Monday, February 22, 2010

orang BODOH bermasalah cari pasal

kalau kau rase kau bagos sangat,,
hidop ko tu da di jamin masok syurga ngan care kau HORMAT org,,
kau da cukop baekkk nak bagi nasehat kat aku eben kau tatau pape masalah,,
tolong tayah sebot name aku lagi..
orang hentam aku kat situ aku diam..
sokey aku sabar ngan care dorang hentam aku..
tapi biler kau da cakap yang aku ni memalukan,,
aku ni tak reti nak hormat orang,,
aku ni tak padan dengan umor aku,,
aku blablabla lagi,,
TOLONG TAYAH AMEK CAMPOR LAGI HAL AKU
coz babi macam kau memang pundek buat aku rase nak bunoh kau..






kau tatau pape pon ape yang jadi,,
kau tak tahu hal ni dari awal,,
kau tatau pon ape budak tu cakap pasal aku,,
kau tatau pape pon ape budak tu kutok aku,,
TOLONG TAYAH TUNJOK KAU HEBAT


aku pon tatau ape masalah ape punce ape sebab yang dorang nak memarah aku cakap aku macam macam tapi aku diam..
aku just balas siketsiket DAN tapis bahase aku..
aleyhaleyh aku kene jugak kan..
kau harapkan aku buat ape biler orang hentam aku???
cakap trime kasey..

laen kali cakap la lagi eh babi???
macam tu kau nak aku balas???
hah???

kau fikir aku ni ape?
manusie yang berhati dan berakal robot???






wei babi bangsat..
kalau kau kene macam aku kan aku tatau la ape pulak aku buat kan..
kau yang tade kene mengene dalam hal ni pon kau dok SEBOK nak masok campor..
ape lagi kalau hal ni memang hal kau..
rase nye kau bukan buat macam aku buat aite???
aku dah kire dok diam je tuh..
aku balas siket pon kene terok..


kau tak rase macam kau tu orang yang SUKE NAK JATOHKAN orang ke???
kau nak cakap pasal islam dengan aku..

tapi care kau cakap tu tade pon menunjukkan yang kau tahu pape pasal islam..
yang kau tahu nak masok campor hal orang then blame on orang yang tatau pape tetibe jadi mangse..
tetibe nak jadi HAKIM yang dudok kat kusi atas tu then jatohkan hukuman..


pasal aku panggil 'die' baby tuh kan..
aku rase nak je jawab kat kau,,
SUKEHATI AKU LAH..
tapi kan kau tuh orang yang ala ala TERHORMAT
so aku try la jawab bebaek kan..
aku panggil die baby ke syg ke makcik ke ape ke,,
ape kene mengena pulak dengan kau???
die tade pon nak marah aku..

die tade pulak nak cakap 'eh ko ni tak hormat aku la'
tade pongggggggggggg!!!
yang kau sebok kenape??
ouh lupe kau orang yang penoh KEHORMATAN

kalau macam tu umor kau berape eh???
4o???olololo kesiannn..
kau ade orang panggil nenek tak???
makcik ke kan..
nak panggil kau please..
kau kan dah tua dan nak diHORMATKAN






tapi aku ade satu la soalan kan..
apsal kat dalam tu korang panggil LAPIS???
lapis tu capriz kan???

adakah korang fikir cpriz itu adalah capri???
eh tolongggggggg sikett..

aku lagi mude..
aku agak capriz tu yang cari pasal ngan korang tapi korang ingat itu aku..
so no matter la korang punye pangai sume macam babi kann???
selidik dulu la mangkok tak gune..
idop aku tak suke la nak kacau hidop orang..
aku tak suke pon nak amek port kat orang yang BODOH macam korang..
tapi kalau dorang dah melampau tu dah laen la palk kan..
hidop makan sumpah maki hamun orang laen tak elok wehh..
fikir la leklok keh???
tayah jadi manusie yang hipokrit dan tak sedar dirik..


p/s::tolong tayah ganggu hidop aku lagi.blahhh

21 comments:

Mknace said...

:) :) :) sharing is power
ish ish ish
apa kes ni dik..

eyma said...

pnjgnya ...mara sgt ea you ..
saba ja ehh ..biala org ituhh..
xpham org cam tu..

siyumsiyum you ..:)

~Kak AZZ~ said...

Lapis11 tu bkn capri ehh...

Lapis11 tu capriz ehh....

tp apsal ada mod yg panggil ko capri bila nik Lapis11 tu lalu kt kapet...

akakpun pnh gak panggil ko Bubu masa nmpk nik Lapis11 tu lalu....huhuhu...Sbb akak tgk mod pggil ko capri, so akak ingat Lapis11 tu ko la Bubu...

