal nih..
huhuhuh..

Aiza said...

beratnya masalah bro neh kan.. hmm...

amie said...

huhuu iza..
dakni try atasiii..lalalalal

MisS Cinta_ati said...

huhuhuhu...
kalau la..die tahu ape yg ko tulis..
ak rasa baru dia paham perasan ko..
tol x?
huhuhu...
kadang2 manusia nie x paham ape yg kita wat utk dia..
kalau dah x de nanti..
baru gedik2....
huhuhuh

Aiza said...

smpt ag nak wat lawak.. geget kang...

eyma said...

pasal ni ke dear..
okeoke,pham da..
saba ea..
lervyu more dak ngada ..:)

amie said...

miss cinta hati..
huhuhuh..
hope 1 day die tau..
hukk

amie said...

hahah iza..
tak takot cs vv marah ke nak geget geget dakni nih??kekeke

amie said...

dak gedik,,
huhuhuhuhuhuhuhuhu

Aiza said...

oooops, maaffff bak kata Qilah.. ekekek

amie said...

kekekek iza..