Sunday, September 13, 2009

hari kedua..

okehh..
hari kedua aku exam..
bersamaan hari ahad 13hb..
pagi aku ade paper cs2 and petang lak aku ade paper akaon..
paper cs2 aku,,
cane aje tah aku nak gtau..
sangat lahhhhhhh cam syiall..
uwaaaa..
aku tak tinggal pon soklan..
tp ape yang aku jawab,,
aku rase tade pon lam buku..
aku maen jawab ajaaa..
sume jawapan aku adalah rekaan aku semate-mate tade kene mengene antare hidop dan mati..
huhuhuuhuhu..
sape yang wat ketas soklan tu wehh!!!!!
adeiiii..
kenape mesti begitu soklen nye incik pembuat soklan???
pang pang panggg!!!!
now lupekan pasal cs2..
cakap sal akaon lak..
hikhikk
aku sangat suke jawab soklan akaon..
senang gilerrrrrrrrrr..
ape yang aku wat latihan bagai sume,,sume pon kua..
alhamdulillah..
pes taim weh aku wat exam dok kat kusi tu pai abes mase..
salu sejam aku da cabot lari..
huahuahuahu..
mybe la aku tak dapat full mark..
tp aku rase stok nak dapat A tu tade hal la..
kekkeke..
N....
aku nak gtau..
td aku da jd tukang penyelamat kucen..
kekekke..
sian die..
die jato lungkang besa tuh..
nanges2 lam tu..
aku pon baek ati turon gune tangge amek die..
lolololol..
leher die luke..
berdarah..
tp mmber aku nak amek ubatkan..
aku jd penyelamat da la..
kekkeekk..
kucen tu sangat manje..
cukop la aku nak jadikan penebus duse aku yang banyak nih dgn selamatkan kucen tuh..
kekekke..
amin..
k salamss..

6 comments:

PROFkusut said...

aku bukak blog ko tadek masalah pun...!!!!
hoh...
aku rasa ko patut clear private data dulu!!!!!! :)

sI tEDI said...

aku paling menyampah akaun!!!

Samaira said...

tukar la kaler tulisan
x nampak la en capri uiiiii

capri said...

samaira..
anda nmpk blog saye kaler ape ea??
huhuuh..
cam tgh ade prob nih..
sy nmpk len..
ade org nmpk len..
adeii

propp..
huhuuhuh..
aku da pening nih..

siTedi..
hehhehehe..
sy rase tak la susa mane..
adeii

PROFkusut said...

nasib bek ko berjaya menebus dosa dgn selamatkan kucin tu..! :)

erk.. aku suka akaun.. nyampuk si tedi japs...

capri said...

sian weh kucen tu..
ce bayangkan ip ujan lebat??
adeii..
kompem kene hanyut je..
coz lungkang tu tinggi..
yg besa stok tepi jalan tuh..
hikhik..
suke akon gak ea??
kekekeke