Friday, September 11, 2009

uwarghhhhhh!!!!

exam?exam??exam???
esok aku mule exam untuk mid term..uwaaaa..da la sabtu ahad pon jalan je paper..memule aku ok la jugek coz jadual memule tiap hari 1 paper aja..ley go la kan..abes 16 hb..tiket aku lek kL lak 17 hb..tetbe pihak kolej tuka jadual..hari ahad punye paper ade 2..due-due susa lak tuh(padahal sume susa)..tapi hari tu paper pagi cs2 then petang lak akaon..kenape mesti akaon tem petang??tem pale utak aku pk nak balek aja???kenape kenape kenape???huuhuhu..then abes exam lak cepat la kan da hari ahad tuh 2 paper..so exam kiteorang abes 15 hb..ape aku nak buat sementare tggu 17 hb???haiyaaa..ini kolej kan..manyak buat itu jadual suka hati ikot lah..tanye la kiteorang dulu wehhh..kiteorang bayar 4oribu tau kat korang..ni wat ikot suke hati cam apeeee aje..sebek korang tak lanjutkan hari exam..kalo tak,,aku soh korang ganti tiket aku lek kL..tayah ganti..anta aku sendiri sampai DEPAN RUMAH..hahhaha..aku kene stadi..stadi stadi stadi
..jangan malas amie!!!ko kene rajen!!!huahuahuhau..wish me luck ea sume..

6 comments:

PROFkusut said...

sementara tunggu 17hb apa kata ko tolong mamak2 gi buat murtabak ke...

capri said...

tlg mamak wat muratabak??
euwww...
tgn dorang da la manyak mulu..
huahuauahah

zyma a.k.a dabe said...

akan ku amik awards ni tuk simpanan akn dtg...anak2 bole tgk..
huhu..
good luck 4 your exam...
chaiyok2...

capri said...

wakakakka akak..
adei..
tok anak2 akan dtg tak tahan tuh..
kekkeke..
gud luck po yu tuss..
wat akaon da taley tggu amie wat dulu..
hueeeee..

chipsmore said...

goodluck! jgn asek on9 je..hehe ;)

capri said...

hikhikk cik epal..
on9 nih menambahkan kelajuan tok wat coding po sub wat web..
huhauauhauh..
nyway tq cik adik manes..