Sunday, February 21, 2010

exam untuk mid sem suda hampirrr..

sekarang dah sem4 then next sem dah sem5..
sekarang pon dah masok pertengahan sem4..
tajok macam ape je mid sem nye exam dah hanpir..
bukan dah hampir..
memang dah hampir pong..
esok aja suda start paper..
hahahaha
now aku tak stadi pape lagi..
adoiyai pemalas nye aih..






esok isnin sampai hari khamis ade aper..
ade 4 paper ekceli so 4 hari sehari 1 paper aja lah..
ok la camtu tade la memberatkan otak aku nih..
semua paper akan start jam 12.oopm sampai 2.oopm..
tengahari weii..
taim otak tengah nak kemalasan la die buat jadual kan..
tapi ok la gak kan..
bangon pagi tu still boley stadi dan cube menghafal lagi ape yang ade lam buku..
just untuk paper hari khamis tu sesat pagi..
jam 9.ooam sampai 11.ooam paper tuh..
so lepas tu da boley balek..
harapharap duet masok awal kali nih..






ouh yaa,,ekceli kan sebenanye sem4 ni subject ade 6..
IDC   (introduction to data communication)
IMA   (interactive multimedia authoring)
VB    (programming language2 visual basic)
TI      (tamadun islam)
CITE  (communication in an IT environment)
MPM (multimedia project managment)
tapi yang ade exam 3 subject aja..
untuk mid sem ni exam 4 subject..
IDC,VB,CITE n TI..
VB tu biler final exam tade dah..
untuk yang lg tuh memang 1oo% maen ngan project besa aja..




jangan meniru dalam dewan exam!!!hahahaha


so dak gedik,,
siler la eh jalankan tggjawab anda sabagai pembantu peribadi..
hahahaha..


p/s:: wish me luck pls semuaa..

10 comments:

lala said...

gud luck! :))

eyma said...

goodluck you!!
err ..tggongjawab apa you??

ArmaniWhite said...

elehhhh wish me luck kunun.. study pon malas, cemana nk luck wehhh... dah dahhh..gi study.blogging aje keje

rossoneri said...

ICT ke??..

neway, gud luck..

amie said...

lala,,thanks..
;))

amie said...

dak gedik,,
mekasey dear..
hehehe..
tggjawab kejotkan i stadi laaa..
hahaha

amie said...

kekeke kak nami..
alaaa..
da stadi td..
nnt jam 5 ke bangon lagi stadi..
huhhuhu

amie said...

roosoneri,,,
ICT??
tak laaa..
multimedia..
:))
thnks eh..

Aiza said...

gud luck :)

sama laa kte.. kekeke.. adek skip perenggan neh.. sj sbb entry neh dah baca.. sj mls komen ari tu.. lalalla

amie said...

mekasey adek..
hehehe..
dakni pon kekadang malas nak sign in bace aja..
len hari baru komen..
kekkee