Saturday, September 12, 2009

hari pertama

yesss..
paper pes aku agak berjaya menjawab nye ngan senyuman terukir di bibir..
ahakss..
tak la senyum sangat..
prasssss la jugak coz aku ade tinggal soklan die tanye ape itu metadata n web tool..
uwahh..
sangat prass okeyy..
coz dari malam sampai ke nak masok dewan aku dok hemtam apal jadah tu aja..
bile la tengok soklan tuh,otometik ape aku apal sume ilang!!!
huh huh huhh..
taley bla aku jawab tok soklan bahagian a..
weeee..
ngan pastas wehh..
wakakakaka..
laju je aku jawab..
n ngan ini aku telah meluluskan,,
bahagian a aku FULL mark..
FULL mark okey..
huahuauahuah..
tak pena aku kompiden sampai cani..
tem jawab coding lak,,aku tak tgk kanan kiri da..
terus menulis dan menulis tanpe henti..
kakakakak..
sampai lect aku dtg sebelah soh aku sain ketas ape tah tu pon aku wat tatau aje..
hinss..
miss ni pom..
datang la tem sy tatau nak jwb ape..
kang ilang sume jawapan lam pale utak sy cane??
huhauhauhau..
hikhik..
aku rase cam aku lek ngan epi lah arini..
adei..
tu je aku nak gtau..
esok aku post lg tok hari ke2 exam aku ea..
kekekkeke

4 comments:

sI tEDI said...

good luck!

capri said...

maceh tedi..
kekkekke..

imHepPie said...

bhgian b ngan c lak camna???

capri said...

imHepPi,,
bahagian b ngan c tatau la..
lg2 bahagian c..
tu sume coding..
eben rase betol,,
tp tatau la kan..
coding tak cukop 1 ms mesti ade salah 1 2 ayat..
hehehhe