Friday, September 25, 2009

bg aku,,korang,,,,,,,,,,,

QENARI..
penasihat murakes yang bg aku agak inesen la..
die salu je tak terlepas meset aku kat kapet..
tapi akan salu kaitkan meset aku ngan dak gedik..
panatang aku mengatak siket kat kapet,,
mule la die kate nak ngadu dak gedik..
tapi die kan baek..
tak ngadu pom..
lagi kate aku sayang dak gedik..
hhhahaha..
dak kecik yang sumel..
suke nak memarah..
pantang org cr gado..
sampai aku pon cam tak brani nak cr pasal ngan die..
nape tah..
kecik die wat aku takot kat die..
wkakkakaka..

JURA..
aku tatau la makhluk ni tgk ke tak blog aku..
rase cam tak tgk..
tp nk gak tules..
die ni cam giler la aku rase..
ceo nurakes die nih..
akkakaka..

tapi aku tau,,
giler di epon,,
die ok..
aku rase die ni sangat spoting..
nk cakap ape ngan die??
lantak ko la asal tak ggu kehidupan die..
kekekeke..
aku rase kekadang byk meset tak sepatotnye akan lepas bile die ni jage..
lagi giler lintang pukang kapet jadinye bile die 1 sip ngan qen..
wakkakakak..
tp antre bebanyak sip,,
aku suke cet biler ahli nurakes 2 org ni jage..
ekkeke..
maap lelaen mod..

DAK MIKEZ aka cinte tulang rusok..
eben ai da ceraikan yu,,
ai nak gak tules sal yu..
coz yu kan pena bahagiekan idop ai..
hauhauuaha..
bendahari nurakes..
aku rase die ni patot jd penasihat la kat nurakes..
suke bone aku bile die ni nasihat aku..
sangat rase die caring okeyyy..
wkakakakaka..
ko baek la sygsss..
muahhssss..
ekekkekee..

DAK PROPP..
ni mangkok yg salu nak gado ngam aku..
tah..
tak la sangat..
kakakkaa..
men ym ngan die ni ley wat aku jd giler..
ade ke patot aku ceo surga ni die nk jd kan setiausaha nurakes??
tu riss ok la kot..
kakakka..
die byk ajar aku sal blog..
kekadang aku jd penin gak biler die aja..
tp sbb die cikgu kan..
aku wat gak laa..
aku doakan ko jd cikgu yg berkaliber ea propp..
kkekekee..

DAK RISS..
aku kekadang rase cam die ni agak siyes..
tatau nape..
mybe coz aku tak rapat ngan die..
tp aritu bile die meset aku tetibe je bermama papa ngan aku..
akkakaka..
sebek tak kene saon ngan aku..
ahkak ni betol la kan..
saje je nk kenekan adek..
hauhauhauhau..

SAMAIRA..
die ni bg aku sangat laaa swittt..
ngan DIE..
kekekkee..
aku suke bace blog die..
ayat die..
eben aku tak kenal pon ngan die..
tp aku rase die sangat baek..
sy doakan awk epi oweys ea ngan DIE..
kekkekeke..

NOLEZ..
kakakaka..
aku tatau nape aku rase nk taep name nih..
iskkk..
aku rase die ni sengal..
kakakaka..
bes layan pale ngan die..
die ni aku rase lyak jd bapak ayam lam nurakes..
bersenta kemaen lg..
ahkak riss,,rayana,,
ngan aku pon nak..
akakkaka..
ape kes jenis sume ko rembat??
kakkakaka..

FAZZY aka ton..
die ni kawan baek dak gedik..
ayat kene supan siket..
akakakaka..
die ni santekkk woooo..
nolez,,
siler la..
calon anak ayam lg 1..
hauhuahuahua..
sore pon manje..
die biler aku gayot ngan dak gedik,,
mesti sore die akan ade interprem kat belakang..
akakkakaka..
tp siyes aku puji ko ton,,
ko mmg santek..
hikhikkk..

