Tuesday, February 23, 2010

2 hari exam yangggg................

semalam start exam jam 12.oopm..
start dengan paper TI (tamadun islam)..
ok la gak..
a bit susah tapi part esei aku agak kompiden..
isk amie ko jangan kompiden sangat..
kang banyak salah abes keciwa sampai terdudok..
kekekeke
soalan tamadun islam untuk partA dan partB agak susah..
bukan agak susah ekceli nye kan..
memang susah kot bagi aku..
aku try tanye orang laen pon dorang cakap susah..
partC naseb baek aku agak membace yang dekat piagam madinah tu semua..
kalau tak abes aku taley jawab semua..
huhuuhuh






untuk harini aku paper CITE (communication in an IT environment)
ade 3 pasrt gak..
partA jawab soalan yang blank ques..
ala yang isi tempat kosong tuh la..
aku sukeeee jawab di situ eben aku agak keliru dengan beberape soalan..
aku still dapat jawab dengan jayanyaa..
then partB lak soalan sruktur..
yang die bagi tajok kite terangkan la ape bagai tu kan..
kat situ pon aku sukeeee jawab..
ouh naseb baek aku hafal yang bab development paragraph tuh..
kalau tak hilang suda mark 9 macam itu aja..
alhamdulillah aku boley jawab dengan tenang..
partC lak soalan objective..
kat situ ade 1o soalan dan aku agak keliru dekat beberape soalan..
tapi aku maseh mampu ucap alhamdulillah coz aku jugak dapat jawab bahagian tuh dengan tenang..






nampak nye semua yang berlaku kat blog ke kat ape ke dah tak ganggu fikiran aku..
aku dah maken ok dan ok dan ok..
even maseh ade anony kat komen tuh aku still boley tersenyum membace..
aku rase macam lantak kau lah nak buat ape..
aku da malas nak layan..
so mybe itu sebab aku dah maken tenang dengan hidop aku...
esok nak menempuh lagi 1 paper dan lusa lagi 1 paper..
semua nye lagi 2 paper lalu aku sudah boley menghappykan diri sebentar..







po dak gedik mekasey sebab anda yang telah mendengar dakni membace dan menghafal..
sanggop kol memalam dengar dakni bace buku,hafal note then soh ulangulang bace lagi then tanye lagi sampai dakni berjaye hafal..
mekasey again..
ilysm dear.. :)





p/s::moga paper untuk exam hari esok dan lusa aku maseh lagi tenang dan gembira untuk menjawab..
aminnnn..

8 comments:

Aiza said...

amin :)

eyma said...

amin aminn..
my pleasure dear ..:)

amie said...

heheeh..
mekasey dekk..
exam adek cane?
ok tak???

amie said...

hikk dak gedikk..
masey aminkann..
muahmuahh

Aiza said...

dak amie?? dak amie baca tak dek iza exam brapa hari bulan?? msti skip perenggan neh.. alahaii.. dek iza exam 1/3 - 11/3 laa.. tu tarih ujian penuh kat skolah adek.. adek ujian 7/3 smpai 11/3.. paham??

amie said...

dak amie??grrrr
eh dakni tak pasan pongg..
hhuhuhuhuh

~Kak AZZ~ said...

mari kitaaaaa....mari kitaaaa....bergembira tepok tangan sama-sama....kita berlari....kejar sana kejar sini.... heppp...hepp..hurrraayyy...heppp...heppp..hurraaayyyyy....bergembiraaaaa....hahahahahaaaa........(lagu arwah sudirman....)

wish u gd luck Bubu.... All d best...

Ingat pesan Kak Kucinsiam..... Ingat Allah hati tenang.... so, jgn simpan dendam okay dikk...

sipaksipak kerusi dia taim dia jwb soklan nnt.....ekekekekeke....

Aiza said...

ekekek... biar ar iza nak panggil dak amie.. geram sgt tau.. keke.. dah2.. just forget it

hmm, de tag tuk anda..