Monday, September 14, 2009

hari ketiga..

hukkk..
hari ketige aku exam telah di mulekan dengan hukk..
maybe ade je yg dapat jangke ape aku rase kan??
sangat lahh cam budusss itu soklan digital animation..
ape yang kua,,
sume yang aku bace..
sume yang aku apal..
tapi bile adap ketas soklan,,
sume pon aku lupe..
pastu lupe satu hal..
ape yang die tanye aku kompius..
aku kompius ngan tajok..
aku apal banyak la sangat point jawapan bagai tp aku tatau ape tajok tok jawapan aku apal ituh..
so soklan A aku tulis jawapan untuk B,,
dan soklan B aku tulis jawapan untuk A..
adalah sangat menyakitkan ati kan???
huhhh..
so kesimpulan nye,,,,,
bayak la soklan yang aku sala wat td..
dan banyak la juge soklan yang aku tinggalkan aja..
tak sampai sejam weh aku lam dewan td..
tensyen giler tgk soklan..
hhuhhuhuhuh.
esok aku paper digital audio video lak..
buku die lg tebal dr digital animation..
adeii..
sangat kemalasan..
lam pale utak pk nak balek je..

2 comments:

miss chekleen said...

capri..cbox ko da xde ke?

capri said...

aku dilet la..
blog aku tgh prob nih..
nnt ke aku in kan lek..
ip aku nk la..
huhuuh..
siyes blog aku wat hal..
mybe aku ade terwat pape kot..