Friday, February 26, 2010

mencari rakan kongsi untuk perniagaan..

ok now nak promote untuk perniagaan yang mak aku tengah jalankan..
eben aku macam ade saket hati dengan family tapi kalo tolong siket ok la kan..
bisness ni mak aku da bukak dekat terengganu and kedah..
alhamdulillah dah mule dan akan menunjukkan hasil pada masanya nanti..
bisness ni akan mendatangkan untung untuk mase akan datang dan berpanjangan..
untuk di kedah dan terengganu sudah mengikat perjanjian yang setiap keluaran akan di salurkan kepada negara china kerana di sana lebey banyak yang mengunakan hasil ini..






Mak aku sedang MENCARI sesiapa yang berminat untuk menjadi SHARE PARTNER dia dalam industri perusahaan SARANG BURUNG LAYANG-LAYANG/burung walet di daerah kluang johor..Kepada sesiapa yang berminat untuk menceburkan diri dalam perusahaan ini atau ingin dapatkan maklumat dengan lebih lanjut bolehlah emailkan kepada aku,,amie_dagilos@yahoo.com.jangan risau,,anda akan dilayan..






emel akan aku cek setiap hari dan sebarang emel berkaitan hal ini akan aku rujuk terus ke bonda tercintassss..
hahahahah
aku ok serius ok..
kalau ade sesape berminat sile emel..




sekian terima kasih..
echeh..tapi betul..industri nie menjanjikan pulangan yg lumayan..jd tnggu apa lg..

8 comments:

ArmaniWhite said...

wahhh..kat kluang. kmpg laki iolsss.. nntla tanya dia berminat ke tak. kot2 mak mentua berminat pon ok gak..hihi

amie said...

heheheh kak nami..
masey bg tindak balas..
kekeke..

nolez said...

aku cm bminat je. tp tggu la aku x bz stdy bwu nk join. leh citer cm ane ur mother mula dis bisnes

amie said...

nolez,,
ko stadi ke weh???
hehehehe
cane die mule?
adoi siyes aku tak amek port..
tetau aja die salu pegi kedah..
aku tye nape..
die cakap la bisness tuh..
die ade CD pasal mende tuh..
aku tgk then ade gak tgk hasil yang dorang dapat..
not bad la untuk jangka mase panjang..
mak aku cakap pon die buat sume nih po ktorg je mase dapan nnt..

nolez said...

a'ah aku da start stdy lek.da resign kt bank 2. aku minat yg cm cendawan2 sayo2 lada2 g2.mama ko tau x? if yg bisnes ni modal brape?

amie said...

bisness yang maen??
yg ko cakap tu ke yang mak aku tgh cr partner nih???
kalo duedue nnt aku atye mak aku eh..
mane tau die tau hal yang ko tye tu gak ke..

nolez said...

baik la. t ko tny2 la mama ko. aku pas bis stdy ni nk bk bisnes je

Arra JaSmY said...

Hurm,bagus nih..mmg adew niat nak buat bisnes tapi kena tggu ii abes study dulu lah..ahaks.:)