CHEKLEEN..
kekekkee..
aku tertinggal lak minah sorang nih..
soryyyy..
patot cam ade tak lengkap je idop aku tanpe name ko..
huahuahuahua..
ko sangat rajen la makcik..
jalan-jalan blog org..
bg komen..
aku rase aku sangat la buley masok ngan pale ko..
1 je aku tatau pai skrg..
umo ko bape??
huahahahua..
tp ko baek lah..
siyes..
ebebn tak kenal kan..
lam blog la..
ko baek..
tatau la ip kat lua ko ni perumpak ke an??
hikhikk..
weh,,setiausaha nurakes tade lg..
ko nak tak??
isi je kekusungan tu..
ko tayah la usahakan..
setia suda..
kkekekkeke
muahsss!!!!!
kakkakaka

ok da..
ade sesape aku tetinggal ke??
ip ade,,gtau ea..
akan aku cube hasilkan..
kakkaaakka..
sume yg aku taep adalah tem aku sengal kegilaan rindu nak lek perak..
maap yaa ip aku taep yg bukan2..
pape pon aku rase korang yg terbaekkkkk lam blog ni..
lua pon..
kekkekeke..
-end-

25 comments:

riss mazhab telili said...

ak tade mud tuk gelak ni.kalo ada mest ak da gelak.mmg ak seorg yg serius.tak cy tya aryana

Afi_za said...

seb baik sy takder... hahaha

capri said...

hhuuuh riss..
kang ko bace lg ea tem ko da ade mud..
hhehehe..
tayah la tade mud..
aku takot ngan org tade mud nih..
takot nk geguro..
hhuhuu..

iza,,
alahh..
tetinggal..
huhuuhuhu..
sory ea..

Afi_za said...

takpa... Iza tak nak pun...

Samaira said...

en capriiii adoyaii hiks thanks x sangka lak ade juge nama ku uhukk2 terharu ni mekaseyyy yaaaa
mg kamu juga bahgia dgn tersayang ehehe

miss chekleen said...

Ooooooo............

capri said...

azi,,
siyes tanak??

kekkekeke samaira..
masehh..

oloolololo chekleen..
aku lupe wehhhh..
nnt aku edit ea..
alalalalla..
hahahhaa

Afi_za said...

erm, nak wat pun bleh.. tak nak pun takper... Iza ok jea...

miss chekleen said...

weh takyah la taruk name aku,leh edit balik lak dak capri neh...
aku tanak pemes2 neh...hahaha..
ko agak2 je la umo aku,p sah2 up sket dr ko tu...

>>>s/u nurakes?herm...aku time je la...hahaha~(p sah2 aku maleh wat keje)


p/s>IM BACK!!!!!

sI tEDI said...

bagus!! menghargai rakan2.. :)

capri said...

iza,,
td tanak..
grrr..
nnt sy wat post len ea??
kkekkeke..

huahuahuauha chekleen..
aku rase nak tajang ko weh..
akakkakak..
malu2 lak..
alaa,,
s/u nurakes tayah wat keje..
ilek jee..
setan2 je wat keje..
huahuahuah..

tedi,,
hehehhehe..
thanks..
nnt sy wat post len,,
sy in name awak lak ea..
kekekek

capri said...
This comment has been removed by the author.
Nabil Fizri said...

ho?

PROFkusut said...

cis cissss!!!
ko jgn pura2 dlm perahu...
CEO Surga? oh tidakkkk...!
S/U murakes la sesuai dgn kegedikan dan kejambuan ko yang memang tak nampak inesen tu...!
kalo ada undi SMS untuk pilih S/U murakes.. aku sanggup habiskan ribuan rupiah utk vote ko capppp!!

huheuehueheuheuheue


erkk tq buat pos pasal aku walaupun hanya beberapa baris ni..!
aku nak buat mcm ni gak tapi aku takut ada orang jeles dan frust bila nama dowang takde.. uhukk...

tapi aku tulis kat sini je la ehh...