Dah la, tak yah layan la org yg suka2 kutuk2 ni, kang tak pasal2 kitapun jadi bab* cam dorang tu....

siyumsiyum dak gedik....nak siyumsiyum Bubu tak boleh...nanti dak gedik jelezzz....ekekekeke...

pastu, jgn ikut pangai cam bab* tu tau....nanti takde sape yg nak siyumsiyum ko lagi....Nanti ramai lak yg sipaksipak ko...hahaha...

adehhhh.....sakit kepala lakk...huhu...

~** PROFFY **~ said...

org mcm tu memang org yg tak pegi sekolah...!!!!

cheer up la!!

biarkan babi babi tu meroyan kat sana..!!

ArmaniWhite said...

woahh..marah nyer dia..iteee tatotttt la.. :p
sabo dik.. lagi ko hangen2 cemni, lagi dorg suka. dorg dah feeling2 menang da tu. ni ko da luahkan marah, dah..thats it. lagi dilayan, lagi la dorg kutuk2 ko..
cool ok..!

Aiza said...

Sabar2.. org bgitu biarkan jea keh :)

amie said...

MKnace,,
yup sharing is power..
hahaha..
tah la..
tatau nak cakap ape..
ade yang sengaje nak cari pasal kot..
:))
masey singgah n komen..

amie said...

dak gedik,,
da try sabar..
da try tahan..
da try dok siam..
tapi maken menajdi plak kan..
aritu dok diam pon tetibe je cakap i nyamar ape bagai..
babi giler

amie said...

eh lupe,,
siyumsiyumm u..

amie said...

kak azz,,
lapis11 tu capriz..
yup dakni tau ramai yang keliru..
ramai pk lapis tu dakni..
tp tak kesah la kan nak tiru nik ke ape ke..
tu hak masengmaseng..
tapi kalo da sampai die buat hal burok tapi dakni yang dapat name melampau la plak kan..

siyumsiyum aja..
kekkeek
dakni da try saba da tapi maken saba maken menjadi lak dakni kene..
iskk

amie said...

propp,,,
aku bukan tanak biar..
bukan aku sengaje nak layan..
tapi maken menjadi la plak pangai dorang..
aku ley tahan dorang nak cakap pape sume yang before nih..
yang buat aku rase nak melenting part yang 'ahkak' kat komen eme..
macam syial je die tego aku..

amie said...

kak nami,,,
kutok siket tape kak..
ni sampai da cakap dakni memalukan bagai tu ape la plak masalah kan..
tatau pape citer tetibe sokong org yang dok kutok dakni before tuh..
mane tak hangen badan..
baru lek exam perah otak dapat lak bace ayat ustazah hipokrit tu kan..
memang rase macam terbakar je..
hohh

amie said...

dek izaa,,,
tingin gak nak biarkan tapi lamelame taley gak tahan..
huhuhu

eyma said...

siyumsiyumm kak azz ...hehe
kipaskipass dak ngada ..
hikk ..:)

amie said...

kekekek dak gedik..
da sejuk da..
masey eh sume..

~Kak AZZ~ said...

sama2 bubu....


tapi nak sipaksipak anda jugakkk...

wakakakakakaka....

pasni takmo emo2 lg ehh...

tak baik utk kesihatan mental dan fizikal anda sbg sorang student yg bakal mengharumkan nama negara... ceewwaaahhhh....

yg baik kita ikut.....yg buruk kita simpan dlm peti besi....bio perompak curi peti besi tu....hahaha...

amie said...

sipaksipak la kaka azz..
kekeekek
masey eh..
tak emo dah..
heheheh
student yang bakal mengharumkan name negare??
amin amin aminnn..
moge masin mulot kak azz..
hikkk

~** PROFFY **~ said...

aku rasa dowang jeles kot.. sebab ko mesra ngan QEN.. cube la open minded sikit kan.. cam aku ni.. ! huehueheuheuheuehueheue

~** PROFFY **~ said...

tp kadang2 aku rasa cam nak FLAG je blog ko ni.. biar kene banned... lalalala.. byk wo kata2 kesat.. ekekekekeke.. cikgu tak ajar tuu tauuuuu lalalalla

amie said...

propp,,
kekekekeke..
macam la dorang taley nak bermesre ngan qen pai nak jeles..
eh aku rase ko lagi mesre ngan qen..
haaa kenape kah dorang nak jeles kat aku aja??iskkk

woiwoii..
ayat kesat itu hanye untuk mereke yang berkesat kesatan dengan aku..
bukan untuk kamu..
takan la aku nak cari pasal ngan korang lak..
korang je yang oweys ade kat side aku biler aku perlukan kawan..
grrr

~** PROFFY **~ said...

hikhik,,,
pjgnyer dier jwb.. ;p