Sunday, February 28, 2010

akhirnyaaa die mengalah..

entri pasal aku dan dak gedik..
tanak bace siler skip ok..
hahahaha


ramai yang suroh aku kontek die kol die meset die..
tapi aku tahan gak walaupun rindu yang teramat sangat giler babeng..
then semalam akhirnye die kol aku mintak maap..
aku tau die nanges kat sane coz die senyap je..
tapi ego aku cam syial..
biar je die nanges tanpe pujok die dan tanpe cakap ailebyu..
aku just cakap yang aku rindu die sangat sangat sangat..


malam tadi kami gadoh lagi dan lagi..
dalam tgh malam tu die ajak bincang prob kami nih..
die luah semua yang die tak puas hati..
aku nak selit pon die cakap biar die habiskan dulu semua nye..
kekekekke
banyak gak yang kami citer and luahkan..
aku nak naek ngamok gak malam tadi tapi die cakap slowslow ngan aku..
ok then lastlast kami baek..
before tutop citer die tanye nak gado lagi tak..
grr grr grr rase nak geget je die..


p/s:: ailebyu dak gedik..

13 comments:

eyma said...

biala sy ngalah..same2 ego kang susa lak.huhu..
kite nanges pon xpujok,ciap letak fon troz.kalo pempuan len nanges tah2 dok pujok2 bgai.huhh.
pntla nanges smpai seseme smlm.haha.
sipaksipakkk coz xbiakan sy nangess..:(

Aiza said...

tak mau campur... lalalal.. oops trbaca komen akk eyma lak.. baca post entry plak tu... ahahah *maaf

eyma said...

kekeke ..siyumsiyum dik iza..:)

amie said...

hepp dak gedik..
sape lagi pompuan nak nanges kat i??
meh i sepuk..
kekekek

amie said...

adek,,
kekekekeke..
tanak sebok tapi terbace eh??
grrr
hehehehe

amie said...

siyumsiyum dek iza aja?
sobsss

eyma said...

sipaksipakk ..lalala

amie said...

hukkkkk
(((

sugar2 kapas strawberry said...

n now ak taw ini blog lelaki..cuma terkonfused sekejap..hakaz..

jgn gado2..huhu ;)

amie said...

sugar2 kapas..
kekkeke..
da tak gado..
lalalal

♥ dak pink said...

hurmm, i tot belog ppuan juga.
=p

*salam nyinggah2 =)

amie said...

dak pink..
sumel name..
kekekek..
hahahahaha..
apekah sebab nye cik pink???

Aiza said...

alololo.. bro amie jeles akk vv siyum adik.. siyumsiyum akk vv :)