Tuesday, February 9, 2010

sony aino..

korang semuaaa..
nak tanye ade sesape tau kat mane ade jual fon yang murah tak???
please ip korang tau gtau aku eh..
sangat memerlukan bantuan..
hukkk

4 comments:

si manes yaya said...

dekat pertama bukan murah ke?
tapi kalau nak beli hp yang mahal2,,
i mean macam sony aino tuh ke better jangan beli kat situ la..
kat jb pon ada jek yang murah2..

Qisha said...

alaa..tak dapat membantu tapi hp saya hp murah aje:)

amie said...

si manes yaya,,
kat pertama memang banyak yang murah tapi pertana tuh banyak yang cetak rumpak la..
huhuhhu..
kat jB???
mak aih jaonye dear..
dakni kat perak ngan gombak kL je wokk..
hhahahah

amie said...

qisha,,
kekkeke..
sokey la ip tatau..
dakni saje tanye..
nak g survey harge..
tape la fon murah pon..
dakni pon ip bukan fonn addic mesti gune yang murah je coz murah lagi tahan lame..
tapi dah di sebabkan fon addic kan..
huhuhuh
tiap kali ade fon baru je nak tuka..
tu yang susa siket..