CAPRI - seorang yang sering mengaku inesen padahal langsung tak...wakakakaka..
calon CEO murakes if cikjura letak jawatan...! huehuehuehueheu
lepas tu.. aku tak ley tgk pic dia kat YM.. tak nampak gagah.. lalalala... aku suruh dia simpan misai sikit supaya nampak gagah... dia takmo..!! wakakakaka
lepas tu.. suka men boling kat jusco.. aku pun tak tau dia hebat ke tak?? lalalala
aku pon tak tau napa aku suka carik pasal ngan dia.. best tol! rasa mcm aku boleh menang je kalau berlawan kata2 ngan dia.. lalala jgn marahhhh mangkukkkkkkk ! amik kau.. sapa suruh panggel aku yg cute ni mangkok!!


larikkkkkkkkkkkkkkkk

capri said...

nabil fizri??
siapakah?????

wakakakak propp..
mmg panjang ko komen..
huahuahahua..
ip jura letak jawatan,,
qen amek aleh la..
die lg layak..
kakakak..
ribuan rupiah??
hohhhh..
budus la mangkok..
wkakakaka..
pic tu pon ko nak komen..
hauauahha..
asek nk cakap aku jambu..
hohhh..
sala ku suke men bowling pon tak puas ati..
ko mmg dasar suke cr pasal ngan aku kannnnnnnnnn..
terer la kot dr ko..
wkakakakak..
mangkok pggilan manje tok ko..
arap tabah..
hauhauauhauh

Nabil Fizri said...

gua blogger.

Mikez Al-Ahmad Sabri said...

aku paling inesen okayyy.. tak layak pun nk duk murakes ni. ahakss.. mekasih, aku mmg caringgggg.. haha

capri said...

nabil fitri..
owh..
ok..
thanks masok blog aku..

yana,,
kkkakakaa..
ko mmg bendari nurakes kan??
ko kan suke duet2..
tp aku pon suke..
huhuhuuhuhuh..
ececeehh..
tp mmg taley nk bangkang la bab ko mmg caring tuh..
hikkk..
sume pom nk ngaku inesen!!!
padahal aku sorang je inesen..
iskkk

riss mazhab telili said...

ak dah ada mud,wakakakakkakaak.okehh,da gelak.sekian,masehhh.

miss chekleen said...

weh....betul2 je korg jdkan aku s/u murakes...hahaha~
manake layak aku yg suci neh jd s/u murakes..
ko la capri...
aku jd sipi2 je..

aku sebenonye AJK stairway to heaven..(korg kena pecya..betul nie)

capri said...

hikkk ahkak riss..
macehhh..
muah muahss!!!
kekekekke

chekleen ni sepok kang..
da giler kose..
sape bg ko jawatan tu kat ko??
aku ceo surge tade lepaskan ko pgang jawatan tu tau..
iskkk

nolez said...

ark ark ark bapak ayam ko bg aku... anak ikan aku bg ko. masehh bg ayat2 senta kat abe ahaha
FAZZY? Nakkkkk.bg la no wei ekeke

Adryyana nyer said...

aikk, name aku pon massukkk.. puji lebey niee.. nak pape kew? haha.. aku tetap kat side dak gedix, ko xyah puji lelebeh, sket2 sudaa, hikhik.. tp kan mekacih.. hehe

capri said...

wkakakkaka nolezzz..
aku anak ikan??
kamon laaa..
aku berkhidmat tok dak gedik aja wehh..
wakkakaka..
nk no fazzy tu ea???
ip ko betol2 bapak ayam yg brani n sedie berhadapan ngan tokk,,
ko try la mntk no fon die..

ton,,
wakkakaak..
nolez nk no ko weh..
ko mesti bahagie ngan die..
oweys puas..
huahuauahu..
aku puji ikhlas la..
hahahah..
aku tau ko sukeee kan..
samesameee..
kekkeke

capri said...

wkakakkaka nolezzz..
aku anak ikan??
kamon laaa..
aku berkhidmat tok dak gedik aja wehh..
wakkakaka..
nk no fazzy tu ea???
ip ko betol2 bapak ayam yg brani n sedie berhadapan ngan tokk,,
ko try la mntk no fon die..

ton,,
wakkakaak..
nolez nk no ko weh..
ko mesti bahagie ngan die..
oweys puas..
huahuauahu..
aku puji ikhlas la..
hahahah..
aku tau ko sukeee kan..
samesameee..
kekkeke